Oblíbené hry

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Birthday party clean-up

12.8.2011
85%
Hra - Birthday party clean-up
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem uklidit poté, co pořádáte narozeninovou párty. Vaše maminka potřebuje s úklidem pomoci jak před domem, tak v pokojích. Abyste se dostali do dalšího levelu, je vždy na daném místě potřeba pouklízet vše.

Čas na úklid

19.8.2012
85%
Hra - Čas na úklid
Video se načítá
Je na čase uklidit dům. Pomozte malé slečně s její prací a místnost po místnosti hezky ukliďte. Všechny odpadky patří do koše, hračky do speciální krabice, špinavé nádobí do dřezu a ostatní věci na svá místa ve skříních a poličkách.

Fashion Star

7.7.2011
77%
Hra - Fashion Star
Video se načítá
Baví vás vybírání oblečení, změny stylu a vše co se týká módy? V tom případě vyzkoušejte hru Fashion Star. V této hře si můžete vybrat z několika modelek, která připravujete na vystoupení na módní přehlídce. Vystylujte vaše modelky tak, aby se líbily!

Dillo hills

15.8.2011
77%
Hra - Dillo hills
Video se načítá
V této ovládáte létajícího pejska, který skáče a sbírá krystalky, za které potom získává body. Aby mohl pejsek letěl, musí se nabrat rychlost kutálením z kopce (šipka dolů). Jakmile je dostatečně rozjetý, můžeš vzlétnout a přeletět část terénu. Dávejte si ovšem pozor na přistání, které nesmí být moc…

Čokoládové bonbóny

20.8.2012
78%
Hra - Čokoládové bonbóny
Video se načítá
Nejen pro milovnice čokolády je tady super vařící hra, ve které si vyrobíte vlastní domácí čokoládové dobroty. Užijete si vaření i zdobení a přitom budete mít na každý úkon omezený časový limit, ve kterém ho musíte zvládnout.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Krásné želé

14.12.2012
67%
Hra - Krásné želé
Video se načítá
Vyberte barvu a potom i všechny možné polevy a ozdoby pro chutné a hlavně krásné ovocné želé. Na výběr máte z mnoha nejrůznějších barev, ovocných plátků, čokoládových křupinek i celého ovoce na dozdobení. Jak bude Vaše želé vypadat?

Bunny Ice-Cream Maker

27.10.2012
79%
Hra - Bunny Ice-Cream Maker
Video se načítá
Kdo by neměl rád dobrou zmrzlinu. V této super hře, u které se Vám určitě budou sbíhat sliny, si vyberete hned tři kopečky a ty si ozdobíte podle vlastní chuti. Jakou příchuť každému kopečku dáte? Na výběr budete mít taky z mnoha různých polev a posypek. Nahoru pak můžete použít dobroty jako sladké…

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
Doběhněte s jednorožcem, co nejdále v postřehové hře Robot Unicorn Attack. Vyhýbejte se překážkám a sbírejte bonusy, abyste nasbírali co nejvíce bodů. Pokud vám v cestě bude stát nějaká překážka, můžete ji zničit stisknutím klávesy X.

Pony Adventure

11.5.2013
79%
Hra - Pony Adventure
Video se načítá
Pony Adventure je hra pro nejmenší a pro holky. Utekl vám dům a vy se ho vydáte hledat na svém krásném poníkovi. Překonávejte překážky a sbírejte po cestě mrkve a věci, který, váš dům rozházel. Můžete i Holčičku na poníkovi oblékat.

Romantic Pursuit

1.3.2012
78%
Hra - Romantic Pursuit
Video se načítá
Ve hře Romantic Pursuit na vás čeká krásný létající kůň se kterým budete muset ve vzdušném světě zdolat všechny nebezpečné nástrahy, sbírat cenné květiny a dostat se až do cíle, aniž by spadl ze vznášejících se ostrovů.

Barbie obrázky

22.1.2013
77%
Hra - Barbie obrázky
Video se načítá
V této opravdu moc pěkné hře budete za doprovodu krásné hudby skládat obrázky, ve kterých hrají hlavní roli oblíbené panenky Barbie. Můžete je zastihnout v krásných šatech před plesem, při zábavě na pláži a při mnoha dalších činnostech. Není tu časový limit a aby se Vám obrázek podařilo složit,…

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Starlight

13.7.2012
80%
Hra - Starlight
Video se načítá
Nacházejte na noční obloze nové souhvězdí v logické hře Starlight. Otáčením náhledu musíte najít tu správnou polohu, ve které se souhvězdí zobrazí v celé své kráse. Hrát můžete ve třech obtížnostech, přičemž na nejtěžší úroveň budete mít jen třicet sekund.

Starlight 2

14.7.2012
82%
Hra - Starlight 2
Video se načítá
V druhém pokračování logické hry Starlight se opět můžete pustit do hledání nejrůznějších souhvězdí na obloze. Najděte tu správnou polohu, objevte souhvězdí a pusťte se do dalšího kola.
Hra - Bratz módní návrhářka
Video se načítá
V této hře se stanete módní návrhářkou pro známé panenky Bratz. Zvolte si jednu z nich a stylově je oblečte. Hra funguje zároveń jako omalovánka, takže si barvy každého typu oblečení můžete zvolit podle sebe.

Bratz 25 Ice Champions

12.8.2011
80%
Hra - Bratz 25 Ice Champions
Video se načítá
Tak trochu neobvyklá hra s tématikou Bratz. Nejde totiž o oblékací ani make up hru. V této hře jste na šampionátu v bruslení a vaším úkolem je připravit úžasnou show. Vyberte si správnou muziku a vytvořte choreografii pro vaši bruslící Bratz panenku. Potom si samozřejmě můžete celou show…

Krásná gymnastka

30.1.2013
70%
Hra - Krásná gymnastka
Video se načítá
Je tady moc pěkná oblíkačka ze sportovního prostředí moderní gymnastiky, ve které budete moct na trénink nebo přímo závody připravit mladou gymnastku. Vyberte jí ten nejlepší účes, tričko s kalhotami nebo některý z krásných profesionálních dresů. Nezapomeňte ani na nepostradatelné náčiní. Vybrat jí…

Suma

30.11.2012
89%
Hra - Suma
Video se načítá
Zahrajte si další super hru typu ZUMA. Opět bude Vašim úkolem zlikvidovat všechny kuličky v hracím poli a nedopustit, aby se dostaly až k otvoru který hlídáte. Kuličky zmizí tak, že vystřelíte barevnou kuličku a spojíte tím minimálně 3 kuličky stejné barvy. Všechny, kdo rádi soutěží, jistě nadchne i…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.