Oblíbené hry

Douchebag's chick

4.7.2013
91%
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
V této hře hrajete za ošklivou ženu, která potřebuje práci, aby měla peníze na to se udělat krásnější. Napřed jí přes internet najděte práci, abyste mohli vydělávat peníze. Potom můžete chodit nakupovat oblečení, boty a doplňky. Můžete chodit i do salónu krásy, kde vám můžou udělat naprosto vše od…
Hra - Baby Hazel Bathroom Hygiene
Video se načítá
Hazel se v této části naučí, jak se má starat o koupelnu a záchod. Pomozte jí s úklidem a mytím, aby byla šťastná.

Baby Hazel Granny House

30.6.2014
91%
Hra - Baby Hazel Granny House
Video se načítá
Hazel se rozhodla navštívit svou babičku a strávit společně s prarodiči prázdniny. Pomozte jí s různými pracemi a usnadněte život její prarodičům.

Baby Hazel Parrot Care

29.6.2014
93%
Hra - Baby Hazel Parrot Care
Video se načítá
Hazel dostala nového papouška, ze kterého je velmi nadšená. Bohužel si poranil křídlo a vaším úkolem je mu pomoci. Dokážete to?

Baby Hazel Swimming Time

25.9.2014
91%
Hra - Baby Hazel Swimming Time
Video se načítá
Hazel se v této části chce naučit plavat. Pomozte jí a strýci, aby to skutečně dokázala.

Baby Hazel Hand Fracture

11.10.2014
92%
Hra - Baby Hazel Hand Fracture
Video se načítá
Hazel si nešťastně zlomila ruku a tvým úkolem je, aby si ji odvezla do nemocnice, dke jí dají sádru. Po příchodu domů se o Hazel musíš postarat jak nejlépe dokážeš. Proč? No aby se co nejdříve vyléčila.
Hra - Barbara`s Second Child Birth
Video se načítá
Barbara zjistila, že čeká druhé děťátko a proto se musí na jeho příchod připravit. vaším úkolem je jí pomáhat během celého těhotenství od návštěvy lékaře až po samotný porod. Podaří se vám přivést zdravé děťátko?

Anna Baby Birth

24.4.2015
84%
Hra - Anna Baby Birth
Video se načítá
Anně se brzy narodí miminko a je potřeba Vaší pomoci. Pokuste se jí ulevit od bolesti a pomoci děťátku na svět. Jistě budete překvapeni tím, že nejde o nic složitého a všechno půjde hladce.

Sofia Hospital Recovery

16.3.2015
85%
Hra - Sofia Hospital Recovery
Video se načítá
Mladá slečna Sofie přišla k pořádnému úrazu. Dokážete jí pomoci, ošetříte všechny oděrky, uděláte RTG vyšetření a mnoho dalšího? Po Vaší péči by měla z nemocnice odcházet bez jakýchkoli bolístek.

Precious Kitty Dentist

22.3.2014
79%
Hra - Precious Kitty Dentist
Video se načítá
Dokonce aj kočičky se musíme starat, aby byly zdravé a šťastné. Tato potřebuje vyčistit zuby a vyměnit zkažené zuby za nové. Pomůžete kočičce, aby se cítila lépe?

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Baby Hazel Farm Tour

14.4.2014
92%
Hra - Baby Hazel Farm Tour
Video se načítá
Pomozte Hazel s farmařením na strýcově farmě. Společně se postaráte o všechna zvířátka a ochutnáte chutné jídlo.

Baby Hazel in Kitchen

23.8.2013
87%
Hra - Baby Hazel in Kitchen
Video se načítá
Dítě v kuchyni! Ano, tentokrát budete mít za úkol postarat se o malou holčičku. V první úrovni s ní půjdete na nákupy, pro nějaké ovoce, zeleninu, čerstvé výrobky nebo potřeby do kuchyně. Pak s její pomocí ukuchtíte něco k jídlu a najíte se.
Hra - Swim Class Venus Mcflytrap
Video se načítá
Venus se chce vydat na plážovou party. Pomůžeš jí vybrat vhodný outfit? Můžeš jí vybrat střih vlasů i jejich barvu, oblečení, boty a doplňky. Zahraj si další hru s Monster High!

Fisherman FunHra s oceněním

8.1.2014
71%
Hra - Fisherman Fun
Video se načítá
Fisherman Fun je náročná postřehová hra, ve které jako rybář budete každý den vycházet na moře, abyste ulovili dostatek ryb. Vždy však máte na lov pouze vymezený časový limit, do kterého je potřeba stihnout nachytat ryby v přesně stanovené hmotnosti.

Piggy Wiggy 3

23.3.2015
83%
Hra - Piggy Wiggy 3
Video se načítá
V této logické hře bude vaším úkolem posbírat s prasátkem v každém levelu všechny žaludy. Aby se vám to podařilo, musíte správně použít lana a prasátko přichytit na příslušné herní prvky. Lana lze následně prořezat, což vám umožní dostat se ke všem žaludům.

Piggy Wiggy

29.11.2013
79%
Hra - Piggy Wiggy
Video se načítá
Piggy Wiggy je zajímavá logická hra, ve které budete pomáhat hladovým selatům k jejich potravě. Abyste je mohli přemístit můžete používat jen lana z kladek, které je dokážou vynést nahoru. Ale, aby hra nebyla tak jednoduchá, mají omezený dosah proto si musíte dobře rozmyslet, které prasátko a kam…

Failman

27.11.2014
80%
Hra - Failman
Video se načítá
Vaším cílem v této logické adventuře bude pomáhat lidem v nesnázích. Bohužel jste superhrdina, jehož každý pokus o pomoc končí neúspěchem. Nepřestávejte se však snažit o možná jednou se vám to podaří.

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Ultimate Flash Sonic

24.5.2013
77%
Hra - Ultimate Flash Sonic
Video se načítá
Ultimate Flash Sonic je super skákačka, která jen tak neomrzí. Hrajte za ježka Sonica nebo další 4 postavy. Utíkejte, skákejte, bojujte s nepřáteli, sbírejte zlaté kruhy. V některých levelech na Vás bude čekat i pár Bossů, se kterými není vůbec žádná sranda. Dostanete Sonica až na konec?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.