Poslední hrané hry

Papa's Bakeria

22.3.2016
83%
Hra - Papa's Bakeria
Video se načítá
Zahrajte si další díl z úspěšné série Papas a staňte se tentokrát pekařem. Postupně k vám budou chodit zákazníci, přičemž každý z nich bude chtít jiný koláč přesně podle svých představ. Pokuste se jednotlivé koláče připravit co nejlépe a vydělejte si tak dostatek peněz.

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Drop Of Shame

19.10.2014
77%
Hra - Drop Of Shame
Video se načítá
Zmírněte pád z letadla! Cílem bude sbírat balónky nebo deštníky, které vás neuvěřitelně zpomalí. Jenže do cesty vám budou padat i klavíry, kovadliny a další různé věci, takže těm se snažte vyhýbat.

Dummy Never Fails

18.1.2013
74%
Hra - Dummy Never Fails
Video se načítá
V logické hře Dummy Never Fails budete mít za úkol vystřelit pokusnou figurínu z děla v každém kole tak, aby co nejpřesněji zasáhla žluto černý terč. Aby se Vám to podařilo využijte všechny herní prvky a odrazové plochy.

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Scrub & Peel Makeover

1.12.2012
86%
Hra - Scrub & Peel Makeover
Video se načítá
Udělejte z docela ošklivé a zanedbané slečny opravdovou krásku. Nejprve bude potřeba její neudržovaný obličej vyčistit, odstranit pupínky a nežádoucí chloupky. Potom se můžete soustředit na detaily jako je oblečení, účes a samozřejmě super make up.

Brooklyn Girl Makeover

13.5.2013
86%
Hra - Brooklyn Girl Makeover
Video se načítá
Brooklyn je jedna z nejznámějších a nejvíce osídlených čtvrtí amerického velkoměsta New York. Právě sem se stěhuje hlavní hrdinka naší hry. Samozřejmě chce uspět ve velké konkurenci krásných dívek, které tady už žijí. Bude proto potřebovat všechnu vaši odbornou pomoc s úpravou pleti i výběrem toho…

Bridal Beauty Makeover

23.2.2013
85%
Hra - Bridal Beauty Makeover
Video se načítá
Dívku v této hře čeká jeden z nejdůležitějších dní v životě - bude se vdávat. Pomozte jí se proto připravit, aby jí to opravdu slušelo. Před tím, než ji ale začnete líčit a vybírat krásné svatební šaty, musíte upravit její zanedbanou pleť. Použijte všechy nezbytné kosmetické prostřdky a uvidíte, jak…

Egypt Princess Makeover

5.11.2013
85%
Hra - Egypt Princess Makeover
Video se načítá
Styl egyptských princezen, je velmi vznešený a nadčasový. Vyzkoušejte si i vy tento druh stylu s hrou Egyptian Princess, kde modelce můžete vybrat celkový make - up , oblečení a doplňky . Už máte představu, co egyptské princezne vyberete?

Fashion Model Makeover

12.3.2013
93%
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Fashion Model Makeover je opravdu povedená a dobře propracovaná hra, ve které budete měnit image hlavní hrdince, co se chce ze zanedbané šmudly stát pravou modelkou. Nechybí nic z oblíbených zkrášlovacích procedur - čištění pleti, make up, ani oblékání. Tak se do toho rychle pusťte :)
Hra - Bride Photo Shoot Makeover
Video se načítá
Tato mladá žena se dnes vdává a potřebuje pořádně zkrášlit, než půjde k oltáři! Je to pouze na vás, takže jí udělejte make-up, nový účes, oblečte jí a dejte jí krásné šperky, aby jenom zářila.

Punk Makeunder

7.6.2014
85%
Hra - Punk Makeunder
Video se načítá
Proměňte punkerku na krásnou dámu z prostředků, které máte k dispozici. Ve hře jí můžete vybrat účes, šaty a doplňky. Podaří se vám z ní udělat krásku z magazínu?

Anna's Frozen Spa

12.8.2014
87%
Hra - Anna's Frozen Spa
Video se načítá
Anna se rozhodla navštívit lázně, aby si odpočinula. Zpříjemníte jí tento pobyt procedurami.

Barbie Makeup Artist

4.7.2015
86%
Hra - Barbie Makeup Artist
Video se načítá
Namalujte Barbie podle vlastního stylu a vyberte k ní vhodné doplňky!
Hra - Aurora & Cinderella College Girls
Video se načítá
Aurora a Popelka chtějí kompletní změnu stylu v oblékání a make-upu. Pomozte jim s výběrem, aby se všem líbily.
Hra - Elements Makeover Earth Princess
Video se načítá
Pusťte se do další pěkné makeover hry, ve které budete moci změnti hlavní hrdinku ve stylu čtyř přírodních živlů. Aby bylo možné začít s líčením a oblékáním, musíte nejprve uplatnit své kosmetické znalosti a dovednosti a dobře její pleť vyčistit a připravit.
Hra - Apple White Real Makeover
Video se načítá
Apple White vypadá příšerně a proto se potřebuje dát opět do pořádku. Pomozte jí s úpravou obličeje, výběrem make-upu a nových šatů, které by se k ní hodily. Pomozte jí?

Rapunzel Facial Makeover

8.12.2014
81%
Hra - Rapunzel Facial Makeover
Video se načítá
Pomozte princezně Rapunzel s úpravou její pleti a výběrem nádherných šatů a make-upu, aby byla opět krásná a zajímavá pro prince.

Violetta Makeover 2

15.6.2015
72%
Hra - Violetta Makeover 2
Video se načítá
Pomozte Violette s odstraněním pupínků a mastné pleti, aby vypadala krásně. Dokážete jí pomoci?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.