Oblíbené hry

Bridal Beauty Makeover

23.2.2013
85%
Hra - Bridal Beauty Makeover
Video se načítá
Dívku v této hře čeká jeden z nejdůležitějších dní v životě - bude se vdávat. Pomozte jí se proto připravit, aby jí to opravdu slušelo. Před tím, než ji ale začnete líčit a vybírat krásné svatební šaty, musíte upravit její zanedbanou pleť. Použijte všechy nezbytné kosmetické prostřdky a uvidíte, jak…
Hra - Draculaura Fantastic Makeover
Video se načítá
Pomozte Draculauře z Monster High, aby byla ještě krásnější než je. Tentokrát nepůjde o styl ani oblečení, ale o samotný obličej. Vyčistěte jí póry, dejte masku, upravte obočí, naneste korektor... prostě všechno, co je potřeba, aby vypadala úplně co nejlépe.
Hra - Rochelle Goyle´s Chic Makeover
Video se načítá
Je tady Rochelle z Monster High aby se svěřila do Vaší péče a nechala si od Vás ošetřit pleť. Víte jak správně postupovat při čištění, úpravě obočí, dodávání živin i líčení? Pokud ne, jistě se to v této hře naučíte.

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

Anbot 2

18.9.2012
91%
Hra - Anbot 2
Video se načítá
Pomozte malému roztomilému robotovi dostat se z nenáviděné továrny, kde dřív musel pracovat, ale která ho teď chce raději zničit. Dokážete včas najít řešení všech logických úkolů, aby uprchl před pronásledováním a nic se mu nestalo?

Puzzle pejsek

24.4.2012
65%
Hra - Puzzle pejsek
Video se načítá
Jak rychle dokážete složit obrázek roztomilého pejska? Vyzkoušejte své nadání pro skládání v krásných puzzle. Předlohu budete pořád slabě vidět, tak se nebojte, že by to bylo příliš těžké.

Bounce

14.3.2012
86%
Hra - Bounce
Video se načítá
Nápaditost, hratelnost a skvělá grafika, tak by se dala tato hra ve zkratce charakterizovat. Úkol je jednoduchý - udržet všechny barevné míčky ve hře. Míčky však stále přibývají, takže se budete muset skutečně snažit, abyste dosáhli co největší skóre.

Horse Puzzle

24.3.2012
78%
Hra - Horse Puzzle
Video se načítá
Složte si fotku koně v moc pěkných puzzle. Na výběr budete mít z několika zajímavých obrázků a tří stupňů náročnosti, takže si na své přijde opravdu každý. Pokud budete chtít sledovat své pokroky, nebo se zapsat do tabulky nejlepších hráčů, můžete si své výkony stopovat na stopkách u hry, ale…

Tref křečka!

8.6.2012
73%
Hra - Tref křečka!
Video se načítá
Jak dobrý máte postřeh? Z děr na zahrádce bude vykukovat potměšilý křeček a vy jej musíte trefit dřevěnou paličkou. Nedejte se zmýlit jeho roztomilostí, když ho necháte, sežere Vám všechnu úrodu. Kolikrát se Vám ho podaří zasáhnout?

Base Jumping

14.10.2012
87%
Hra - Base Jumping
Video se načítá
Zaskákajte si s padákem v perfektní postřehové hře Base Jumping a poražte dalších tří soupeřů. Abyste získali prvenství je potřeba seskočit jakmile se objeví nápis Go. Také padák musíte otevřít v pravou chvíli, abyste nepřišli o život a přitom byly dostatečně rychlý.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Gingerbread Circus 3

8.10.2012
82%
Hra - Gingerbread Circus 3
Video se načítá
Je tady oblíbený Perníček a jeho cirkus. Stanete se vrhačem nožů a budete plnit nejrůznější úkoly. Vždy máte omezený počet pokusů (nožů) a při zasahování cílů nesmíte ublížit svému figurantovi.

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.