Poslední hrané hry

Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.

Whitney Houston

25.11.2013
89%
Hra - Whitney Houston
Video se načítá
Staňte se profesionálním maskérem jedné z nejslavnějších popových zpěvaček Whitney Houston!!! Vaším úkolem bude jí krásně připravit na její velkolepé vystoupení, takže musí vypadat naprosto dokonale. Jek už bude vypadat, je čistě jen na vás.
Hra - Barbie Look - A like Makeover
Video se načítá
Barbie chce vypadat neustále krásné, ale aby to tak mohlo být, musí se o sebe starat. Proto spoléhá na tebe, že jí pomůžeš s kosmetickou úpravou, výběrem účesu a šatů.
Hra - Raven Queen Ever After Secrets
Video se načítá
Postarejte se o princeznu Raven, která potřebuje vyčistit pleť, vybrat nový make-up a oblečení, které by jí nejvíce slušelo.

Beauty Salon Mix Up

7.6.2012
88%
Hra - Beauty Salon Mix Up
Video se načítá
V této hře dostanete na starost slečnu, která má problémy s pletí a vy jí je pomůžete vyřešit. Začněte od čištění a propracujte se až k pleťovým maskám a trhání obočí.

Christmas Eve Spa

26.12.2013
86%
Hra - Christmas Eve Spa
Video se načítá
Udělejte radost této milé slečně a udělejte jí pěkný den v lázních s vánoční tématikou. Kromě masírování a různých zábalů na záda, jí vyberete pěkný make-up a doplňky. Příjemnou zábavu.

Vex

12.3.2014
81%
Hra - Vex
Video se načítá
Vex je akční skákačka, která je vhodná pro náročnější hráče. Vaším úkolem bude dopravit poanáčka do cíle. Na cestě se budete potýkat s ostny, otočnými pilami a pohyblivými bloky, které budete muset správnými skoky překonat. Myslíte si, že jste dost rychlí a zvládnete překonat všechny kola?
Hra - Paris Fashion Week Makeover
Video se načítá
Pařížský týden módy je velká módní událost a každá slečna se na něm chce náležitě předvést. Hlavní hrdinka této hry ale zatím vůbec reprezentativně nevypadá a je na Vás, abyste jí pomohli s přípravou. Musíte jí vyčistit pleť, zbavit ji pupínků i ošklivého obočí a potom už se můžete pustit do…

Wedding Styling

10.5.2016
86%
Hra - Wedding Styling
Video se načítá
Postarejte se o nevěstu, aby vypadala během svatby krásné. Potřebuje pomoci s výběrem šatů, make-upu a účesu. Udělejte z ní nejkrásnější nevěstu na světě.

Chocolate Facial Beauty

26.9.2014
86%
Hra - Chocolate Facial Beauty
Video se načítá
Ve hře Chocolate Facial Beauty máš jediný úkol. Upravit mladou dívku tak, aby se zalíbila všem kdo ji potkají. Dokážeš si poradit s výběrem líčení a také s oblečením? Všechno musí dokonale ladit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.