Oblíbené hry

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Marios Adventure 2

1.3.2012
70%
Hra - Marios Adventure 2
Video se načítá
Marios Adventure 2 je skvělá skákačka, ve které se setkáte s jedním z nejznámějších herních hrdinů - Super Mariem. Přeskakujte překážky, sbírejte mince, zabíjejte nepřátele, ale hlavně dostaňte se až do cíle.

Perfect fried chicken

9.2.2012
89%
Hra - Perfect fried chicken
Video se načítá
Vaříte rády? Nebo jste to ještě nezkoušely a chtěli byste se to naučit? Teď máte skvělou příležitost. Vaším úkolem bude připravit správně výborné kuřátko. Ale správný postup není všechno. Procvičíte si i zacházení s myší a obratnost, protože jednotlivé kroky přípravy, včetně krájení, budou na čas.

Awesome Hedgehog

20.11.2012
89%
Hra - Awesome Hedgehog
Video se načítá
Staráte se rády o zvířátka? Pak se Vám jistě bude líbit tato hra, ve které na Vás čeká roztomilý ježek. V několika minihrách mu budete sbírat broučky k jídlu, schovávat se s ním před sovou i volit tu správnou potravu. Tak nezapomeňte že ježek je masožravec a hezky si hru užijte.
Hra - Valentýnská omalovánka
Video se načítá
Bílíží se svátek svatého Valentýna a tak je tu i tématická zamilovaná omalovánka. Vyberte si některý z docela široké nabídky obrázků a vymalujte ho podle vlastní fantazie. Své výtvory si můžete uložit nebo vytisknout a pozděj je třeba použít na valentýnské přání ;)

Dívka a kůň

19.7.2012
70%
Hra - Dívka a kůň
Video se načítá
Máte rády koně? Pak je tady pro Vás super omalovánka, ve které dáte barvy podle svých představ dívce a jejímu krásnému koni. Je jen na Vás jestli se budete držet reality, nebo je spíš uděláte jako z pohádky.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.
Hra - Cinderella´s Princess Makeover
Video se načítá
Připravte Popelku na její ples. Od těžké práce je její obličej hodně zanedbaný, a tak bude potřebovat hodně Vaší kosmetické péče, aby Popelka vypadala jako správná princezna.
Hra - Sářina lekce vaření - banánové muffiny
Video se načítá
Znáte oblíbenou pečenou dobrotu jménem muffiny? V této hře si je budete moct zkusit samy upéct a to s banánovou příchutí. Nebojte se že byste to nezvládly. Stačí když budete postupovat přesně podle jednoduchýchz instrukcí a určitě budou moc dobré :)

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…
Hra - Miss Universe Prep Makeover
Video se načítá
Připravte mladou slečnu na prestižní soutěž Miss Universe! Nebude to vůbec jednoduché. První jí musíte vyčistit obličej, upravit obočí, použít pleťové masky a všechny ostatní kosmetické nezbytnosti. Potom teprve můžete přistoupit k líčení, oblékání a krásným doplňkům. Bude mít Vaše svěřenkyně šanci…

Nerdy to Emo Makeover

24.10.2012
92%
Hra - Nerdy to Emo Makeover
Video se načítá
Udělejte ze zanedbané knihomolky opravdovou krásku v atraktivním stylu Emo. První jí samozřejmě musíte vyčistit obličej, vytrhat neupravené obočí a rozjasnit pleť a pak už se můžete vrhnout na změnu jejího image od účesu až po poslední doplňky.
Hra - Sářina lekce vaření - sušenky Pinata
Video se načítá
Všechny milovnice vaření budou mít jistě radost s další lekce vaření od oblíbené učitelky Sáry, která Vás tentokrát naučí originální recept na sušenky inspirované pinatami - tedy sladkostmi plněnými zvířátky. Jako vždy budete muset samy zvládnout celý postup pečení od přípravy ingrediencí až po…
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Bass Fishing Hero

5.5.2012
66%
Hra - Bass Fishing Hero
Video se načítá
Staňte se tím pravým rybářem v postřehové hře Bass Fishing Hero. Vždy když správně "opíšete" sérii šipek, ulovíte rybu. Podle náročnosti série bude ryba i veliká. Kolik stihnete v časovém limitu nachytat ryb?

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Yummy Yogurt

3.9.2012
92%
Hra - Yummy Yogurt
Video se načítá
Ovládáte dobře všechny postupy vaření? Tato hra prověří jak dobře umíte krájet, loupat, vařit nebo i otevírat konzervy. V několika minihrách přípravy uvaříte vynikající salát, kterýs i nakonec budete moct podle fantazie dozdobit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.