Oblíbené hry

Podmořský svět

16.7.2012
83%
Hra - Podmořský svět
Video se načítá
Popusťte uzdu své fantazii a rozmístěte po mořském dně všechno co tam přirozeně patří i pohádkové předměty a tvory. Použít budete moct opravdu dost korálů, rybiček, mušlí, kamenů,... a čeká na Vás i mořská víla.

Pooh Big Show

1.5.2012
80%
Hra - Pooh Big Show
Video se načítá
Kdo by neznal medvídka Pú. V této milé hře s krásnou grafikou mu budete pomáhat, jak jinak než se sběrem medu. Medové džbánky bude muset Pú sebrat a odnést na křížkem označené místo. Ale pozor, musí to stihnout dříve, než ho zpozoruje Kryštůfek Robin.

Bear Family Coloring

23.2.2013
75%
Hra - Bear Family Coloring
Video se načítá
I pro ty nejmenší je tady moc pěkná omalovánka, ve které dáte barvy celé roztomilé medvědí rodince. Vybírejte z široké palety barev a vymalujte medvídkům oblečení, kožíšky i přírodu v okolí. Výsledný obrázek si můžete nakonec vytisknout.

Unicorn Herd

12.6.2013
78%
Hra - Unicorn Herd
Video se načítá
Máme tu pro vás omalovánky, které vás určitě budou bavit. Vybarvěte si obrázek plný nádherných jednorožců. Máte na výběr, spoustu barev, které v penálu určitě nemáte. Pokud se vám obrázek nepovede, tak ho můžete vygumovat a začít znovu nebo jen přemalovat barvy. Hra je jednoduchá a ovládá se pouze…

Doba ledová omalovánka

11.8.2012
70%
Hra - Doba ledová omalovánka
Video se načítá
Máte rády film Doba ledová? Pak Vás jistě potěší tato omalovánka, ve které si budete moc podle předlohy nebo i vlastní fantazie vybarvit dvojici hlavních hrdinů Sida a Diega.

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Subway Waiting

29.7.2013
75%
Hra - Subway Waiting
Video se načítá
Pro všechny milovnice módy a současných trendů je tady super oblíkačka, ve které vyberete některý ze zajímavých modelů pro slečnu, která právě čeká na stanici metra. Kromě oblečení pro ni zvolíte ty nejlepší boty, doplňky, účes i make up. Tak se do toho dejte :)

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Sponge Bob Haircuts

4.11.2013
75%
Hra - Sponge Bob Haircuts
Video se načítá
Nejen dámy, ale i Sponge Bob se zajímá o svůj zevnějšek. Pomozte mu vytvořit nový a netradiční účes, který by nečekal. Ve hře mu budete vlasy mýt, žehlit, natáčet nebo i barvit. Už máte představu, jaký účes mu vyberete?

Winx Club omalovánka

15.8.2011
88%
Hra - Winx Club omalovánka
Video se načítá
Omalovánky s tématikou víl z Winx Clubu. Vyber si jednu z mnoha panenek a vybarvi ji různými barvami. Zadání ve hře není, takže záleží jen na tvé vlastní fantazii. Vybarvi ji kliknutím na vybranou barvu a určitý odstín.

Winx Club Just Flora

28.11.2013
80%
Hra - Winx Club Just Flora
Video se načítá
Máme tu skvělé puzzle, ve kterém budete skládat několik obrázků!! Jednotlivé dílky můžete otáčet pomocí mezerníku, a je také možné, nastavit si složitost obrázku. To znamená, že můžete mít třeba jen 5 velkých dílků nebo 100 maličkých.

Cheerleader Slacking

5.7.2013
71%
Hra - Cheerleader Slacking
Video se načítá
Vyzkoušejte, jaký máte postřeh, v této hře hrajete za malou holčičku Sáru, která udělá cokoli, aby byla vidět. Jste na tréningu roztleskávaček, jenže Sára si opět dělá, co chce. Vaším úkolem bude, dělat cokoli jenom ne trénovat. Dávejte si pozor, aby vás u toho nechytnul trenér, protože jinak hra…

Mateřská školka

15.6.2012
90%
Hra - Mateřská školka
Video se načítá
Jak by měla vypadat dokonalá školka pro nejmenší děti? V této hře budete moct jednu takovou zařídit a vybrat si i paní učitelku s dětmi. Ve třech různých prostředích zvolíte vybavení, hračky a všechno co do takové školky patří. Možností je tu opravdu hodně a navíc můžete všechny věci různě otáčet a…

Operetta Tattoo Shop

8.6.2013
86%
Hra - Operetta Tattoo Shop
Video se načítá
Operetta z Monster High se rozhodla, že si otevře vlastní tetovací salon a prvními jejími zákaznicemi není nikdo jiný, než spolužačky ze strašidelné střední školy. Vyberte se kterou začne a pomozte Operettě s tetováním. Hra vás provede celým postupem tetování, takže se můžete těšit na super zábavu.

Ankleide Catty Noir

6.9.2013
78%
Hra - Ankleide Catty Noir
Video se načítá
Monster High zpěvačka se chystá na koncert a chce vypadat drsně a to tak, aby svojí krásou všechny zastínila. Neboj se a obleč tuto studentku tak, aby byla neodolatelná pro své fanoušky a užij si i strašidelnou hudbu.

Cupid Dress Up

27.10.2013
85%
Hra - Cupid Dress Up
Video se načítá
Oblečte krásnou a mladou moderátorku. Udělejte jí krásný účes a pak jí oblečete podle vašeho gusta. Samozřejmostí jsou i nějaké ty módní doplňky.
Hra - Monster High Hidden Numbers
Video se načítá
Tentokrát bude ve hře s motivy oblíbeného seriálu Monster High Vaším úkolem najít všechna čísla skrytá v obrázku. Některá čísla se docela dobře maskují a tak jistě oceníte funkci lupy, která Vám jistě pomůže, abyste je našly všechna. Jak rychle to dokážete?
Hra - Galactic Gems 2: Accelerated
Video se načítá
Milovníce bejeweled her si mohou mnout ruce, protože přichází další z nich. Cílem je přesunovat drahokamy do pozic, aby se ocitli nejméně tři stejné vedle sebe. Následně dojde k explozi a jsou nahrazeny novými drahokamy. Čím více jich exploduje, tím vyšší bude Vaše skóre.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.