Oblíbené hry

Tug the Table

11.11.2013
80%
Hra - Tug the Table
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru pro dva hráče, ve které se budete přetahovat o stůl. Vaším úkolem bude porazit soupeře tak, že ho přetáhnete na svoji stranu, za bílou čáru.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Los Angels Fashion Show

25.9.2013
88%
Hra - Los Angels Fashion Show
Video se načítá
Chtěli byste obléci modelku na módní přehlídku do Los Angels? S hrou Los Angels Fashion Show to můžete zkusit i vy. K dispozici dostanete modelku, které vyberete účes, šaty a doplňky. Nakonec se i ta vaše může dostat na titulní časopisy módních návrhářů.

Charming Girls

23.3.2012
98%
Hra - Charming Girls
Video se načítá
Charming Girls je bezvadně propracovaná hra ušitá přímo na míru pro holky. Uplatníte v ní své strategické schopnosti, postřeh i soutěživost. Půjde totiž o to, ovládnout všechny kluky v okolí ;) Vyberete si postavu a vrhnete se do ulic, kde s kluky začnete flirtovat a uvězňovat do pod svůj vliv do…

Briar Beauty Dress Up

22.8.2013
87%
Hra - Briar Beauty Dress Up
Video se načítá
V této oblíkačce si můžeš obléct svou Briar Beauty. Vyber jí vlasy, jejich barvu, a hlavně všechny možné druhy oblečení a doplňků. Můžeš si ji i nazvětšovat, aby ses na ni mohla lépe podívat zblízka.

Diva Princess Maker

20.8.2013
87%
Hra - Diva Princess Maker
Video se načítá
Diva Princess Maker je hra, kde si můžete vytvořit svou vlastní nebo dokonce i známou princeznu z pohádek. Pokuste se i vy vytvořit si princeznu, vybrat jí pěkný účes, šaty a doplňky.

Rococo Costume

20.11.2013
81%
Hra - Rococo Costume
Video se načítá
Chtěli byste vidět, jak se dřív lidé oblékali? Ano? Tak to jste na správné adrese. Dostanete na starost mladou slečnu, kterou nalíčíte a vystrojíte jako v rokoku. Šaty budete moci různě upravovat.

Monster High Rock Band

19.11.2013
90%
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Baví tě oblékání slečen z Monster High? Jestli ano, tak tě tohle zaručeně bude bavit! Oblékat budeš totiž hned pět studentek Monster High, které se rozhodly založit si rockovou kapelu. Podle toho musí také vypadat a tak jejich vzhled nebude jen tak obyčejný!

Grow Farm

20.11.2013
70%
Hra - Grow Farm
Video se načítá
Farmáři mají velmi těžký, ale přesto krásný život. Ve hře Grow Farm si vyzkoušejte jaké je budovat novou farmu z ničeho. Jednotlivé budovy musíte stavět ve správném pořadí, abyste zajistili nejlepší prosperitu a vývoj farmy.

Sea Fairy

19.8.2013
81%
Hra - Sea Fairy
Video se načítá
Skvělá oblíkačka s krásnou mořskou vílou. Protože všechny víly musí vypadat překrásně, vyber jí vlasy, rozevláté oblečení, boty, zajímavé tetování na těle a nakonec nádherná křídla.

Glam Hair Salon

20.8.2013
74%
Hra - Glam Hair Salon
Video se načítá
Další hra ze série Real Haircuts, tentokrát se jedná o styl glam. Vytvoř slečně na hlavě co nejbláznivější účes plný barev, vlnitých vlasů, rovných vlasů, třpytek, ozdob... Vše je jen na tobě. A pamatuj si, že ona se bude usmívat skoro vždycky.

Shape Fold

10.12.2012
72%
Hra - Shape Fold
Video se načítá
Shape Fold je logická hra připomínající puzzle, ve které bude vaším úkolem složit různé geometrické tvary a obrazce. Jednotlivé části skládačky jsou však navzájem pospojovány, takže je potřeba vše promyslet a části složit ve správném pořadí.

W.i.t.c.h Puzzle

3.4.2013
75%
Hra - W.i.t.c.h Puzzle
Video se načítá
Poskládejte zpět na svá místa všechny přeházené čtverečky v obrázcích s oblíbenými hrdinkami ze seriálu Witch. Aby se Vám to povedlo musíte vyměňovat pozice vždy dvou čtverečků. V pravidelných intervalech se můžete podívat jak má výsledný obrázek vypadat za pomoci tlačítka HINT. Jak rychle dokážete…

Witch puzzle

25.3.2012
65%
Hra - Witch puzzle
Video se načítá
Poskládejte si krásný obrázek čarodějky. Tyto puzzle nejsou nejtěžší, protože stále obrázek slabě na pozadí uvidíte. Horší to je ale s časem. Ten máte totiž omezený a když nestihnete celý obrázek doskládat než Vám vyprší limit, musíte začít znovu.

Reese Witherspoon Make-Up

10.12.2012
82%
Hra - Reese Witherspoon Make-Up
Video se načítá
Kdo by neznal oblíbenou "pravou blondýnku" Reese Witherspoon. V této hře jí ale můžete udělat barvu vlasů jakou budete chtít. A nejen to, zvolte jí podle sebe i účes a celkové líčení. Změnu image této hvězdy pak završte některými z krásných šperků :)

Selena Gomez Make Up

5.7.2011
70%
Hra - Selena Gomez Make Up
Video se načítá
Patříš mezi fanynky Seleny Gomez? Tato celebrita vypadá vždy úžasně. Ty ji v této onlinovce můžeš změnit vzhled podle své fantazie. Ať už ji upravíš účes nebo změníš make-up a oční stíny, určitě bude krásná. Výběr je opravdu velký, takže záleží jen na tvojí fantazii.

Droppy

28.9.2013
84%
Hra - Droppy
Video se načítá
Droppy je zábavná série úloh ve stylu Monkey go happy. V každém kole musíš udělat něco jiného, jsou zde předměty, které musíš zkombinovat nebo správně použít. Povede se ti pomoci Droppymu i překonat s ním nejtěžší závěrečné kolo?

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Monkey go happy 5

8.8.2012
85%
Hra - Monkey go happy 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo si oblíbili rodinku smutných opiček, které v sérii miniher rozveselujete, je tady dobrá zpráva! Jsou tu již po páté, abyste si s nimi užili zábavu i trochu toho přemýšlení. Na co nejméně kliknutí totiž musíte zjistit a udělat to, co po Vás smutná opička bude chtít.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.