Oblíbené hry

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Horse Rancher

17.1.2013
90%
Hra - Horse Rancher
Video se načítá
Staňte se dostihovou trenérkou a vybudujte si vlastní úspěšnou stáj. Nakupujte koně, pečujte o ně, správně je trénujte a účastněte se prestižních závodů. Když si vše dobře naplánujete, budete s rozvahou investovat a Vaši koně budou spokojí, pak jistě budete vítězit a vydělávat peníze na ty nejlepší…

Barbie goes riding

18.11.2012
78%
Hra - Barbie goes riding
Video se načítá
Připravte krásnou panenku Barbie na projížďku na koni. Samozřejmě i při tomto super sportu jí to musí náležitě slušet. Vyberte proto ten nejlepší účes, helmu, jezdecké boty i kalhoty a některé z triček, sak a vestiček. Jak bude nakonec Barbie vedle svého koníka vypadat?

Barbie and Pony Coloring

24.11.2013
78%
Hra - Barbie and Pony Coloring
Video se načítá
Příjemná omalovánka s Barbie a jejím koníkem. Na výběr máte mnoho barev a jejich odstínů. Vyhrajte si s barvičkami a vytvořte umělecké dílo!

Vysněný kůň

18.7.2012
70%
Hra - Vysněný kůň
Video se načítá
Postarejte se o krásného koně v této graficky velice povedené hře. Nejdříve ho budete muset vyhřebelcovat a pak se můžete pustit do výběru sedla, uzdy i doplňků. Zkuste mu třeba zaplést ocas nebo dát do hřívy mašličku ;)

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.
Hra - Scarily Ever After Little Dead Riding Wolf
Video se načítá
Obleč si další holku z Monster High! Na výběr máš opět z velkého množství ulítlých účesů, barev vlasů, oblečení, bot a doplňků.

Swim Class Rochelle Goyle

11.10.2013
82%
Hra - Swim Class Rochelle Goyle
Video se načítá
V této hře budete pomáhat mladé Rochelle s výběrem oblečení na pláž. Bude jen na vás, jak bude vypadat. Budete mít na výběr ze spousty účesů a oblečení, které jí budou zaručeně slušet! Samozřejmostí budou i módní doplňky, které jí dodají sebevědomí a šarm.
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Bratz Makeover

12.8.2011
85%
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
Vychytaná hra s panenkami Bratz. Zvolte si jednu z nich a udělejte jí kompletní změnu vzhledu. Můžete začít účesem, poté ji nalíčíte nebo nalakujete nehty. Nakonec ji můžete ozdobit různými třpytivými doplňky.

Bratz 25 Makeover

8.3.2012
82%
Hra - Bratz 25 Makeover
Video se načítá
Vyberte si jednu z panenek Bratz a postarejte se o to, aby byla krásnější než kdy dřív. Podle své fantazie jí můžete upravit a nabarvit vlasy, nalíčit jí a dokonce jí dát tetování.

Selena Gomez Make Up

5.7.2011
70%
Hra - Selena Gomez Make Up
Video se načítá
Patříš mezi fanynky Seleny Gomez? Tato celebrita vypadá vždy úžasně. Ty ji v této onlinovce můžeš změnit vzhled podle své fantazie. Ať už ji upravíš účes nebo změníš make-up a oční stíny, určitě bude krásná. Výběr je opravdu velký, takže záleží jen na tvojí fantazii.

Horse Jumping 2

17.11.2013
77%
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
V této hře budete pečovat o vašeho vlastního koně. Stačí pouze vyplnit jméno, vybrat si barvu koně a obtížnost. Napřed začnete jednoduchými skoky přes překážky, budete jich muset zdolat aspoň 40 a doběhnout do cíle. Potom se můžete těšit na pečování o vašeho kamaráda. Pěkně mu vydrbejte hřbet,…

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)

Domácí mazlíčci

25.9.2012
96%
Hra - Domácí mazlíčci
Video se načítá
Pořiďte si virtuálního domácího mazlíčka. Budete si moct vybrat mezi kočičkou a pejskem o které se potom budete starat. Zvířátka budou chodit po celém bytě a vy je budete muset jako ve skutečnosti krmit, hrát si s nimi a dobře o ně pečovat.

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

In Couples

14.1.2014
89%
Hra - In Couples
Video se načítá
Zahrajte si tuto logickou hru, ve které budete pomáhat pejskům a kočičkám ke šťastnému shledání. Budete používat pouze myš. Dávejte pozor, abyste se kočka, nepotkala se psem. Určitě víte, že tyto spory vždy dopadají špatně. Zdolávejte různé překážky, strážce a pomozte jim se šťastně shledat.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.