Oblíbené hry

Baby Room

15.8.2011
71%
Hra - Baby Room
Video se načítá
Dekorační hra, ve které vytváříte pokoj pro miminka. K dispozici máte spoustu nábytku a různého vybavení a můžete si ho po pokojíčku rozestavět jak budete chtít. Vytvořte miminku ten nejkrásnější pokojíček, jaký může mít.
Hra - Cover Orange Players Pack
Video se načítá
V této logické hře je vaším úkolem ochránit smajlíky před toxickým deštěm. Bohužel nemáte k dispozici příliš mnoho prostředků, kterými byste mohli smajlíky chránit. Proto musíte co nejlépe vymyslet, jak si poradit pouze s tím co máte.

Barbie parkování

23.6.2012
85%
Hra - Barbie parkování
Video se načítá
Pomozte Barbie v jejím růžovém autě dostat se ke svému parkovacímu místu. Aby se jít o povedlo, musíte jí nachystat cestu, na které jsou nejrůznější prohlubně a volné předměty. Vy tyto útvary poskládejte tak, aby mohla v pořádku přejet.

Bella a Edward

2.4.2012
71%
Hra - Bella a Edward
Video se načítá
Upravte si hlavní hrdiny oblíbeného filmu Stmívání - Bellu i Edwarda podle svých představ. Vyberte jim postupně ten správný účes, barvu pleti, očí, doplňky i oblečení. Oba vypadají opravdu realisticky a určitě se Vám hra bude líbit.

Stmívání hra

12.7.2013
76%
Hra - Stmívání hra
Video se načítá
Pro všechny milovníky ságy Twilight přinášíme skvělou oblíkačka, ve které si podle sebe můžete obléknout hlavní hrdiny. Na výběr budete mít velké množství skutečně originálních šatů, ale i moderního oblečení. Celkový image hrdinů, můžete na konci dotvořit za pomoci různých módních doplňků.

Dreamlike Love

5.9.2013
76%
Hra - Dreamlike Love
Video se načítá
Sympatický pár stojí před školou, a vaším úkolem bude obléci slečnu tak, aby jí to slušelo ještě více nebo aby ladila s přítelem. Měnit budete moci mnoho věcí, od účesu až po náhrdelníky či doplňky.

Barbie Army Fashion

10.9.2013
79%
Hra - Barbie Army Fashion
Video se načítá
Barbie má opět módní krizi, při které očekává od tebe pomoc. Pomůžeš jí vybrat pěkné vojenské oblečení, aby mohla vstoupit do armády, ale přitom vypadala skvěle?

Fairy Barbie

7.9.2013
75%
Hra - Fairy Barbie
Video se načítá
Barbie jde na maškarní ples a rozhodla se převléknout za vílu. Na výběr má toho opravdu hodně a neví, co si má vzít. Poradíš jí a převlékneš ji za vílu?

Barbie Loves to Party

5.9.2013
75%
Hra - Barbie Loves to Party
Video se načítá
Barbie je pozvána na oslavu, na níž nemůže chybět. Pomůžeš jí vybrat make - up, účes a oblečení, aby na ní zazářila?

Funky Eyelashes Makeover

27.8.2012
80%
Hra - Funky Eyelashes Makeover
Video se načítá
Máte rády výrazné líčení, zajímavé barvy a trošku té extravagance ale samy si netroufáte takto chodit? Nevadí, v této hře máte možnost všechny nejrůznější kombinace na modelce vyzkoušet.

Super Drift 3D

20.5.2013
70%
Hra - Super Drift 3D
Video se načítá
Máte rádi vůni spáleného benzínu a gum? Ano? Tak tohle je hra přímo pro vás. V této hře jde především o driftování, to znamená, že zatáčky musíte projíždět ve smyku. Ze začátku vám přijde, že se auto nedá vůbec ovládat, ale po chvilce tomu přijdete na kloub. Můžete i změnit obtížnost, kdyby vám to…
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Panda Pandemic

4.12.2012
60%
Hra - Panda Pandemic
Video se načítá
Staňte se na chvíli profesionílním vrhačem nožů a hoďte v každém kole všechny nože do otáčejícího se terče. Nesmíte ale zasáhnout roztomilou panku, která je na terči připoutaná. Ze začátku to bude snadné, ale postupně se otáčení bude zrychlovat a tak budete potřebovat všechen svůj postřeh a odhad.…

WinterGems

28.2.2013
62%
Hra - WinterGems
Video se načítá
Wintergems je klasická spojovačka, ve které musíte spojit minimálně 3 stejné ozdoby. Když je spojíte, tak ozdoby zmizí a Vy dostanete body. Čím více ozdob spojíte, tím více dostanete bodů.

Pixel Bomb 2

15.11.2012
73%
Hra - Pixel Bomb 2
Video se načítá
Užijte si výborně graficky zpracované pokračování rychlé postřehové hry Pixel Bomb. Cílem hry je opět projít co nejrychleji všemi levely. Abyste se dostali dál, musíte se kurzorem dotknout všech barevných hvězdiček a tak je zničit. Hru tentokrát komplikují červené body, které Vás znatelně zpomalí,…

Stay Yellow

29.3.2013
75%
Hra - Stay Yellow
Video se načítá
V této postřehovce se budete muset postarat o žlutý čtverec, který se snaží uniknout ostatním barvám. Čtverec ovládáte pohybem myší a unikáte ostatním barvám. Hra nabídne i několik bonusů, jako je štít, zpomalení nebo žlutá barva.

Jonas Brothers

25.10.2012
73%
Hra - Jonas Brothers
Video se načítá
Oblečte podle svých představ jednoho z hlavních hrdinů oblíbeného seriálu. Na výběr budete mít opravdu hodně nejrůznějších košil, triček, kalhot i vest s motýlkama nebo kravatama. Můžete z něj tak udělat sportovně oblečeného pohodáře nebo opravdového slušňáka ;)

Glow Web

26.5.2012
78%
Hra - Glow Web
Video se načítá
Glow Web je logická hra, ve které budete mít za úkol rozsvítit všechny žárovky ve všech 50 levelech. Za pomoci posouvání laserových uzlů musíte zajistit, aby laserové paprsky procházely přes každou žárovku.

Glassez

27.9.2012
80%
Hra - Glassez
Video se načítá
Zahrajte si tuto vynikající logickou hru, která opravdu prověří Váš úsudek a postřeh. Cílem hry je v každém kole zaplnit celý obrázek jednotlivými kousky. Každý kousek má ale jiný tvar a obrázek je čarami rozdělen tak, že se kousky nehodí všude. Je nutné proto dobře plánovat, abyste umístili…

Sudoku Shrek

9.3.2012
79%
Hra - Sudoku Shrek
Video se načítá
Potrapte své mozkové závity s bezvadnou a graficky moc povedenou hrou sudoku, kde nebudete doplňovat čísla, ale hlavní postavy oblíbeného filmu Shrek.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.