Oblíbené hry

Winter Lily

30.4.2014
90%
Hra - Winter Lily
Video se načítá
Krásná zimní oblíkačka s mnoha kousky zajímavého oblečení. Nechybí samozřejmě ani doplňky, výrazné líčení, boty a podobně. Je jen na tobě, jak Lily oblečeš.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Monkey Go Happy Candy

25.6.2014
86%
Hra - Monkey Go Happy Candy
Video se načítá
Rozveselte opičáky v tomto novém díle Monkey Go Happy! Ocitnete se ve sladkém světě plného dobrot a sladkostí! Sbírejte gumové medvídky, řešte jednoduché úkoly a dostaňte se až na konec. Podaří se vám nakonec rozveselit opičky?

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Anime Face Maker 2

19.6.2014
80%
Hra - Anime Face Maker 2
Video se načítá
Máš ráda anime? Teď máš možnost vytvořit si anime postavičku (nebo spíše její hlavu) přesně podle svých představ.

Space Artist

12.6.2014
70%
Hra - Space Artist
Video se načítá
Ve hře Space Artist získáš přehled o pohybu vesmírných těles. Můžeš si nasimulovat situace, které Tě zajímají. Třeba Ti pomůže hra s pochopením pohybu vesmírných těles.

Little Pony Creator

1.5.2014
86%
Hra - Little Pony Creator
Video se načítá
Vytvořte si nádherného poníka za pár minut. Jediné co potřebuje je chuť a vaše fantazie. Tak směle do toho ať je váš poník nejkrásnější.

Chibi Maker

4.6.2014
92%
Hra - Chibi Maker
Video se načítá
Pokud tě zaujal chibi styl, v této hře si přijdeš na své. Vytvoř si svou vlastní panenku, možností máš opravdu mnoho!

Symphony

21.4.2014
83%
Hra - Symphony
Video se načítá
Zahrajte si hudební hru Symphony. V této hře se budete snažit poslat barevné tóny do jejich políček. Musíte různě posouvat šipky a díky šipkám se pak usměrní proud tónů. Jakmile se vám to povede, můžete si poslechnout krásnou hudbu.

Dragon Maker

4.9.2013
85%
Hra - Dragon Maker
Video se načítá
Draci jsou překrásná, hrdá a mocná stvoření. Teď si můžeš jednoho takového vytvořit. Vyber mu vše, nejen barvu, ale hlavně tvar hlavy, končetin, křídel a dalších částí těla. Až budeš spokojená, můžeš si obrázek uložit do počítače.

Duck Life

11.12.2013
70%
Hra - Duck Life
Video se načítá
V oddechové hře Duck Life se budete starat o malé káčátko, které se chce stát závodníkem. Aby se mu tento sen splnil, budete ho muset trénovat v různých disciplínách a kupovat mu hodně potravy, z níž získá energii potřebnou nejen k samotnému tréninku, ale i k závodům.

Cat Mario

9.4.2014
68%
Hra - Cat Mario
Video se načítá
Máš ráda Super Maria? Zahraj si velmi podobnou hru, kde je hlavním hrdinou malé koťátko. Čeká tě mnoho nástrah a nebezpečí, a to na každém kroku. Lehké to každopádně nebude. Jedná se však o skvělou skákačku!

Monkey GO Happy TalesNÁŠ TIP

4.4.2014
86%
Hra - Monkey GO Happy Tales
Video se načítá
Monkey GO Happy Tales je další z mnoha úspěšných dílů série Monkey Go Happy. Pomůžete různým pohádkovým postavičkám získat, co potřebují? Trpaslíkům chybí hudební nástroje, čertovy boty a skřítkovy je zase zima.

Unicorn Dress Up

16.1.2014
86%
Hra - Unicorn Dress Up
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního jednorožce, kterému můžete změnit například barvu hřívy, srsti a kopýtek a naopak přidat nové doplňky, kterými se stane jedinečný.

Hanna in a Choppa

3.3.2014
78%
Hra - Hanna in a Choppa
Video se načítá
V této hře budete plnit různě složité úkoly a snažit se přitom nepoškodit vrtulník. Ten sice něco vydrží, ale když s ním praštíte o zem, tak se rozbije. Mezi úkoly, které budete plnit, pak patří přenášení objektů, otevírání dveří, úhybné manévry a spousty dalších.

Anime Princess Avatar

4.3.2014
69%
Hra - Anime Princess Avatar
Video se načítá
V této hře budete moci vytvořit dívku podle vašich představ. Změňte jí účes a celý obličej předělejte tak, jak se vám nejvíce líbí. Potom jí budete moci obléct do krásného oblečení a kochat se její krásou.

Zombie School Ghoul

4.3.2014
81%
Hra - Zombie School Ghoul
Video se načítá
Škola může být někdy otravná, ale ne když jste zombie holka jako je tato. Může si nosit, co chce a dělat si ten nejšílenější make-up. Můžete jí nalíčit a obléci dneska tak, aby vypadala jako by strávila celou noc učením se?

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Evolvo Plus

9.1.2014
63%
Hra - Evolvo Plus
Video se načítá
Ve hře Evolvo Plus se musíte proplétat mezi malými rybkami a dobře si rozmyslete, aby se Vás žádná z nich nedotkla, protože jinak Vás sežere. Stejně tak tomu bude s Vámi, proto musíte jíst menší ryby než jste Vy.

Tasty Planet Dinotime

18.7.2013
85%
Hra - Tasty Planet Dinotime
Video se načítá
Přinášíme vám již druhé pokračování této super hry, ve které hrajete za malou bakterii, která má neustále hlad. Začínáte v laboratoři, kde vás pozorují pánové. Vaším úkolem bude, sníst naprosto všechno co vám přijde pod nos. Čím více toho sníte, tím více se zvětšíte. No jenže vaše chuť se vymkne…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.