Oblíbené hry

Hra - Jennifer Rose: Texas Saloon
Video se načítá
Jennifer Rose: Texas Saloon je výborná hra pro všechny milovnice obsluhovacích her, ve které se ocitnete na divokém západě. Stanete se majitelkou saloonu a budete muset rychle a správně obsloužit všechny své hosty.

Kelly Summer Jobs

21.4.2012
95%
Hra - Kelly Summer Jobs
Video se načítá
V této skvělé hře si budete moct vyzkoušet hned několik povolání, ve kterých budete sbírat cenné body. Budete pracovat v kadeřnictví, pekařství, cukrárně a salónu pro domácí mazlíčky. Která práce se Vám bude nejvíc líbit a kde se Vám nejlépe povede plnit rychle přání zákazníků?

Jacko in Hell 2

31.10.2012
91%
Hra - Jacko in Hell 2
Video se načítá
V pokračování logické skákačky Jacko in Hell se opět vydáte do podzemí, abyste kostlivcovi jménem Jacko pomohli překonat všechny nástrahy. Tentokrát vám navíc bude pomáhat i Jackova vrána, díky které se můžete dostat i na místa, kam byste se sami nedostali.

Alice is Dead

25.9.2012
79%
Hra - Alice is Dead
Video se načítá
Zahrajte si adventuru Alice is Dead, která je inspirována známou pohádkou Alenka v říši divů. Na rozdíl od pohádkové předlohy se však bude celý děj hry odvíjet úplně jinak a vy budete uvězněn v podzemí, přičemž nebudete vědět kdo jste ani jaká strašná událost se Alence přihodila.

Jeníček a Mařenka

21.9.2012
86%
Hra - Jeníček a Mařenka
Video se načítá
Hra Jeníček a Mařenka vás přenese do pohádkového světa, v němž tyto dvě děti žijí. Na rozdíl od původní předlohy děti nemusí utíkat před zlou bosorkou, ale před macechou, která je chce vyhnat do lesa. Přestože les je nebezpečné místo, rozhodne se Mařenka udělat vše proto, aby našla opět cestu domů.…

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Dollhouse decoration

12.8.2011
59%
Hra - Dollhouse decoration
Video se načítá
Máte rádi zdobení a dekorační hry? V tom případě si jistě oblíbíte tuto onlinovku. Vyberte si dům, který chcete vybavit a pusťte se do práce. Ke každému pokoji v domě je potřeba vybrat a umístit nábytek, což bude vaším úkolem. Připravte krásný domov nové rodině, která se tam nastěhuje.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

My Perfume Salon 2

26.10.2011
90%
Hra - My Perfume Salon 2
Video se načítá
Druhé pokračování hry My Perfume Salon z vás opět udělá majitelku obchodu s parfémy. Vaším úkolem nebude pouze prodej voňavek, ale také jejich správná příprava. Pokud to neumíte, nemusíte se ničeho obávat, ve hře je návod, díky kterému se vaši práci dobře naučíte.

Scrat Kissing

23.7.2012
73%
Hra - Scrat Kissing
Video se načítá
Veverka Scrat z Doby ledové chce políbit svou vyvolenou. Neustále ale chodí kolem lenochod Sid, který je nesmí při líbání přistihnout. Pomůžete jim odhadnout pravé chvíle k polibku?
Hra - Stylish Office Makeover
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol udělat ze svěřené slečny opravdovou dámu a krásku. Ale tentokrát ne proto, aby udělala dojem na kluka, ale vypadala co nejlépe na přijímacím pohovoru do nového zaměstnání. Jak by se pro tuto příležitost měla nalíčit, učesat a obléct? Poradíte jí?

Zdobení zmrzliny

17.8.2012
72%
Hra - Zdobení zmrzliny
Video se načítá
Nazdobte si podle své fantazie a chuti domácí kopečkovou zmrzlinu. Jakou posypku, polevu a ozdoby zvolíte? Nechte se inspirovat a vyrobte si takovýto krásný pohár i ve skutečnosti ;)

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

Winx balóny

12.8.2011
78%
Hra - Winx balóny
Video se načítá
Pomozte pochytat co nejvíce lítajících Winx. V časovém limitu, který na to máte musíte díky vašemu bublifuku pochytat co nejvíce poletujících víl. Za každou polapenou vílu získáváte body, které se počítají do celkového skóre. Hra obvykle končí po dvou minutách, ale pokud se vám podaří chytit…

Winx Flora Believix

26.5.2012
83%
Hra - Winx Flora Believix
Video se načítá
Pro všechny milovnice víl Winx je tady bezvadná hra, ve které budete spolu s Flórou létat vysoko do oblak a sbírat cenné kytičkové artefakty. Po cestě nesmíte ale zapomenout vyhýbat se zlému hmyzu, ani sbírat fialové drahokamy, které Vám k letu dodají energii.

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.

Horse Puzzle

24.3.2012
78%
Hra - Horse Puzzle
Video se načítá
Složte si fotku koně v moc pěkných puzzle. Na výběr budete mít z několika zajímavých obrázků a tří stupňů náročnosti, takže si na své přijde opravdu každý. Pokud budete chtít sledovat své pokroky, nebo se zapsat do tabulky nejlepších hráčů, můžete si své výkony stopovat na stopkách u hry, ale…

Romantic Pursuit

1.3.2012
78%
Hra - Romantic Pursuit
Video se načítá
Ve hře Romantic Pursuit na vás čeká krásný létající kůň se kterým budete muset ve vzdušném světě zdolat všechny nebezpečné nástrahy, sbírat cenné květiny a dostat se až do cíle, aniž by spadl ze vznášejících se ostrovů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.