Poslední hrané hry

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.
Hra - Winx na kolech omalovánka
Video se načítá
Je tady další skvělá omalovánka, tentokrát s vílami Winx. Ty se rozhodly vyjet si na projížďku na kolech a je jen na Vás jak budou i s okolním světem vypadat. Dáte jim barvy podle toho, jak si je pamatujete ze seriálu, nebo popustíte uzdu své fantazii?

Winx Club Dressup

31.7.2011
59%
Hra - Winx Club Dressup
Video se načítá
Tato hra vypadá jako klasická oblíkačka a princip je opravdu takový. Tvým úkolem je obléknout do stylového oblečení jednu nebo klidně všechny tři dívky. Ať už si vyberete hnědovlásku, zrzku nebo blondýnu, jistě vás hra zabaví. Dejte prostor své fantazii a vyberte jim to nejzajímavější oblečení,…

Sunset Shimmer

9.11.2013
78%
Hra - Sunset Shimmer
Video se načítá
Oblečte si svoji slečnu a přidejte i nějaký ten doplněk! V této skvělé oblíkačce budete mít na výběr mnoho druhů šatů, triček, bot nebo účesů.

Cesta do školy

2.9.2012
84%
Hra - Cesta do školy
Video se načítá
Holčice v této povedené hře nejen pro nejmenší ujel školní autobus a tak se musí vydat na část cesty školy pěšky. Cestou potkává různé lidi a staví se jí do cesty překážky. Dokážete s ní všechno vyřešit a překonat, aby nakonec přece jen svůj autobus dohnala?

Zamilovaná panda

16.3.2012
70%
Hra - Zamilovaná panda
Video se načítá
V této pěkné hře s milými pandami budete muset pomoct zamilovanému pandímu nápadníkovi, aby utrhl své slečně tu správnou kytičku, kterou zrovna chce. Kytička se bude postupně měnit a vaším úkolem je utrhnout ji, když bude představě pandí slečny nejpodobnější. Čím lépe se Vám to podaří, tím bude…

Pet Grooming Studio

14.11.2013
58%
Hra - Pet Grooming Studio
Video se načítá
Zvládneš se dokonale postarat o kočičku nebo o pejska? Jednoho z nich si totiž na začátku vybereš a pak ho během hry namydlíš, omyješ, usušíš, vyčistíš mu zoubky, zastřihneš drápky a podobně. Je to prostě zvířecí salon.
Hra - Slavnostní večeře s Justinem a Selenou
Video se načítá
Připravte stůl na slavnostní večeři pro V.I.P hosty jako je Selena Gomez nebo Justin Bieber. Budete si moct vybrat výzdobu, jednotlivé druhy jídla a nápojů a nakonec i samotné slavné hosty.
Hra - Monster High Omalovánka
Video se načítá
Vymalujte postupně šest studentek strašidelné střední školy. Můžete se nechat inspirovat seriálovou předlohou, nebo popustit uzdu své fantazii. Všechno je jen na Vás :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.