Oblíbené hry

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Video se načítá
Je tady už třetí pokračování super logické adventury ze série Monkey Go Happy, kde bude zase pomáhat jedomu z velké rodiny smutných opiček hledat všech 15 jejich maličkých potomků. Aby se Vám to na velké lodi podařilo, musíte rozluštit několik logických hádanek a dobře použít všecny užitečné věci.…

Monkey GO Happy Guess?

31.7.2013
88%
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Vyzkoušejte si novou Monkey Go Happy hru! Vaším úkolem bude hádat slova podle nabídnutých obrázků. Dávejte si pozor, hra je v angličtině, takže slova musíte hádat taky anglicky. Pokud se tam tedy objeví obrázek vlny, z písmen musíte tedy vybrat slovo „wave“ (vlna).
Hra - Make Your Favourite Princess
Video se načítá
Pro všechny, kdo mají rádi princezny je tady vynikající make up hra, ve které si budete moct vytvořit vlastní vznešenou krásku. Jaké bude mít vlasy, oči i oblečení? Jaké jí vyberete stíny nebo rtěnku? Budete se podobat popelce, sněhurce nebo bude úplně originální? Všechno je jen na Vás.

Barbie Mermaid Dress up

30.8.2013
82%
Hra - Barbie Mermaid Dress up
Video se načítá
Barbie Mermaid Dress up je zajímavá hra pro dívky, které mají rády mořské panny. V této hře bude vaším úkolem převléci mořskou pannu, aby vypadala, co nejlépe dokážete to?
Hra - Equestria Girls Pinkie Pie
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete oblékat hezkou slečnu z Ponyville. Pinkie Pie potřebuje vaši pomoc s výběrem účesu a oblečení. Tak neváhejte a pusťte se do toho! Vyberte jí krásný účes, oblečení a nějaké ty módní doplňky. V poslední fázi jí dejte krásného poníka.
Hra - Valentýnská oblíkačka
Video se načítá
Blíží se Svatý Valentýn a s ním přichází i skvělá valentýnská hra, ve které se můžete připravit na tu pravou párty pro zamilované. K dispozici máte opravdu velký výběr nejrůznějšího oblečení a doplňků v opravdu valentýském stylu.
Hra - Smurfette School Style Makeover
Video se načítá
Šmoulinka je velmi oblíbená dětská postavička, kterou zná snad každý. Je typická tím, že nosí bílé lodičky, šaty a čepici, pod kterou ukrývá zlaté vlasy. Vymysli Šmoulince nový vzhled, aby vypadala moderněji.
Hra - Blondie Lockes Ever After Secrets
Video se načítá
Tahle milá blondýna čeká na dívku, které jí udělá kosmetiku a nakonec vybere, pěkný make-up a oufit. Budeš to ty?
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
Oblékni si svou Skelitu z Monster High! Vybrat jí můžeš různé oblečení i doplňky. Také se těš na skvělou hudbu, která tě bude doprovázet po celou dobu hraní. Obleč si svou Monster High!
Hra - Wydowna Spider as Webarella
Video se načítá
Ráda by sis oblékla někoho z Monster High? Co takhle pavoučí slečnu? Nemá ruce dvě, ale rovnou šest, takže opravdu vypadá jako pavouk. Vyber jí nějaké stylové oblečení a doplňky.
Hra - Scarily Ever After Little Dead Riding Wolf
Video se načítá
Obleč si další holku z Monster High! Na výběr máš opět z velkého množství ulítlých účesů, barev vlasů, oblečení, bot a doplňků.
Hra - Music Festival Draculaura
Video se načítá
Na hudební festival se chystá další holka z Monster High, tentokrát Draculaura. V této oblíkačce najdeš mnoho zajímavého oblečení, které k sobě navzájem ladí. Vybrat si můžeš i barvu kůže nebo vlasů.
Hra - Invisi Billy - Monster High
Video se načítá
V další super oblíkačce ze strašidelné střední školy Monster High tentokrát nepřichází studentka, ale kluk Invisi Billy, který bude potřebovat Vaši radu a pomoc se vzhledem. Jaký ze tří účesů pro něj bude ten nejlepší? A co teprve barva vlasů a oblečení? Bude vypadat jako v seriálu, nebo se necháte…

Cleo De Nile Hairstyle

31.5.2013
75%
Hra - Cleo De Nile Hairstyle
Video se načítá
Kdo by neznal oblíbený seriál Monster High. Pro všechny slečny tady je super oblíkačka s Cleo De Nile v hlavní roli. Kromě stylového oblečení pro ni vyberete i některý z mnoha zajímavých účesů a změníte jí dokonce i barvu vlasů. Nezapomeňte ani na doplňky a dobře si to užijte :)

Monster High Twyla

6.6.2013
76%
Hra - Monster High Twyla
Video se načítá
Pustěte se do přeměny další ze studentek oblíbené seriálové střední školy Monster High. Tou je tentokrát Twyla. Budete pro ni jako vždy moci vybrat podle vlastní fantazie ten nejlepší z účesů i změnit barvu vlasů. Čeká na Vás také spousta super oblečení i typické sexy punčochy a boty.

Maul Session Lagoona

26.10.2013
84%
Hra - Maul Session Lagoona
Video se načítá
V této hře dostanete možnost obléci další krásnou studentku z Monster High. Vybírejte z mnoha účesů a barev, oblečení a samozřejmě nějaké ty módní doplňky.
Hra - Monster High Abey Bominable
Video se načítá
Je tady další bezvadná oblíkačka, ve které podle svého vkusu nastrojíte jednu z žaček strašidelné střední školy. Tou je tentokrát Abey Bominable, nejchladnější hrdinka až z dalekého severu.
Hra - Hannah Montana rozdíly
Video se načítá
Najděte vždy pět rozdílů v obrázcích populární Hannah Montany. Vždy budete mít omezený časový limit, ale když se Vám to podaří, dostanete cenné body a postoupíte do dalšího levelu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.