Oblíbené hry

Hra - The Little Marmaid Puzzles
Video se načítá
Je tady výborná logická hra ve které budete hledat rozdíly mezi dvěma (skoro) stejnými obrázky i skládat puzzle. V hlavní roli bude jedna z oblíbených pohádkových postav - Malá mořská víla.

Color W.i.t.c.h.

27.8.2012
81%
Hra - Color W.i.t.c.h.
Video se načítá
Je tady další výborná omalovánka. Tentokrát budete dávat podle své fantazie barvu partě mladých čarodějek. Tak vemte do ruky štětec a s chutí do díla!

Dívka a kůň

19.7.2012
70%
Hra - Dívka a kůň
Video se načítá
Máte rády koně? Pak je tady pro Vás super omalovánka, ve které dáte barvy podle svých představ dívce a jejímu krásnému koni. Je jen na Vás jestli se budete držet reality, nebo je spíš uděláte jako z pohádky.

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?

Music Box of Life 2

9.3.2013
72%
Hra - Music Box of Life 2
Video se načítá
Hrací skříňka je tu již podruhé a opět přináší smutný příběh, který však můžete změnit! Stačí, když odhalíte všechny rozdíly na dvou stejných obrázcích. Obrázků je ve hře hned několik a dohromady tvoří příběh.
Hra - Emma a malý modrý ptáček
Video se načítá
V této hře na hledání rozdílů si procvičíte nejen svůj postřeh, ale jistě Vás pobaví i moc pěkný příběh. Vypráví o přátelství holčičky Emmy a malého zraněného ptáčka, kterému se rozhodla pomoci. Jak rychle rozdíly mezi dvěma podobnými obrázky najdete? A jak příběh dopadne?

Sue utajená čísla

15.8.2011
70%
Hra - Sue utajená čísla
Video se načítá
Sue má kolem sebe skrytá čísla, která je potřeba objevit. Normálním pohledem ovšem nejsou viditelná, takže je musíš zkoumat pod lupou. Podaří se ti najít všech 15 čísel? Čím dříve to zvládneš, tím víc bodů získáš.

Sue Jigsaw Puzzle

14.5.2013
71%
Hra - Sue Jigsaw Puzzle
Video se načítá
Oblíbená krásná malá slečna Sue je tady, tentokrát jako klasická puzzle skládanka. Můžete si vybrat, jestli obrázek Sue s jejím krásným princem budete skládat jen z několika dílků, nebo si zvlolíte náročnější obtížnost. V každém případě to budete muste stihnout v časovém limitu. Zvládnete složit…

Crosszle 3D

30.5.2011
59%
Hra - Crosszle 3D
Video se načítá
Dokážete v časovém limitu stihnout vyřešit tuto logickou 3D onlinovku? Vaším úkolem je dávat dohromady alespoň tři stejné kostičky. Abyste toho dosáhli, můžete pohybovat celými řadami kostiček. Musíte ovšem přemýšlet rychle, časový limit je krátký.

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Wedding and Hairstyles

26.6.2013
70%
Hra - Wedding and Hairstyles
Video se načítá
V této oblíkací hře máte na starost krásnou nevěstu a vy ji můžete udělat ještě krásnější. Oblečte jí do nádherných šatů, vyzdobte jí krásnými šperky, udělejte jí účes, dejte jí střevíčky a závoj. Je jen na vás jak jí připravíte na tento velký den.

Secret Spy Dress Up

22.12.2012
77%
Hra - Secret Spy Dress Up
Video se načítá
Jak by měla podle Vás vypadat správná tajná agentka? Inspirujte se třeba v akčních filmech a oblékněte hrdinku této hry tak, aby vzbuzovala respekt, ale zároveň byla opravdu krásná ;) Nezapomeňte ani na nezbytnou malou pistoli a brýle nebo masku kvůli utajení.

Cuddling Time

4.1.2013
75%
Hra - Cuddling Time
Video se načítá
Slečna v této milé oblékací hře se chystá ke spánku a to se vždycky najde ještě chvilka na mazlení s psím miláčkem. Vyberte jí podle své představivosti to nejlepší pyžamo se stylovými doplňky. Nezapomeňte ani na roztomilý obleček pro pejska. Na začátku můžete dívku podle svého vkusu nalíčit. Nebo…

Scooby Perfect Teeth

24.11.2013
73%
Hra - Scooby Perfect Teeth
Video se načítá
Scooby Doo je známá seriálová postava. V naší hře se stanete jeho vrchním zubařem. Cíl je tedy jasný. Snažte se mu opravit a vyčistit všechny zuby, které půjdou. Poté se můžete dát na samotnou dekoraci zubů. Můžete je pestře nabarvit a také na ně nalepit obrázky.

Chic School Girls

24.11.2013
70%
Hra - Chic School Girls
Video se načítá
Je na čase, aby se tyto tři sympatické slečny Emily, Ruby a Ava oblékli do školy. Pomoz jim vybrat pěkný účes, top, kalhoty nebo šaty. Nezapomeň ani na doplňky a boty.

Fairytale MaidenNÁŠ TIP

26.11.2013
86%
Hra - Fairytale Maiden
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Tentokrát svoji postavičku budete moci obléknout jako pohádkovou postavu. Třeba jako princeznu zlatovlásku, Sněhurku nebo jako Karkulku. Hra totiž nabízí mnoho druhů účesů, barev, šatů a mnoho dalšího.

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Pick & Paint Fairytales

25.9.2012
84%
Hra - Pick & Paint Fairytales
Video se načítá
Vymalujte si moc pěkné obrázky z pohádek. Zkuste dát barvy podle své fantazie třeba krásným květinovým vílám nebo Pinokiovi. Obrázky nejsou příliš komplikované, takže se hra bude jistě líbit i těm nejmenším.

Our Story

5.4.2012
68%
Hra - Our Story
Video se načítá
Mohl by to být i Váš příběh. Dva milenci v něžném obětí v romantické krajině... Upravte si je podle svých představ. Změňte jim vlasy i oblečení. Budeš jejich předlohou ty sama, nebo je přetvoříš tak aby se k sobě co nejvíc hodili? Všechno záleží jen na tvé fantazii.

Pastel Goth

24.11.2013
76%
Hra - Pastel Goth
Video se načítá
Pastel Goth je oblékací hra, ve které budete oblékat krásnou a mladou slečnu. Napřed jí udělejte účes a potom jí vystrojte ovocným oblečením a ovocnými doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.