Oblíbené hry

Koblihový bar

14.7.2012
91%
Hra - Koblihový bar
Video se načítá
Máte rádi koblihy? V této hře je budete vyrábět podle přání svých zákazníků. Když jim včas stihnete poslat koblihu, kterou si přejí, dobře zaplatí, a Vy si budete moct dokoupit ingredience a nakonec se probojujete do dalšího, náročnějšího levelu.

Best Love Test Ever

12.12.2013
71%
Hra - Best Love Test Ever
Video se načítá
Jesště se Vám nepodařilo najít svoji pravou lásku? Pak vězte, že hra Best Love Test Ever Vám může velmi napomoci. Stačí napsat svoje jméno a jméno toho koho máte rádi a během chvilky Vám bude vypočítána procentuální šance. Jde samozřejmě pouze o číslo, takže když Vám vyjde nízká pravděpodobnost, tak…

Baby Hazel Goldfish

27.10.2013
85%
Hra - Baby Hazel Goldfish
Video se načítá
Hazel společně s jejím kamarádem, našli v bazénu zlatou rybičku. Společně se chtějí o ni postarat, ale potřebují tvou pomoc. Pomůžeš Hazel nakoupit akvárium a zbylé předměty, které rybička potřebuje? Kromě toho budete rybku společně krmit, ošetřovat a hrát si s ní. Užijte si hezký den, jako…

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.
Hra - Catscratch This Means War
Video se načítá
Neschopni žít v míru, Gordon, Bilk a Waffle si vyhlásili navzájem válku, která se odehrává v domě, ve kterém žijí. Tato hra je velmi podobná Worms Armageddon, takže jestli jste jí někdy hráli, tak určitě nebudete mít problém s touto hrou. Stačí jen vybrat zbraně a správně je použít, máte na to 30…

American Police Dress Up

30.8.2013
70%
Hra - American Police Dress Up
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, ve které budete moct obléknout krásnou americkou policistku. Vyberte jí účes, potom jí můžete vybrat z mnoha krásných uniforem i slavnostní. Vyberte boty, brýle a samozřejmě pistoli, obušek, baterku nebo pouta. Jakmile skončíte, tak se přesuňte do další části, kde bude…

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Cheerleader Slacking

5.7.2013
71%
Hra - Cheerleader Slacking
Video se načítá
Vyzkoušejte, jaký máte postřeh, v této hře hrajete za malou holčičku Sáru, která udělá cokoli, aby byla vidět. Jste na tréningu roztleskávaček, jenže Sára si opět dělá, co chce. Vaším úkolem bude, dělat cokoli jenom ne trénovat. Dávejte si pozor, aby vás u toho nechytnul trenér, protože jinak hra…

Winx Club Layla

23.5.2013
77%
Hra - Winx Club Layla
Video se načítá
Jedna z víl z Winx klubu - Layla - je opět tady, aby se od vás nechala obléknout a upravit celé image. Vyberte pro ni ten nejlepší účes, barvu vlasů, stylové šatičky, boty, rukavičky i doplňky. Nezapomeňte ani na pravá vílí křídla.

Puzzle s koťátky

7.4.2012
65%
Hra - Puzzle s koťátky
Video se načítá
Pro všechny milovníky a milovnice koček jsou tady skvělé puzzle, ve kterých budete skládat obrázky roztomilých koťátek. Můžete si zvolit náročnost i jestli chcete vidět obrázek, nebo skládat zpaměti.

Miley Cyrus Hairstyle

14.10.2013
83%
Hra - Miley Cyrus Hairstyle
Video se načítá
Miley Cyrus už nechce mít typický vzhled, jako Hanna Montana. Pomůžeš jí navrhnout nový střih a barvu vlasů, který by se jí mohl líbit?

Cooking Master

21.5.2012
74%
Hra - Cooking Master
Video se načítá
Věřila bys, že opékání vajíček a párků není lehké? Udělat je dokonale totiž opravdu není jen tak. Abys mohla do dalšího kola, kde budeš vařit větší množství párků a vajíček, musíš je upéct co nejlépe.

Safari Slacking

7.11.2013
82%
Hra - Safari Slacking
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou „flákací“ hru, tentokrát v divoké Africe. Na safari je zjevně nuda a tak se musíte nějak zabavit, ovšem někdo vás sleduje. Musíte si dávat velký pozor, abyste se neflákali v přítomnosti vašeho dozoru, jinak budete mít problémy.
Hra - Skelita Calaveras Boney Makeover
Video se načítá
Je tady další ze studentek Monster High, která bude potřebovat vaši pomoc s úpravou zevnějšku. Možná byste to neřekly, ale i Skelita může mít problémy s pletí. Uplatněte své kosmetické zkušenosti a kreativitu při líčení a uvidíte, jak skvěle nakonec bude vypadat.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.
Hra - Smurfette School Style Makeover
Video se načítá
Šmoulinka je velmi oblíbená dětská postavička, kterou zná snad každý. Je typická tím, že nosí bílé lodičky, šaty a čepici, pod kterou ukrývá zlaté vlasy. Vymysli Šmoulince nový vzhled, aby vypadala moderněji.

Baby Hazel Funtime

20.8.2013
85%
Hra - Baby Hazel Funtime
Video se načítá
Baby Hazel Funtime je zajímavá hra hlavně pro mladé dívky, které se rády starají o děti. Vaším úkolem v této hře bude péče o malé děvčátko, které potřebuje plnou péči. Takže vás nemine, přebalování či krmení. Buďte ta nejlepší máma i vy.
Hra - Tom and Jerry in Super Cheese Bounce!
Video se načítá
Tom and Jerry in Super Cheese Bounce! Je hra se známými postavičkami z animovaného seriálu. V této hře bude vaším úkolem za pomoci Jerryho ukrást sýry Tomovi a to pomocí toho, že se sýry budou odrážet od hlavy a to až do kolečka. Překážet ve hře vám bude Tom, který vám bude házet například pánev,…

Fairy Tale Slacking

14.9.2013
86%
Hra - Fairy Tale Slacking
Video se načítá
Vydej se do pohádkové říše za princeznou, která se nudí a chce pořád něco dělat, aniž by ji při tom viděla zlá čarodějnice. Čekají na tebe úkoly jako jezení perníkové chaloupky, zpívání s ptáčky, stavění domečku třem prasátkům nebo třeba spouštění dlouhých blonďatých vlasů dolů z věže.
Hra - Hello Kitty Beauty Secrets
Video se načítá
Máte rádi Hello Kitty? Tak v tom případě, byste si neměli nechat ujít hru Hello Kitty Beauty Secrets, kde modelce vyberete kosmetiku značky Hello Kitty, pak jí upravíte vlasy a vyberete vhodný účes a nakonec jí můžete vybrat oblečení a doplňky ve stylu Hello Kitty.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.