Poslední hrané hry

School Flirting Game 2

11.9.2013
90%
Hra - School Flirting Game 2
Video se načítá
Druhý díl flirtovací hry tě zavádí do tradičního japonského prostředí. S hlavní hrdinkou se snažíš upoutat pozornost co nejvíce kluků, aby ti leželi u nohou (nebo spíše létali za tebou). Dávat pozor musíš na sokyně - když se ti bude nějaká snažit kluka přebrat, "přebiješ" ji co nejrychlejším…

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.

Tessas Cake

5.6.2013
87%
Hra - Tessas Cake
Video se načítá
Pro všechny, kdo mají rády dorty je tady bezvadná kuchařská hra, ve které si můžete vybrat hned ze dvou různých herních variant. Máte možnost si odpočinkově odzobit vlastní dortík podle fantazie, nebo se vrhnout do cukrářské praxe a na čas plnit přání zákazníků.

Beauty's Royal Ball

16.2.2017
81%
Hra - Beauty's Royal Ball
Video se načítá
Princezna se rozhodla, že ve svém honosném paláci připraví ples. Pomůžete ji s tím? Vaším úkolem bude připravit krásnou pozvánku. Následně budete muset připravit taneční sál. Nakonec vyberete pro slečnu ty nejlepší šaty a doplňky.

Plážový podnik

24.9.2012
90%
Hra - Plážový podnik
Video se načítá
Otevřete si vlastní podnik na pláži, kde budete půjčovat lehátka, vodní atrakce, podávat občerstvení a vůbec se starat o své zákazníky, kteří se přišli pobavit. Musíte být ale dostatečně rychlí, aby jim při čekání nedošla trpělivost a neodešly od Vás.

Swap GirlHra na skóreHra o medaile

11.11.2014
74%
Hra - Swap Girl
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete spojovat stejné druhy zeleniny. V každém kole máte časový limit a limit bodů, kterých musíte dosáhnout pro úspěšný postup do dalšího kola.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

ZeitenwendeHra na skóreHra o medaile

18.8.2014
72%
Hra - Zeitenwende
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete muset udržet balanc nad propastí. Vaším úkolem bude myší vyrovnávat provazochodce. Jakmile si na konce tyče začnou sedat ptáci, nebude to jednoduché.
Hra - Baby Hazel Ballerina Dance
Video se načítá
Pomozte Hazel s přípravami na její první hodinu baletu. Nejdříve se s ní výkupem, vyberete šaty a nakonec si zatančíte na hodině.

Horsey Farm

6.11.2012
95%
Hra - Horsey Farm
Video se načítá
Zkuste vést vlastní malou farmu a starat se koníka. Do dalšího kola postoupíte vždy, když dokážete maximálně uspokojit všechny jeho potřeby (ukazatel najdete dole). Musíte ho krmit, dávat mu napít, hrát si s ním, pravidelně ho nechat odpočívat, navštěvovat zvěrolékaře, koupat ho.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.