Oblíbené hry

The Pizza Guy

24.4.2013
68%
Hra - The Pizza Guy
Video se načítá
Ve hře Pizza Guy budete mít za úkol rozvážet pizzu na kole po rozlehlém městě. Pokuste se rychle prokličkovat mezi auty a dovést pizzu zákazníkovi co nejrychleji. Čím dříve pizzu doručíte, tím vyšší spropitné dostanete.

Super Mario Racing

8.9.2013
70%
Hra - Super Mario Racing
Video se načítá
Super Mario je zase tady! Zahraj si závodní hru, ve které si můžeš vybrat, za koho budeš hrát. Ale ať už si vybereš Maria, jeho přátele nebo naopak nepřátele, vždy se snaž do cíle dojet jako první. Použít k tomu můžeš žluté hvězdičky - když nějakou sebereš, dostaneš zbraň. Některé fungují na jezdce…

Monkey Kart

30.9.2012
89%
Hra - Monkey Kart
Video se načítá
Je tady super závodní hra s pěknou grafikou i dobrou ovladatelností. Vaší hrdinkou může být roztomilá opička v růžovém autě a tak určitě ani ty nejnáročnější slečny nebudou zklamány. Zvolit si můžete z několika prostředí závodů i jejich náročností, tak s chutí na start.

BioGemsHra s oceněním

17.3.2013
88%
Hra - BioGems
Video se načítá
Pěkně zpracovaná hra, ve které musíte zničit nepřátelská monstra! S nepřáteli se vždy utkáte v logické spojovačce, ve které vybíráte, co uděláte. Když tedy spojíte 3 zelené kameny, tak Vám to doplní život nebo žluté zase energii.

Čokoládová Pizza

2.8.2012
90%
Hra - Čokoládová Pizza
Video se načítá
Máte rády sladkosti i pizzu? V této super hře o vaření jsou tyto dvě pochoutky spojené v jedno a naučíte se upéct chutnou čokoládovou pizzu. Podle podrobného návodu to jistě zvládnete. Všechno ale budete muset dělat sami (i vyndávat věci ze skřínek), a tak Vás virtuální vaření bude určitě i bavit.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Box Racers

30.5.2011
75%
Hra - Box Racers
Video se načítá
V této hře se staneš účastníkem vesmírných závodů na jednom kole. Tvým úkolem je porazit 3 soupeře a dojet do cíle jako první. Vítězství nebude zadarmo, protivníci jsou rychlý a nejsou to snadní soupeři.

Super Shopping

13.5.2012
93%
Hra - Super Shopping
Video se načítá
Vyrazte na správné holčičí nákupy v bezvadné hře Super Shopping. Do začátku dostanete peníze a bude jen na Vás, do kterého obchodu se podíváte a co si koupíte. Nezapomínejte jíst, aby Vám nedošla energie a vypadat stále co nejlépe ;)

Romantická svatba

16.8.2012
73%
Hra - Romantická svatba
Video se načítá
Připravte nevěstu na pravou romantickou svatbu. Vyberte jí podle sebe ty nejkrásnější šaty, nejlepší účes i líčení.

Wedding Dress up

30.4.2012
67%
Hra - Wedding Dress up
Video se načítá
Určitě jste si představovaly, jak byste chtěly vypadat ve svůj svatební den. V této hře si to budete moct vyzkoušet. Vyberte nevěstě ty nejkrásnější šaty, nejlepší účes i všechny důležité doplňky. A nejen to, zkuste ji i co nejlépe pro tento velký den nalíčit.

Goodgame Big Farm

31.12.2011
94%
Hra - Goodgame Big Farm
Video se načítá
POZOR! GoodGame Farmer prošel několika vylepšeními a změnou názvu. Nově se jmenuje BigFarm a na našem webu si ho můžete zahrát kliknutím na následující odkaz. Zahrajte si Goodgame BigFarm ZDE! Do nového roku Vás může provázet tato výborná farmářská hra z dílny Goodgame, ve které se budete…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.