Poslední hrané hry

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.
Hra - Elsa's True Love Jack vs Hiccup
Video se načítá
O Elsu se zajímá Jack, ale i Hiccup. Mezi ni mi se Elsa neumí rozhodnout a proto chce každému položit pár otázek. Pomozte každému z nich, aby si konečně vybrala.
Hra - Elsa Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Vytvoř Else z filmu Ledové království co nejpěknější účes. K dispozici máš spoustu nástrojů jako nůžky, barvy na vlasy, kulmu, žehličku na vlasy a podobně. Je jen na tobě, jak bude Elsa vypadat!

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Baby Hazel Sports Day

26.5.2015
83%
Hra - Baby Hazel Sports Day
Video se načítá
Hazel a její kamarádi mají projít sportovního dne. Pomozte jí s přípravou a samotnou výhrou v každé hře!

Ellie Love Trouble

5.8.2017
80%
Hra - Ellie Love Trouble
Video se načítá
Ellie má ráda trable a ráda flirtuje se zadanými kluky. Ti se však nebrání a tak si musí dávat pozor, aby je nepřistihla jejich přítelkyně.

Elsa Arm Surgery

22.1.2015
68%
Hra - Elsa Arm Surgery
Video se načítá
Elsa si poranila ruku a zřejmě je zlomená. Pomozte jí s ošetřením ruce a menší operací, aby se Elsa cítila lépe.

Pou Tooth Problems

15.4.2014
77%
Hra - Pou Tooth Problems
Video se načítá
Zahrajte se na zubního lékaře a postarejte se o Poua, který nutně potřebuje zuby, vyměnit a zbavit nečistot.

Baby Elsa Injured

9.12.2014
83%
Hra - Baby Elsa Injured
Video se načítá
Malá Elsa přišla během svých hrátek k mnoha zraněním. Dokážete si poradit s ošetřením jejich oděrek? Je jich docela hodně a budete muset použít několik pomůcek. Elsa bude spokojená pouze v případě, že ji kompletně dokážete vyléčit. Záleží to pouze na Vás.
Hra - Ice Queen Pregnant Check-Up
Video se načítá
Elsa je těhotná a přišla do nemocnice na pravidelnou prohlídku. Pomůžete ji vyšetřit? Následně ji musíte doma nastavit správnou dietu.
Hra - Kitty Pregnant Check-up
Video se načítá
Těhotná kočička přišla na vyšetření k lékaři. Pomůžete mu s vyšetřením? Nejprve musíte zkontrolovat kočičku a pak i miminko.

Tara's Fashion Boutique

5.11.2014
81%
Hra - Tara's Fashion Boutique
Video se načítá
Tara si otevřela nový obchod s oblečením a proto potřebuje vás, abyste jí pomáhali s obsluhou, prodejem a samotným chodem obchodu. Dokážete postavit obchod na nohy a ještě ho vylepšit různými doplňky, které si budete moci časem dovolit?

Janes Hotel Mania

30.5.2011
85%
Hra - Janes Hotel Mania
Video se načítá
Oblíbená hra, ve které je vašim úkolem starat se o váš hotel. Začínáte s malým levným hotelem, ale pokud se budete snažit a bude se vám dařit, můžete si přikoupit nové věci a zlepšit vaše schopnosti. O klienty se starají tři zaměstnanci, které můžete ovládat a starat se tak o klienty.

Janes Hotel 2

12.3.2014
70%
Hra - Janes Hotel 2
Video se načítá
Jane a její rodina mají velké dluhy , aby je splatili , musí se v hotelu pěkně obracet. Vaším úkolem bude obsluhování zákazníků v každém směru . V bublinkách nad nimi se objeví různorodé přání . Například , že potřebují vyluxovat pokoj , přinést kávu, zda přihlásit se na pokoj . Vaším úkolem je…

Deluxe Pool

24.11.2012
88%
Hra - Deluxe Pool
Video se načítá
Deluxe Pool je další výborná hra kulečníkového typu ve které uplatníte odhad a přesnost. Cílem hry je jako vždy dostat barevné koule do děr. Tentokrát ale dostanete body za to, když se Vám to povede v zadaném pořadí. Barvu koule, kterou musíte "utopit" uvidíte nad herním stolem. Super je, že si…

Playing with fire 2

13.4.2012
93%
Hra - Playing with fire 2
Video se načítá
Hra Playing with Fire 2 dozajista potěší každého. Se svou postavou se budete muset probojovat bludištěm a dostat se až k soupeři, kterého je potřeba zničit za pomoci dynamitu, který máte k dispozici. Hru mohou navíc hrát i dva hráči.
Hra - Elsa And Jack Love Date
Video se načítá
Elsa a Jack se chystají na svou svatbu pomoz jim s výběrem oblečení, účesů a samotných doplňků, aby na svatbě byly nejkrásnějším párem.
Hra - Disney Princess BFFs Spree
Video se načítá
Máme zde tři princezny, které nutně potřebují vyměnit šaty. Vždy si vyberete jednu z nich a obléknete ji. K dispozici máte několik šatů a doplňků.
Hra - High School Perfect Couples
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete vybírat oblečení pro dvě slečny, které chtějí opět zapůsobit na své kluky. K dispozici budete mít různá trika, sukně, šaty a mnoho doplňků.

Baby Hazel Skin Care

25.3.2021
88%
Hra - Baby Hazel Skin Care
Video se načítá
Holčička Hazel přišlo ze sychravého počasí domů a vaším úkolem je se o ni postarat. Musíte ji svléknout, umýt, dát jí čisté oblečení a nakonec nakrmit. Dokážete se o ni postarat a vyplnit její všechny požadavky v bublince?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.