Oblíbené hry

Pony Makeover

12.5.2012
75%
Hra - Pony Makeover
Video se načítá
Vytvořte si podle své fantazie toho nejkrásnějšího poníka! Vyberte mu nejlepší hřívu, zvolte tvar a barvu očí, ozdobte ho krásnými doplňky a to vše v opravdu pestré paletě barev.

Picpie Puzzler

30.5.2011
76%
Hra - Picpie Puzzler
Video se načítá
Poněkud neobvyklé puzzle, kde máte sice kousků puzzle jen několik, ovšem jsou přeházené a uspořádané do kruhu. Navíc u tohoto typu puzzle nemáte k dispozici předlohu, musíte použít vaši představitost.

Rainbow Dash Mix-Up

9.6.2013
74%
Hra - Rainbow Dash Mix-Up
Video se načítá
Nejen pro milovnice krásných poníků je tady opravdu povedená hra na způsob puzzle. Rozdíl je v tom, že už všechny dílky v obrázku jsou, jen se přeházely. Vy musítě měnit pozice vždy dvou dílků tak, aby vznikl zpět celý obrázek. Jak rychle to jednotlivých kolech dokážete?
Hra - Skelita Calaveras Boney Makeover
Video se načítá
Je tady další ze studentek Monster High, která bude potřebovat vaši pomoc s úpravou zevnějšku. Možná byste to neřekly, ale i Skelita může mít problémy s pletí. Uplatněte své kosmetické zkušenosti a kreativitu při líčení a uvidíte, jak skvěle nakonec bude vypadat.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?
Hra - Kuře na venkovský způsob
Video se načítá
Sezóna grilování a zahradních párty je v plném proudu a Vy se teď můžete naučit další super recept, jak připravit kuře na gril. Postupně připravíte brambory jako přílohu, pak marinádu a samotné kuře. Nakonec vše upečete na grilu.

Meteor Launch

4.7.2012
74%
Hra - Meteor Launch
Video se načítá
Pomozte malému stvoření, které padlo z vesmíru na váš ostrov dostat se zpět domů v oddechové hře Meteor Launch. Jako domorodý chlapec budete muset sestrojovat stále lepší a lepší zařízení, které nakonec mohou vaši raketu vynést až do vesmíru.

Pac - Xon

18.5.2013
84%
Hra - Pac - Xon
Video se načítá
Pacman je tady! Hrajte e pacmana a budujte zdi tak, aby vaši nepřátelé měli co nejméně místa kolem sebe. Musíte si dát pozor, aby se do vaší zdi, kterou zrovna budujete, protože o život. Užijte si senza hru od které se jen tak neodlepíte.

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

Searching For Fame

21.4.2013
89%
Hra - Searching For Fame
Video se načítá
Slečna v této hře se chce stát modelkou. Předpoklady na to jistě má, ale její vzhled je úplně zanedbaný. Pomoz jí s jeho vylepšením, aby měla v modelingu šanci. Určitě musíš začít s pořádným vyčištěním pleti a pak už se můžeš pustit do výběru účesu, make-upu, oblečení,... Sama uvidíš, jak moc se po…

Tadpole

18.3.2013
74%
Hra - Tadpole
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol dostat se s pulcem do buňky a posbírat přitom všechny modré kuličky. V cestě budete mít mnoho překážek, kterým se budete muset vyhnout nebo jim utéci. Občas budete muset být i rychlejší než Vaši soupeři.

ButtonX20

25.4.2013
76%
Hra - ButtonX20
Video se načítá
ButtonX20 je logická, skákací hra, ve které musíte sebrat klíč, abyste se mohli dostat do dalšího levelu. Brání vám v tom různé překážky, hlavolamy, cílem je vždy zmáčknout červené tlačítko, kterým vypínáte laser, za kterým je klíč schovaný. Hra je jednoduchá a zábavná, ovládá se pouze šipkami.…

Icarus Needs

13.7.2013
74%
Hra - Icarus Needs
Video se načítá
Vyzkoušejte si skvělou logickou hru, ve které se ocitnete ve vlastním snu a budete se muset pokusit zachránit svoji milovanou. Během cesty budete narážet na mnoho překážek, které budete muset vyřešit, jinak se nedostanete dál. Na konci se dozvíte zajímavé rozuzlení.

Dark Fairy

11.6.2013
94%
Hra - Dark Fairy
Video se načítá
Vytvořte si podle vlastní fantazie tu nejkrásnější lesní vílu. Vybrat pro ni můžete z široké nabídky jednotlivých částí obličeje, nejrůznějších krásných účesů a samozřejmě také typického vílího oblečení. To můžete navíc jakkoli kombinovat a měnit mu barvu. Jak bude nakonec víla vypadat záleží…

Primary

4.4.2012
93%
Hra - Primary
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou skákačku, ve které budete mít za úkol dostat s panáčkem dostat se až do cíle. Panáček dokáže měnit barvy, přičemž každá má trochu jiné vlastnosti. Napříkad pokud jste žlutý, můžete se stát neviditelným. Také dokážete vykouzlit kostku, která vám pomůže dostat se na vyvýšená…

Pony Adventure

11.5.2013
79%
Hra - Pony Adventure
Video se načítá
Pony Adventure je hra pro nejmenší a pro holky. Utekl vám dům a vy se ho vydáte hledat na svém krásném poníkovi. Překonávejte překážky a sbírejte po cestě mrkve a věci, který, váš dům rozházel. Můžete i Holčičku na poníkovi oblékat.
Hra - Sladké rýžové koláčky
Video se načítá
Naučte se originální recept na sladké kulaté rýžové koláčky. Každá část přípravy je navíc malou hrou, ve které dokážete svůj postřeh a rychlost. Omyjte rýži, rozmačkejte ji, uvařte, zabalte do ní sladké překvapení a vše dobře upečte.

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Fishy

9.5.2013
79%
Hra - Fishy
Video se načítá
Otestujte si svůj postřeh a reakce na této zábavné hře. Hrajete za rybku, která má pořád hlad, zvětšujte ji, tím že, požíráte menší rybky. Čím více rybek, tím větší skóre. Je jenom na Vás jak jí nakrmíte.

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.