Poslední hrané hry

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Youda Farmer 3

30.5.2012
90%
Hra - Youda Farmer 3
Video se načítá
Je tady další z výborných farmářských her, které si určitě užijete. Tentokrát se ocitnete v zimním období, kde budete hospodařit se dřevem a i nezbytnými zásobami.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.
Hra - Princesses Wedding Selfie
Video se načítá
Princezna se chystá na svoji stavební selfie a vy ji musíte pomoci. K dispozici budete mít různé šaty a doplňky.

Ice Queen Fashion Day

3.8.2017
78%
Hra - Ice Queen Fashion Day
Video se načítá
Další slečna, co má plný šatník a neví, co si na sebe mí vzít. Vyberte ji nějaké slušivé šaty a doplňky.
Hra - Ice Princess Fashion Day
Video se načítá
Slečna má plnou skříň oblečení a neví, které si má vybrat. Pomůžete ji?
Hra - Kitty Pregnant Check-up
Video se načítá
Těhotná kočička přišla na vyšetření k lékaři. Pomůžete mu s vyšetřením? Nejprve musíte zkontrolovat kočičku a pak i miminko.

Cake Decoration

8.12.2013
98%
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Chtěli byste být cukrářkou? Vyzkoušejte si tuto práci s hrou Cake Decoration, kde máte na výběr mnoho dekorací, které můžete všemožně kombinovat. Na dort můžete například napsat, i věnování a pokud se vám nebude líbit, začít můžete od začátku.

Lego Friends Pet Salon GameNÁŠ TIP

28.10.2014
95%
Hra - Lego Friends Pet Salon Game
Video se načítá
V této unikátní hře si otevřete salón na úpravu zvířátek. Dokážete si poradit a připravit všechna zvířátka na výstavu. To znamená vykoupat, ostříhat, vyčistit zoubky, vybrat vhodnou dekoraci a poté nakrmit. Vždy si přečtěte co mají zvířátka ráda.

Waitress

10.10.2012
85%
Hra - Waitress
Video se načítá
Waitress je zajímavá hra, ve které si můžete vyzkoušet, jaká je práce číšnice náročná. Obsloužit všechny zákazníky včas a donést jim vždy to správné jídlo není vůbec jednoduché. Neváhejte a přesvědčte se o tom sami.
Hra - Madagascar 3 Race Across Europe
Video se načítá
V závodní hře Madagascar 3 Race Across Europe jde pouze o vítězství. Všechna zvířátka zde závodí proti lovkyni zvířat, kterou známe i z filmu. Během jízdy můžete sbírat dárkové balíčky, které Vám dají nějakou schopnost. Poté můžete vypustit raketu, bombu, stát se neviditelným a mnoho dalšího.

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…

Domácí mazlíčci

25.9.2012
96%
Hra - Domácí mazlíčci
Video se načítá
Pořiďte si virtuálního domácího mazlíčka. Budete si moct vybrat mezi kočičkou a pejskem o které se potom budete starat. Zvířátka budou chodit po celém bytě a vy je budete muset jako ve skutečnosti krmit, hrát si s nimi a dobře o ně pečovat.

Uklízení s Jennifer

5.12.2012
86%
Hra - Uklízení s Jennifer
Video se načítá
Holčička Jennifer se právě vzbudila a chystá se do školy. V jejím pokoji je ale strašný nepořádek, v kuchyni nemá nachystané jídlo na snídani a ani obleční a aktovku nemá v pořádku. Pomozte jí všechno správně uklidit a přichystat, aby mohla vyrazit. Abyste věděly jak má vypadat výsledek, můžete se…

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Giraffe Hero

19.4.2014
86%
Hra - Giraffe Hero
Video se načítá
Zahrajte si tuto super logickou hru, ve které budete s žirafou osvobozovat ostatní zvířátka. Musíte se kamenem trefit do jejich klece, abyste je mohli osvobodit. Nezapomeňte i na hvězdy, které jsou rozházené po poli.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.