Poslední hrané hry

Sobics Puzzle

13.9.2012
65%
Hra - Sobics Puzzle
Video se načítá
Sobics Puzzle je postřehová hra ve které uplatníte i svůj důvtip. Vašim úkolem bude odstranit všechny kostky z herního pole tak, že kliknete na skupinky minimálně dvou kostek stejné barvy. Důležité ale je dobře plánovat a nenechat si na konec od některé barvy jen jednu kostičku.

Bongo BallsHra na skóreHra o medaile

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video se načítá
Máme tu skvělou zuma pařbu! Střílejte barevné kuličky do hada tak, abyste vždy vytvořili tři stejné, které pak mohou zmizet. Dávejte si pozor, aby vám had neutekl do díry.

4 JewelsHra na skóreHra o medaile

13.2.2014
74%
Hra - 4 Jewels
Video se načítá
Ve hře 4 Jewels je hlavním principem přesun drahokamů do řad či sloupců po nejméně čtyřech stejných drahokamech. Při každém přesunu přibudou nové drahokamy. Jakmile je celá herní mapa plná je konec hry.

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Swap GirlHra na skóreHra o medaile

11.11.2014
74%
Hra - Swap Girl
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete spojovat stejné druhy zeleniny. V každém kole máte časový limit a limit bodů, kterých musíte dosáhnout pro úspěšný postup do dalšího kola.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

FrozenHra na skóreHra o medaile

22.11.2014
76%
Hra - Frozen
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete spojovat ledové kostky. Kostky k sobě spojujete podle stejného počtu prasklin. Kostky s postavičkou nelze otáčet.

Hello Kitty MahjongHra na skóreHra o medaile

6.10.2014
76%
Hra - Hello Kitty Mahjong
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete z pyramidy odebírat vždy dvě stejné kostky. Na výběr máte 3 typy pyramid, které mají rozdílný počet kostek. Pokud se zaseknete, můžete 3x zamíchat rozložení kostek.
Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.
Hra - Gorillaz Tiles of the unexpected!
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete spojovat stejná pole vedle sebe. Jakmile odstraníte i spodní pole, tak se začnou ostatní posouvat. Ve hře jsou celkem 3 kola.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…
Hra - Monster High Sweet 1600
Video se načítá
Všichni spolužáci z Monster High oslavují sladkých 1600 s Dracularou. Dodejte tomuto obrázku barvy.

Winx Color

12.8.2011
79%
Hra - Winx Color
Video se načítá
Hra Winx Color je klasická omalovánková hra s tématikou Winx. Vyber si jednu ze šesti online omalovánek a vybarvi si svoji panenku Winx buď podle předlohy nebo podle vlastní fantazie.
Hra - Monster High Dead Tired Coloring
Video se načítá
Skupinka holek z Monster High se během dne strašně unavila a tak si daly chvilku odpočinku. Je pouze na Tobě, jak je vybarvíš, aby se zase měly čile k světu a měly radost.
Hra - Monster High Omalovánka 2
Video se načítá
Je tady už druhé pokračování super omalovánky s dalšími žáky a žákyněmi strašidelné střední školy Monster High. Vybarvíte je podle reálné předlohy, nebo popustíte uzdu své fantazii?

Operatta Diva Makeover

11.11.2013
82%
Hra - Operatta Diva Makeover
Video se načítá
Pomozte i vy této krásce z Monster High získat, opět krásný vzhled. Ve hře jí uděláte kosmetiku, při které budete používat různé masky, ale budete jí vybírat například šaty a účes. Troufáte si jí pomoci?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.