Oblíbené hry

Chicken Coop

13.7.2013
83%
Hra - Chicken Coop
Video se načítá
Další bezvadná hra, kde se budete moci starat o zvířátka. Tentokrát půjde o slepičky, které máte v kurníku. Budete se muset snažit jim dávat pravidelně vodu a jídlo. Když budou spokojené, tak jim můžete dát podestýlku a ony začnou snášet vajíčka.

Horse Rancher

17.1.2013
90%
Hra - Horse Rancher
Video se načítá
Staňte se dostihovou trenérkou a vybudujte si vlastní úspěšnou stáj. Nakupujte koně, pečujte o ně, správně je trénujte a účastněte se prestižních závodů. Když si vše dobře naplánujete, budete s rozvahou investovat a Vaši koně budou spokojí, pak jistě budete vítězit a vydělávat peníze na ty nejlepší…

Snail Bob 4

2.6.2013
95%
Hra - Snail Bob 4
Video se načítá
Již čtvrté pokračování zábavné logické hry Snail Bob ve vesmíru. Vydejte se s Bobem na cestu do vesmíru, na cestu plnou překážek a nástrah, které určitě s Bobem vyřešíte. Kdyby se vám bob zdál moc pomalý, tak v levém horním rohu je tlačítko, které ho zrychlí. Boba ovládejte myší, pokud ho chcete…

Go Go Plant

17.5.2013
72%
Hra - Go Go Plant
Video se načítá
V postřehové hře Go Go Plant budete doprovázet květinu v květináči napříč krajinou plnou překážek. Během rychlého běhu se musíte vyhýbat všem nebezpečím a zároveň sbírat peníze a další bonusy. Hra navíc obsahuje dva módy Normal a Arcade.

Tentacle Wars 2

8.3.2012
84%
Hra - Tentacle Wars 2
Video se načítá
Zvolte vhodnou strategii a zničte všechny nepřátelské buňky. Tak přesně o to, v této hře jde. Úkol to však není snadný, protože nepřatélské buňky jsou silné, takže se budete muset skutečně snažit, aby ste dosáhli kýženého cíle.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Tentacle Wars

23.1.2013
83%
Hra - Tentacle Wars
Video se načítá
V této netradiční taktické hře budete muset být opravdu rychlí a hlavně velice dobře plánovat a strategicky uvažovat jak rozdělit své omezené síly. Vašim cílem totiž bude vyslat energii ze svých budněk do těch nepřátelských a překonat jejich odpor. Problém je, že o totéž se budou snažit Vaši…

Trafficator

17.3.2012
91%
Hra - Trafficator
Video se načítá
Trafficator je pěkně zpracovaná hra, ve které budete řídit dopravu na silnicích a křižovatkách. Můžete libovolně zastavovat auta, avšak nejdůležitější je dávat pozor, aby se nesrazily. Také musíte dávat pozor na chodce, kteří budou přes cestu přecházet.

Duck Life 3

7.7.2011
85%
Hra - Duck Life 3
Video se načítá
Zahrajte si tuto oddechovou hru. Vyberte si svoje kachňátko a trénujte ho, aby dokázalo uspět na závodech. Pokud se vám podaří hru dohrát dokonce, vyroste z vašeho kachňnátka velká kachna.

Duck Life 2

12.6.2013
68%
Hra - Duck Life 2
Video se načítá
Vytrénujte ze svého káčátka zlatého atleta, budete soutěžit v disciplínách, jako je běh, létání, šplhání a plavání. Jakmile ho vytrénujete na maximum, tak neváhejte a kvalifikujte se na závody do Japonska. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Musíte se pořádně o něj starat, krmte ho, aby měl sílu,…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.