Poslední hrané hry

Hra - Elsa's Snapchat Challenge
Video se načítá
V této hře musíte pomoci Else s jejím oblečením a fotkami na snapchat. Nejprve však budete muset Elsu obléci podle toho, co vám ukazuje snapchat. Vždy máte několik vteřin na to, abyste si outfit zapamatovali.
Hra - Fashion Expert 3 Christmas Reunion
Video se načítá
Pomozte najít této rodině jejich syna, který před 15 lety odešel pryč z domova. Budete hrát za jeho sestru a vaším úkolem bude létat po světě a hledat důkazy. Napřed začnete v Tureckém městě Ankara. Vydělávejte peníze na módních přehlídkách. Cílem je mít na sobě dražší věci než ta druhá.

Fashion Expert 2

19.11.2014
80%
Hra - Fashion Expert 2
Video se načítá
Cílem v této hře bude nalíčit a obléct slečnu do lepšího než soupeř. Snažte se dobře rozvrhnout finance a použijte je správně.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Beauty's Royal Ball

16.2.2017
81%
Hra - Beauty's Royal Ball
Video se načítá
Princezna se rozhodla, že ve svém honosném paláci připraví ples. Pomůžete ji s tím? Vaším úkolem bude připravit krásnou pozvánku. Následně budete muset připravit taneční sál. Nakonec vyberete pro slečnu ty nejlepší šaty a doplňky.

Princess Cheerleaders

6.3.2017
79%
Hra - Princess Cheerleaders
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete chystat 4 kamarádky. Vaším úkolem je vybrat pro každou slečnu vhodné oblečení roztleskávačky. Snažte se celý outfit sladit.

Princess Travel Blog

5.3.2017
80%
Hra - Princess Travel Blog
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete pomáhat slečně s jejím blogem o cestování. Nejdříve musíte vybrat vhodný název a vytvořit první příspěvek s fotkami. Následně pomůžete slečně vybrat vhodné oblečení pro další cestování.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…
Hra - First Ball of Baby Princess
Video se načítá
Obleč si nejen královnu, ale i malou princeznu do některých z mnoha nádherných šatů. Nezapomeň na vkusné líčení, vlasy a doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.