Oblíbené hry

Corsair Hidden Things

10.5.2020
84%
Hra - Corsair Hidden Things
Hledejte skryté objekty v této roztomilé pirátské hře. Nejdříve si zvolíte danou obtížnost a poté se již můžete vrhnout do hledání objektů. Důležité je najít všechny před vypršením časového limitu, který je velmi neúprosný. Hru ovládáte myší.

Wild West Trader

20.1.2016
77%
Hra - Wild West Trader
Video se načítá
Vydejte se na Divoký západ a pokuste se najít všechny ztracené předměty, které se v jednotlivých scénách nacházejí. Při hledání se snažte být co nejrychlejší, abyste získali dobré hodnocení. V případě potřeby také můžete využít nápovědy. Máte jich však jen omezený počet.

Saving the Mountain

15.3.2016
77%
Hra - Saving the Mountain
Video se načítá
Vydejte se do hor a pokuste se pomoci hlavní hrdince najít všechny ztracené předměty. Mnohé z předmětů jsou dobře ukryté, takže musíte být při hledání pozorný. Kromě toho můžete v případě potřeby využít nápovědu, která vám označí jeden z hledaných předmětů.

The Secret Countess

28.11.2015
77%
Hra - The Secret Countess
Video se načítá
Pomozte hlavní hrdince najít všechny ztracené předměty v okolí starého domu. Předměty jsou často dobře ukryté, takže najít je nebude jednoduché. K dispozici budete mít tři nápovědy, které můžete v případě potřeby využít. Snažte se každé kolo dokončit v co nejkratším čase.

Moments Of Silence

18.9.2015
72%
Hra - Moments Of Silence
Video se načítá
Dokážete najít všechny ukryté předměty? Tak ukažte co ve vás je, použijte seznam, který vám s tím pomůže.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Solitaire GolfHra na skóreHra o medaile

18.10.2014
70%
Hra - Solitaire Golf
Video se načítá
Zahrajte si parádní karetní hru! Vaším úkolem bude skládat karty z hrací plochy. Karty umisťujete na kartu, která je vedle balíčku. Pokud je tam karta s hodnotou 5, tak na ně můžete umístit karty 4 nebo 6. Hra obsahuje dvě obtížnosti.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.