Oblíbené hry

Rolf´s Pizza

18.7.2012
90%
Hra - Rolf´s Pizza
Video se načítá
Vyzkoušejte si jaké to je, být kuchařem v pizzerii, který je zavalen objednávkami. Dokážete dost rychle vyrábět toto klasické italské jídlo, abyste vydělaly dost peněz na postup do dalšího levelu s více objednávkami i ingrediencemi?

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…
Hra - Stylish Office Makeover
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol udělat ze svěřené slečny opravdovou dámu a krásku. Ale tentokrát ne proto, aby udělala dojem na kluka, ale vypadala co nejlépe na přijímacím pohovoru do nového zaměstnání. Jak by se pro tuto příležitost měla nalíčit, učesat a obléct? Poradíte jí?

Bratz Prom Night

12.8.2011
60%
Hra - Bratz Prom Night
Video se načítá
Další hra s oblíbenými panenkami Bratz. Tentokrát je připravujete na večírek - to znamená, že je potřeba je pořádně zkrášlit. Kromě oblečení můžete panenkám měnit celkovou vizáž, takže nejde o klasickou oblíkačku.

Bratz Coloring

12.8.2011
63%
Hra - Bratz Coloring
Video se načítá
Omalovánky s Bratz panenkami jsou tu. Tentokrát si panenky můžete nejen vybarvit, ale zároveň jim také změnit styl oblečení a doplňky. Vybírat můžete jak z klasických barev, tak z různých vzorů.

Dekorace pokojíčku

12.8.2011
80%
Hra - Dekorace pokojíčku
Video se načítá
Chtěli byste si udělat svůj pokojíček podle sebe, ale ještě nemůžete? Pak si to můžete vyzkoušet alespoň v této hře. Vybrat můžete jak vybavení, nábytek tak i podlahu či barvy stěn. Váš výsledný pokojíček si pak můžete pro inspiraci vytisknout.

Dekorace na párty

22.7.2012
78%
Hra - Dekorace na párty
Video se načítá
Připravte pokoj na pořádnou oslavu. Jak by měl podle Vašich představ vypadat a o jakou oslavu vlastně půjde. Vyberte osvětlení, podlahy, výhled z okna, transparent a samozřejmě taky hudbu a zábavu.

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.