Oblíbené hry

Cinema Rush

22.2.2013
91%
Hra - Cinema Rush
Video se načítá
Cinema Rush je moc povedená obsluhovací hra, ve které se budete prodávat v předsálí kina všechny oblíbené pochoutky jako je popkorn, hot dogy nebo limonády. Musíte být ale opravdu rychlí a svou práci si dobře naplánovat, protože film brzo začne a zákazníci tak docela pospíchají. Navíc je Vašim…

Hot BBQ Party

15.12.2012
87%
Hra - Hot BBQ Party
Video se načítá
V této rychlé obsluhovací hře se stanete zaměstnancem zvlášního bufetu, který nabízí samé smažené dobroty. Od sekané, až po celé ryby. Vždy musíte svým zákazníkům opéct přesně to, co budou chtít. Důležité je, abyste věc dopekly ale nespálily. Za dobře připravené jídlo dostanete i dobře zaplaceno.…
Hra - Kouzelné květinářství
Video se načítá
Tentokrát se v této pěkné postřehové hře ocitnete v kouzelném květinářství. Budou k Vám chodit zákazníci toužící po krásných květinách. Abyste jim vyhověly musíte květiny nejdříve vypěstovat. Ale nebojte se, v tomto zahradnictví rostou květiny opravdu rychle ;)

Waitress

10.10.2012
85%
Hra - Waitress
Video se načítá
Waitress je zajímavá hra, ve které si můžete vyzkoušet, jaká je práce číšnice náročná. Obsloužit všechny zákazníky včas a donést jim vždy to správné jídlo není vůbec jednoduché. Neváhejte a přesvědčte se o tom sami.

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.

Chcete mě?

9.5.2013
77%
Hra - Chcete mě?
Video se načítá
Pro všechny co mají doma čtyřnohé kamarády. Starejte se o pejska a najděte mu majitele. Musíte ho napřed pořádně namydlit, vykoupat, osušit a pak ostříhat drápky. Pro maximální efekt musíte trefit fialový pruh vpravo tak, aby se zastavil až nahoře. Pejskovi potom v průběhu hry kupovat různé doplňky,…

Douchebag's chick

4.7.2013
91%
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
V této hře hrajete za ošklivou ženu, která potřebuje práci, aby měla peníze na to se udělat krásnější. Napřed jí přes internet najděte práci, abyste mohli vydělávat peníze. Potom můžete chodit nakupovat oblečení, boty a doplňky. Můžete chodit i do salónu krásy, kde vám můžou udělat naprosto vše od…

Douchebag Workout 2

17.4.2013
65%
Hra - Douchebag Workout 2
Video se načítá
Douchbag Workout je perfektní hra, ve které bude vaším úkolem pomoci chlapíkovi jménem Vince dostat se do formy. Posilovat můžete všechny partie těla, abyste získali dobrou postavu. Kromě toho budete i vydělávat peníze, seznamovat se s novými lidmi či flirtovat s různými ženami.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Stunt Driver 3D

16.2.2013
70%
Hra - Stunt Driver 3D
Video se načítá
Kariéra kaskadéra je jistě lákavá. Splnit si svůj sen můžete v této hře. Usednete za volant a Vašim cílem bude překonat všechny překážky. Na počátku se jedná o přeskočení co nejvíce autobusů. Dále se dostanete také na proskakování skrze zapálené obruče, srážení dřevěných beden a také poražení co…

Závod ChrtůNÁŠ TIP

20.7.2013
90%
Hra - Závod Chrtů
Video se načítá
Přinášíme vám super sporotvní pařbu, kde budete trénovat a závodit s vaším chrtem. Na začátku hry si vyberte slot, na který se bude ukládat vaše hra. Potom si vyberte barvu svého pejska a pojmenujte ho. Vyberte mu jeden ze tří závodních stylů, buď může být vyvážený (all rounder), může vyběhnout…

Desktop Racing 2

1.4.2013
73%
Hra - Desktop Racing 2
Video se načítá
Desktop Racing 2 je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které na vás čeká mnoho rozličných tratí vytvořených z kancelářských předmětů. Ovládat budete červené autíčko, se kterým je potřeba všechny překážky na dráze překonat a posbírat přitom co nejvíce peněz, abyste mohli kupovat různá vylepšení.

Pigs Can Fly

30.5.2011
62%
Hra - Pigs Can Fly
Video se načítá
V této logické hře je vaším úkolem dostat prasátko k nápoji, který mu umožní létat. Ne vždy to ovšem bude snadné. V cestě vám budou stát různé překážky, které musíte zničit lektvarem jedné barvy a potom využít lektvar k přenosu prasátka. Hru ovládáte pouze tahy myší.

Never Lose Rope

13.4.2012
75%
Hra - Never Lose Rope
Video se načítá
Proskákejte přes všemožné překážky, posbírejte všechny hvězdičky a dostaňte se do cíle, co nejrychleji ve vydařené skákačky Never Lose Rope. K dispozici budete mít i vystřelovací lano, kterým se můžete přichytit na vyznačené povrchy a tím se dostat přes záludné překážky.

My Horse Farm

1.7.2013
81%
Hra - My Horse Farm
Video se načítá
Tato hra se vám bude určitě líbit. Máte za úkol si postavit farmu a chovat koně. Čím rychleji plníte požadavky koní, tím lépe. Kupujte vylepšení (jsou to služby pro koně jako třeba čištění, doktor). Koně jsou celkem hladoví a vyžadují toho dost, takže tu rozhoduje i rychlost. Podaří se vám postarat…

Mommy Cat

16.7.2013
75%
Hra - Mommy Cat
Video se načítá
Mommy Cat je hra pro pečlivé dívky, které se rády starají o mláďata. V této hře se musíte postarat o kotě. Kotě si konkrétní věc vybere a vaším úkolem je ji splnit a uspokojit ho. Kotěti budete dávat jíst, ošetřovat ho a bavit. Stihnout to musíte do časového limitu.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Sheep Farm

12.7.2013
80%
Hra - Sheep Farm
Video se načítá
Máte rádi zvířátka? A co takhle ovečky? Pokud ano, tak neváhejte a zahrajte si tuto skvělou hru, ve které budete pečovat o stádo oveček. Ovečky mají hlad a žízeň, takže je musíte krmit, když si vzpomenou. Na oplátku dostanete vlnu a mléko.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.