Oblíbené hry

Fiona's Double Makeover

29.8.2013
86%
Hra - Fiona's Double Makeover
Video se načítá
Princezna Fiona z filmu Shrek se potřebuje upravit. Můžeš jí pomoci v její lidské i zlobří podobě. V obou případech tě nejdřív čeká čas strávený v koupelně s různými přípravky a pleťovými maskami, poté můžeš Fionu namalovat a obléci.

Me and My Pet

25.8.2013
79%
Hra - Me and My Pet
Video se načítá
Slečna chce vyrazit na procházku s pejskem, takže je potřeba nastrojit ji i jeho. Vyber slečně oblečení, vlasy i líčení, a pak obleč pejska. Můžeš mu vybrat obojek, vodítko i různé účesy.

Asistent na farmě

15.8.2011
73%
Hra - Asistent na farmě
Video se načítá
V této hře se dostaneš do pozice asistenta na farmě s poníky. Tvým úkolem je se o koně starat, hřebelcovat je, krmit a hrát si s nimi. Koníci toho chtějí opravdu hodně a musíš být velmi rychlá, abys to stíhala.

Scorpio Girl Makeover

4.12.2012
77%
Hra - Scorpio Girl Makeover
Video se načítá
Jak by měla podle Vás vypadat dívka, která reprezentuje znamení štíra? Udělejte jí kompletní make up i účes tak, aby se Vám líbila a nezpomeňte ani na to, v jakém je znamení ;)
Hra - Winx líčení na párty
Video se načítá
Připravte jednu z víl Winx na párty. Jaké by měla mít vlasy, oči, oblečení a samozřejmě make-up? Všechno je jen na Vaší fantazii.
Hra - Stella Hair Spa and Facial
Video se načítá
Stella chce být, vždy ta nejkrásnější, proto se o sebe pravidelně stará. Postarej se o ni teď ty a udělej jí kosmetiku a vyber vhodný make-up a celkový outfit, aby byla krásnější, než předtím.

Super Model Nail Makeover

26.11.2013
73%
Hra - Super Model Nail Makeover
Video se načítá
Super Model Nail Makeover je dekorační hra pro dívky, ve které si očistíte nejdříve nehty a pokožku, následně nanesete lak dle vašeho výběru. Kromě toho můžete na nehet přidat zajímavou dekoraci a nakonec přívěsek a prsten na ruku.

Bling Bling Manicure

24.7.2013
82%
Hra - Bling Bling Manicure
Video se načítá
Bling Bling Manicure je zajímavá hra pro dívky, kde své modelce můžete udělat krásnou manikúru. V první řadě si musíte nehty očistit a připravit na konečnou fázi, nakonec si můžete vybrat z různých druhů laků, prstenů a dokonce i tetování.

Summer Nails Spa

24.7.2013
68%
Hra - Summer Nails Spa
Video se načítá
Je horké léto a ty bys nejraději vyrazila na pláž. To ale přeci nejde bez upravených rukou! Vyzkoušej si kompletní péči o ruce a jejich následné zdobení různými druhy laků, potisků a lepítek. Povede se ti vytvořit co nejšílenější letní kombinaci?

Pony Lover Spa Day

21.12.2013
94%
Hra - Pony Lover Spa Day
Video se načítá
Co může být lepší, než den strávený v lázních? Už jen asi to, že si přizvete i svého domácího miláčka. V tomto případě je to milý poník, který chce proceduru společně s paničkou. Postarejte se o oba, co nejlépe a vyberte jim nakonec pěkné oblečení a různorodé doplňky.

Bloom Winx Makeover

23.6.2012
70%
Hra - Bloom Winx Makeover
Video se načítá
Upravte podle svého vkusu Bloom z Winx klubu. Jaké by měla mít podle Vás vlasy, oči, make-up i oblečení?

Red Riding Hood

4.10.2013
78%
Hra - Red Riding Hood
Video se načítá
Červená karkulka se rozhodla jít do lesa za babičkou. Ale všimla si, že její šaty již v dnešní době nejsou moderní. Pomůžeš jí vybrat pěkný outfit, aby zapadla do tohoto století?

Angelina Jolie Make Over

24.10.2011
52%
Hra - Angelina Jolie Make Over
Video se načítá
Všichni určitě známe slavnou herečku Angelinu Jolie. V této hře ji můžete udělat make up podle sebe. Navíc ji můžete ozdobit podle vašich představ a uvidíte, jak by vypadala například s různými piercingy či tetováním.

Wedding Dress up

30.4.2012
67%
Hra - Wedding Dress up
Video se načítá
Určitě jste si představovaly, jak byste chtěly vypadat ve svůj svatební den. V této hře si to budete moct vyzkoušet. Vyberte nevěstě ty nejkrásnější šaty, nejlepší účes i všechny důležité doplňky. A nejen to, zkuste ji i co nejlépe pro tento velký den nalíčit.

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Winx Club Just Layla

2.6.2013
85%
Hra - Winx Club Just Layla
Video se načítá
Máte rádi seriál Winx? Ano? Tak tato hra se vám určitě zalíbí. Poskládejte si vaší oblíbenou Laylu. Máte na výběr z 11 obrázků. Nejste omezeni časem, ale hra je na skóre, takže čím rychleji tím lépe. Pokud by vám hra přišla příliš lehká, tak vlevo máte panel, na kterém si můžete nastavit velikost a…

Monster High Pedicure

12.7.2012
81%
Hra - Monster High Pedicure
Video se načítá
Užijte si pedikůru v pravém strašidelném stylu studentek Monster High. Zvolte odpovídající laky, vzory s netopýry a lebkami i temné tetování na kotník. Nakonec budete moct nohy ozdobit prstýnky, náramky na kotník a obout je do slušivých botiček podle svého výběru.

Swim Class Rochelle Goyle

11.10.2013
82%
Hra - Swim Class Rochelle Goyle
Video se načítá
V této hře budete pomáhat mladé Rochelle s výběrem oblečení na pláž. Bude jen na vás, jak bude vypadat. Budete mít na výběr ze spousty účesů a oblečení, které jí budou zaručeně slušet! Samozřejmostí budou i módní doplňky, které jí dodají sebevědomí a šarm.

Monster High Avatar

2.6.2013
96%
Hra - Monster High Avatar
Video se načítá
Napadá Vás jak by mohl vypadat nový student nebo studentka strašidelné střední školy Monster High? V této super hře si ho budete moct celého podle vlastní fantazie vytvořit. Bude to holka nebo kluk? Jaký bude mít tvar obličeje, oči, uši, pusu, nos, vlasy,...? Všechno je jen a jen na Vás.

Easter Sunday Scenes

31.3.2013
74%
Hra - Easter Sunday Scenes
Video se načítá
Chystáte se už na Velikonoce? Pak se Vám jistě bude líbit tato povedená omalovánka. Na začátku si můžete zvolit ze dvou obázků s jarní tématikou, kde je slečna obklopená rozkvetlou přírodou i velikonočními symboly jako jsou malovaná vajíčka a zajíčci. Je jen na Vás jaké barvy všemu dáte...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.