Oblíbené hry

Rescue Dog

22.10.2013
74%
Hra - Rescue Dog
Video se načítá
Záchranná mise ve hře Rescue Dog je závislá na bernardýnovi, který je hlavním zachráncem. Cílem je nejprve najít pod sněhem horolezce. Následně jej musíte zahřát a také otřepat od sněhu. Jakmile to dokážete, pak nastane nejtěžší část úkolu a to je vytažení horolezce na povrch, kde čeká další…

Cute Puddle Puppy

19.11.2013
70%
Hra - Cute Puddle Puppy
Video se načítá
Postarejte se o chutného malého pudlíka, který se ztratil. Potřebuje umýt a doufá, že mu v tom pomůžete právě vy. Nakonec můžete pudlíkovi vybrat pěkný doplněk.

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Circus Slacking

7.11.2013
82%
Hra - Circus Slacking
Video se načítá
V cirkusu může být občas nuda, zvláště máte-li dělat nějakou činnost. V této hře máte za úkol plnit různé mini hry, ve kterých například žonglujete, odpalujete klauny nebo klauny malujete. Musíte si však dávat pozor, aby vás nikdo nenachyl.

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…

Summer Camp Slacking

12.10.2013
91%
Hra - Summer Camp Slacking
Video se načítá
Další z mnoha Slacking her tě zavede do prostředí letního tábora. Sára si ho chce co nejvíc užít, ale má vedoucího, který jí nic nechce dovolit. A tak musí vše dělat tajně - rozdělávat oheň, hrát na kytaru, mazat se opalovacím krémem, hledat kamarády nebo třeba jezdit na lodi.

My Dear Rabbit

18.7.2013
89%
Hra - My Dear Rabbit
Video se načítá
Chtěli, jste ale nemohli jste mít doma vlastního zajíčka? S hrou My Dear Rabbit, si svůj sen můžete splnit. Úkolem hry je zajíčka potrénovat, vymydlit po náročném tréninku a v neposlední řadě vyčesat a osušit. Aby byl zajíček pěkný, můžete mu vybrat z několika luxusních oděvů.

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Zombie Cats

3.2.2012
88%
Hra - Zombie Cats
Video se načítá
Pojďte si zahrát bezvadnou adventuru, ve které budete v roli pejska utíkat před zombií kočkami. Aby se Vám to podařilo, musíte najít vždy správnou cestu, nebo řešení problému. Toho docílíte tak, že budete klikat myší na různé věci. Ale pozor, budete si muset poradit dříve, než se k Vám kočky…

Pirate Slacking

23.9.2013
91%
Hra - Pirate Slacking
Video se načítá
Mladá pirátka má na lodi vytírat podlahu, a tak se není co divit, že ji to nebaví. Mnohem radši dělá dobrodružnější věci jako hledání pokladu, vybírání peněz z truhly, zpívání s papouškem nebo skládání dokonalého pirátského outfitu.

Nuda v kanceláři 6

23.5.2013
91%
Hra - Nuda v kanceláři 6
Video se načítá
V této super postřehové hře na vás zase čeká znuděná slečna, která se chce místo práce v každé volné chvilce věnovat svým záležitostem. Pomozte jí vystihnout ty správné okamžiky, aby mohla v klidu napsat sms, vyčistit si boty, upravit vzhled nebo dokonce něco uplést.
Hra - Meet The Parents Makeover
Video se načítá
Jenny se má poprvé setkat s rodiči jejího přítele a proto chce vypadat slušně, ale i pěkně. Pomůžeš jí vybrat vhodný make-up, oblečení a doplňky na tuto událost, aby si neudělala ostudu?

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.
Hra - Přátelská nemocnice pro děti
Video se načítá
Staňte se dětskou paní doktorkou a ošetřete malou holčičku. Dejte jí náplast na ránu, podívejte se jí do krku, změřte jí tlak i teplotu, píchněte injekci, změřte o kolik vyrostla i kolik kilo přibrala.

Barbie Burgers

26.4.2013
92%
Hra - Barbie Burgers
Video se načítá
Zkuste si pod vedením panenky Barbie vyrobit ty nejlepší pravé hamburgery. Každou fázi přípravy si pořádně užijte a dejte si záležet, abyste dostaly i maximum bodů. Dokážete přesně a rychle nakrájet zeleninu, připravit a opéct maso i dát všechno dohromady tak, aby to vypadalo co nejlákavěji?

Notessimo

6.11.2012
90%
Hra - Notessimo
Video se načítá
V této opravdu super oddechové hře se stanete hudebními skladateli. Pomocí přehledných ikonek nástrojů zaneste do notového záznamu, kdy má který zaznít a pak si poslechněte, jakou melodii jste vytvořili.

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Snail Bob 4

2.6.2013
95%
Hra - Snail Bob 4
Video se načítá
Již čtvrté pokračování zábavné logické hry Snail Bob ve vesmíru. Vydejte se s Bobem na cestu do vesmíru, na cestu plnou překážek a nástrah, které určitě s Bobem vyřešíte. Kdyby se vám bob zdál moc pomalý, tak v levém horním rohu je tlačítko, které ho zrychlí. Boba ovládejte myší, pokud ho chcete…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.