Oblíbené hry

Hra - Halloween House Makeover 2
Video se načítá
Zařiďte pravý čarodějnický dům. Nechybí nic z nezbytného kouzelnického vybavení jako je kotlík, čarodějné knihy, křišťálová koule, stylový nábytek.... Do domu nebo do jeho blízkosti budete moct umístit také jeho malou obyvatelku, její věrnou společnici sovu i partu roztomilých duchů.

Greyhound Racing Tycoon

11.3.2014
86%
Hra - Greyhound Racing Tycoon
Video se načítá
Vytrénujte si vlastního chrta a doveďte ho až na úplný vrchol slávy a fyzičky. Dobře se o něj starejte, krmte ho, zlepšujte jeho náladu, trénujte ho, aby se mohl úspěšně umístit na každém závodě. Při každém vyhraném závodě nebo i při umístění v pole position se zvyšuje vašemu závodníkovi jeho sláva…

Doodle God Blitz

28.4.2015
80%
Hra - Doodle God Blitz
Video se načítá
Vžijte se do role Boha a pokuste se vytvořit na Zemi co nejvíce nových prvků. Využívat k tomu budete 4 základní elementy, které můžete mezi sebou různě kombinovat. Následně budete moci spojovat již vytvořené prvky a vytvářet z nich stále složitější.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Drake and the Wizards 2

14.5.2014
80%
Hra - Drake and the Wizards 2
Video se načítá
Hrajte za mocného draka! Chrlete oheň, překonávejte překážky a nástrahy. Bojujte s mocnými příšerkami, najděte záhadný krystal, který se dostal do rukou zlého čaroděje. Dokážete najít poklad a zničit temného čaroděje?
Hra - Baby Barbie Princess Costumes
Video se načítá
Pomozte malé Barbie s výběrem oblečení a převlékněte ji za jednu z Disney princezen. Pro kterou se rozhodneš ty?
Hra - Elsa Leaving Jack Frost
Video se načítá
Elsa si není jistá, zda ji Jack skutečně miluje tak, jak by chtěla. Proto se rozhodla, že se přestěhuje a že mu zanechá vzkaz. Pomozte jí s odchodem od Jacka. Ale bude si při odchodu skutečně jistá?

Adam a Eva 3

27.6.2015
90%
Hra - Adam a Eva 3
Video se načítá
Vaším cílem v této logické hře bude pomoci Adamovi dostat se ze zajetí Kleopatry a najít cestu k vaší milované Eve. Po cestě si budete muset poradit se spoustou překážek, přičemž pomoci vám mohou předměty, které najdete ve svém okolí.

Salsa Dancers Dress up

24.3.2012
74%
Hra - Salsa Dancers Dress up
Video se načítá
Oblečte jak se patří taneční pár salsy na jejich závodní vystoupení. Zvolte dívce i jejímu partnerovi to nejreprezentativnější oblečení, aby ohromili nejen diváky, ale i porotu.

Little Pony Bike Racing

16.4.2014
89%
Hra - Little Pony Bike Racing
Video se načítá
Zahrajte si i vy závody s my Little Pony. nejdříve si vyberete poníka, za kterého budete hrát pak už jen stačí Vašeho protivníka v každém kole překonat.

Talking Tom Cat 3

11.12.2014
74%
Hra - Talking Tom Cat 3
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru, ve které budete dovádět s Tomem v televizním studiu. Tom je tam s kamarádem a mohou dělat různé vylomeniny. Mohou se prát nebo po sobě stříkat vodu.
Hra - Frozen Elsa Fire Makeover
Video se načítá
V této hře už Elsa z filmu Ledové království nebude nadále ledová, ale ohnivá. Tvým úkolem je ji "přebarvit" a následně obléct tak, aby její oblečení sedělo k novému vzhledu. Dokážeš to?

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Daily Pet City

5.8.2014
85%
Hra - Daily Pet City
Video se načítá
Dokážete si vytvořit vlastního miláčka a postarat se o něj. Musíte mu nakoupit oblečení a také se pravidelně starat o jeho stravu. Pokud bude nespokojen, všechno Vám řekne, takže se snažte co to půjde.

Super Drift 2

19.9.2013
59%
Hra - Super Drift 2
Video se načítá
Zajezdi si ve skvělé závodní hře a pokus se porazit soupeře na mnoha městských tratích a následně otevřených těžších. Vyhrát ti může pomoci driftování v zatáčkách, k čemuž slouží klávesa shift.

Water Element

14.4.2014
93%
Hra - Water Element
Video se načítá
Vytvořte si krásnou vodní vílu, která žije v moři a je královnou všech vod. Vybrat její můžete účes, šaty a doplňky.

Ariel's Legs Surgery

9.6.2015
79%
Hra - Ariel's Legs Surgery
Video se načítá
Ariel touží po lidských nohou a proto se rozhodla navštívit čarodějnici. Pomozte jí, aby tento zákrok dopadl dobře a vypadala přitažlivě pro svého prince.

Dragoniada

22.2.2013
87%
Hra - Dragoniada
Video se načítá
Velmi zábavná hra, ve které musíte malému dráčkovy pomoci se dostat se na zasněženou horu. Na cestě však můžete narazit na spoustu pastí a nepřátel.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.
Hra - Monster High Freak Du Chic Frankie Stein Dress Up
Video se načítá
Oblečte si tentokrát mladou Frankie Stein, která miluje extravagantnější styl oblečení. Vyberte jí šaty, doplňky a krásné boty.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.