Oblíbené hry

Sports Academy

20.11.2013
82%
Hra - Sports Academy
Video se načítá
Ve hře Sports Academy se stanete účastnicí sportovní akademie, kde budete soutěžit proti ostatních dívkám v disciplínách, jako je běh přes překážky či plavání. Abyste se mohly stát vítězkou musíte se dobře umístit ve většině disciplín, protože za každou získáváte body.

Amused Buffet Dinner

6.1.2013
78%
Hra - Amused Buffet Dinner
Video se načítá
Ve hře Amused Buffet Dinner se stanete kuchařkou, která mě za úkol připravit pro své hosty talíř plný nejrůznějších pokrmů a dalších dobrot. Čím rychleji se vám podaří každý talíř zaplnit, tím více peněz dostanete.

3D Kartz

8.1.2013
90%
Hra - 3D Kartz
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které musíte splnit vždy určitý počet bodů dřív, než vyprší čas. Jezdit budete s formulkou a v cestě Vám budou stát různé překážky a soupeři. Za těsné předjíždění nebo vyhnutí se překážce, dostanete speciální kombo.

Pokemon Rescue

14.3.2012
76%
Hra - Pokemon Rescue
Video se načítá
Nejoblíbenější Pokémon Pikachu je zpět a to ve velmi vydařené skákačce Pokemon Rescue. Dostaňte Pikachua k pokéballa a po cestě posbírejte, co nejvíce předmětů. Ale pozor! V cestě vám bude stát mnoho nepřátel, kterým se musíte vyhnout.

Tiki Bowl

11.7.2012
78%
Hra - Tiki Bowl
Video se načítá
Pro všechny milovnice bowlingu i roztomilých příšerek je tady výborná hra, ve které si užijete obojí. Určete správný okamžik, kdy se má modrý "medvídek" schoulit do kuličky i sílu jakou se má odrazit vstříc kuželkám a shoďte jich co nejvíce.

Pixel Bomb 2

15.11.2012
73%
Hra - Pixel Bomb 2
Video se načítá
Užijte si výborně graficky zpracované pokračování rychlé postřehové hry Pixel Bomb. Cílem hry je opět projít co nejrychleji všemi levely. Abyste se dostali dál, musíte se kurzorem dotknout všech barevných hvězdiček a tak je zničit. Hru tentokrát komplikují červené body, které Vás znatelně zpomalí,…

Funky Nail Design

24.9.2013
85%
Hra - Funky Nail Design
Video se načítá
Baví vás lakovat si nehty a péče o ně? V tom případě, byste si měli zahrát hru Funky Nail Desing, kde bude vaším úkolem připravit nehty na lakování, aby vypadaly, co nejlépe. Pokud nemáte, co na práci tato hra je skvělým odreagováním a ještě se u ní pobavíte.
Hra - Perfect India Style Dress Up
Video se načítá
Libí se ti, jak se oblékají indické holky? Teď si můžeš také jednu takovou obléct. Vyber jí účes, šperky a stylové indické oblečení. Během chvilky budeš mít nádhernou tanečnici!

Summer Camp Slacking

12.10.2013
91%
Hra - Summer Camp Slacking
Video se načítá
Další z mnoha Slacking her tě zavede do prostředí letního tábora. Sára si ho chce co nejvíc užít, ale má vedoucího, který jí nic nechce dovolit. A tak musí vše dělat tajně - rozdělávat oheň, hrát na kytaru, mazat se opalovacím krémem, hledat kamarády nebo třeba jezdit na lodi.

Romantic Bedroom

15.10.2012
77%
Hra - Romantic Bedroom
Video se načítá
Jak by měla vypadat ta správná romantická ložnice Vašich snů? V této pěkné dekorační hře si to budete moct vyzkoušet. Vyberte si z několika variant krásných postelí, nočních stolků, závěsů, podlah i spousty romantických doplňků.

Hello Kitty Bathroom

6.9.2013
73%
Hra - Hello Kitty Bathroom
Video se načítá
Máte rádi Hello Kitty? A co byste řekli na to, kdybyste si mohli zařídit svou vlastní koupelnu v jejím stylu? Zahrajte si i vy Hello Kitty Bathroom a vytvořte si svou originální koupelnu.

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.

Circus Slacking

7.11.2013
82%
Hra - Circus Slacking
Video se načítá
V cirkusu může být občas nuda, zvláště máte-li dělat nějakou činnost. V této hře máte za úkol plnit různé mini hry, ve kterých například žonglujete, odpalujete klauny nebo klauny malujete. Musíte si však dávat pozor, aby vás nikdo nenachyl.

Date Slacking

18.9.2013
89%
Hra - Date Slacking
Video se načítá
Jsi na rande se svým klukem a je samozřejmé, že si chcete během večeře dát pusu. Bohužel místní číšník je protivný a když vás uvidí, vyhodí vás z restaurace. A taky tvému klukovi pořád někdo volá a on odchází. Mezitím máš čas na spoustu věcí jako pilování nehtů, česání vlasů, mytí bot, jezení…

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?
Hra - Movie Star Wedding Makeover
Video se načítá
Slavná zahraniční hvězda, se má v tento den vydávat. Pomůžeš jí s kompletním makeover a vybereš jí hezký make-up, šaty a doplňky?

Happy Builder

21.11.2011
83%
Hra - Happy Builder
Video se načítá
Cílem této hry je v každém levelu postavit věci na své místo, podle předlohy. K dispozici máte jeřáb, kterými můžete jednotlivé části skládat tak, jak je potřeba. Čím dříve se vám to podaří, tím více bodů získáte.

Truck Loader 2

3.9.2013
92%
Hra - Truck Loader 2
Video se načítá
Druhý díl skvělé série logických her jménem Truck Loader je tady. Určitě tě bude bavit stejně jako to první. Tvým úkolem je dostat do nákladního auta krabice, které poté odveze. To ale není tak snadné, protože někdy jsou krabice třeba rozbité, jindy mají zase velmi neobvyklý tvar. Čeká tě mnoho…

Sweetland

24.10.2013
84%
Hra - Sweetland
Video se načítá
V logické hře Sweetland musíte v každém kole dostat jednookou příšerku do cílového teleportu. Vyhnout se všem překážkám bude poměrně obtížné, protože pohybovat můžete jen celou hrací plochou a ne samotnou příšerkou. Navíc se snažte v každém kole posbírat všechny hvězdičky.

Air Hockey World Cup

13.10.2013
74%
Hra - Air Hockey World Cup
Video se načítá
Hra Air Hockey World Cup prověří hráčův postřeh, protože musíte velmi rychle a obratně ovládat odrážedlo ve stolním hokeji. Cílem je trefit všechny protivníkovi karty a Vám musí zůstat alespoň jedna, jinak se nedostanete do dalšího kola.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.