Oblíbené hry

Večeře s krocanem

31.5.2012
67%
Hra - Večeře s krocanem
Video se načítá
Připravte slavnostní stůl na večeři, při které bude hlavním chodem pečený krocan. Vyberte vždy z několika zajímavých variant ubrusu, prostírání, nádobí, svíček, jídel a nakonec i úprav samotného krocana. Jak bude Vaše večeře vypadat?

Krásné želé

14.12.2012
67%
Hra - Krásné želé
Video se načítá
Vyberte barvu a potom i všechny možné polevy a ozdoby pro chutné a hlavně krásné ovocné želé. Na výběr máte z mnoha nejrůznějších barev, ovocných plátků, čokoládových křupinek i celého ovoce na dozdobení. Jak bude Vaše želé vypadat?

Indická kráska

3.7.2012
78%
Hra - Indická kráska
Video se načítá
Oblečte slečnu v pravém indickém stylu. Vyberte jí účes, odstín pleti, doplňky a samozřejmě ty nejpodstatnější šaty.
Hra - Alvin a Chipmunkové Puzzle
Video se načítá
Pro všechny, kdo mají rádi filmové hrdiny Chipmunky, jsou tady bezvadné puzzle, kde budete skládat obrázek s těmito neposedy s Alvinem v čele. Nebojte se, že byste to nezvládli. Celou dobu uvidíte obrázek slabě na pozadí a jednotlivé kostičky budou přibývat hezky postupně.

Powerpool Frenzy

17.11.2012
80%
Hra - Powerpool Frenzy
Video se načítá
Je tady moc pěkná kulečníková hra Powerpool Frenzy se tentokrát jistě bude líbit i těm, kdo kulečníku příliš neholdují. Ve hře na Vás totiž čeká množství speciálních zajímavých funkcí a vylepšení. Tak na nic nečekejte a pojďte si zahrát ;)

Minnie Cooking Party

9.6.2012
87%
Hra - Minnie Cooking Party
Video se načítá
Tato hra ověří Vaše kuchařské dovednosti v několika minihrách, které bude hodnotit Minnie a její kamarádi. Vyzkoušíte si svou paměť při aranžování jídla na talíř, odhad při opékání masa i postřeh při míchání barevných polévek. Kolik bodů za své výkony dostanete?

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

Valentýnský dárek

14.2.2012
85%
Hra - Valentýnský dárek
Video se načítá
Je tady Svatý Valetným a s ním skvělá hra, ve které se naučíte vyrobit ten nejlepší dárek pro každého zamilovaného. Co by mohlo být lepší, než vlastnoruční čokoládky ve tvaru srdce? Když se Vám správně povedou, budete si je moci podle fantazie nazdobit.
Hra - Kde je má červená rtěnka?
Video se načítá
Už se Vám někdy stalo, že jste nemohly najít tu správnou rtěnku, kterou jste chtěly zrovna použít? Ten samý problém má slečna v této povedené adventuře. V jejím pokoji je různě schováno několik rtěnek, které musí vyzkoušet, aby našla tu pravou. Dokážete všechny najít?

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Cherry Pie Trifle

24.10.2011
70%
Hra - Cherry Pie Trifle
Video se načítá
Dokážete připravit višňový koláč? Otestujte své kuchařské úmění v této hře. Připravte si všechny potřebné ingredience, smíchejte je správně dohromady a doplňte je višněmi a připravte skvělou pochoutku.

Splash Around

19.9.2012
90%
Hra - Splash Around
Video se načítá
Odrážejte se na skokanském můstku nad vanou jako malá roztomilá želva a vytvořte skokem co největší šplouchnutí :) Tato hra s krásnou grafikou, kde půjde hlavně o techniku výskoku a přípravu skoku do vody, se Vám bude určitě líbit.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Cesta do školy

2.9.2012
84%
Hra - Cesta do školy
Video se načítá
Holčice v této povedené hře nejen pro nejmenší ujel školní autobus a tak se musí vydat na část cesty školy pěšky. Cestou potkává různé lidi a staví se jí do cesty překážky. Dokážete s ní všechno vyřešit a překonat, aby nakonec přece jen svůj autobus dohnala?

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Super sestra

2.10.2012
85%
Hra - Super sestra
Video se načítá
Starší sestra dostala na starost svého malého bratříčka. Pomůžete jí se o něj správně postarat, aby neplakal a byl spokojený? Musíte včas plnit jeho potřeby jako je koupání, jídlo, podávání léků a samozřejmě těch správných hraček. Stihnete mezi péčí o miminko vyřídit i tolik důležité hovory s…

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Delfíní polibek

16.6.2012
67%
Hra - Delfíní polibek
Video se načítá
Chtěly byste si pohladit delfína? Slečna v této povedené oblíkačce mu dává rovnou polibek. Vyberte jí to správné oblečení i účes. Na Vaší fantazii bude také barva delfína a jeho ozdoba.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.