Poslední hrané hry

Farm Of Dreams

9.4.2014
76%
Hra - Farm Of Dreams
Video se načítá
Pořiď si svou vlastní farmu snů! Není to ale lehké takovou farmu vést. Musíš se otáčet, aby se ti povedlo získat dostatek obživy pro zvířátka, stejně tak peníze na kupování dalších. Zahraj si proto mini hru, ze které dostáváš peníze.

WOW Connect

24.6.2013
71%
Hra - WOW Connect
Video se načítá
Přinášíme vám Mahjong ve stylu World Of Warcraft. Váš úkol je jasný, spojujte dlaždice se stejnými obrázky. Jenže to nebude tak jednoduché, jak se zdá. Ne vždy je můžete spojit, musí být vedle sebe nebo mezi nimi nesmí být zastavěná cesta. Můžete použít i nápovědu nebo s dlaždicemi zamíchat, ale je…
Hra - Springfield Farm Episode1: Back to the Roots
Video se načítá
Přeneste se na farmu a pomozte různým lidem najít ztracené předměty. Snažte se předměty najít co nejrychleji, abyste získali co nejvíce životů. Kromě toho se snažte vydělat i dostatek peněz, které můžete následně využít na nákup rozličných předmětů.

Daughter Of The Moon

8.2.2015
71%
Hra - Daughter Of The Moon
Video se načítá
Dokážete najít všechny předměty ze seznamu? Neváhejte a ukažte se, čím rychleji je všechny najdete, tím lépe. Dávejte pozor, ať neklikáte vedle. Klikejte pouze, když vidíte předmět. Dokážete je najít všechny?
Hra - Vicky Cleaning Service 2
Video se načítá
Cílem hry Vicky Cleaning Service 2 je najít všechny předměty, které jsou rozmístěny po místnosti. Jak dlouho Vám to bude trvat?

Dangerous Journey

11.4.2015
70%
Hra - Dangerous Journey
Video se načítá
V této hře budete pomáhat krásné paní Marii najít věci na seznamu. Když si nebudete vědět rady tak použijte nápovědu (hint). Dokážete je všechny najít?
Hra - The Island Called Paradise
Video se načítá
Najděte všechny předměty na různých místech. Budete mít seznam, podle kterého budete tyto předměty hledat. Podaří se vám je najít všechny?

Spooky Mahjong

5.2.2016
73%
Hra - Spooky Mahjong
Video se načítá
Snažte se spojit všechny dvojice strašidel dříve, než vám vyprší čas. Hra má mnoho levelů.

Mahjong kitchen 1

6.8.2011
60%
Hra - Mahjong kitchen 1
Video se načítá
Zahrajte si Mahjong z prostředí kuchyně! Vaším úkolem je spojovat vždy dva stejné kameny, na kterých jsou obrázky kuchyňského vybavení.

Devilish Valentine

1.5.2014
88%
Hra - Devilish Valentine
Video se načítá
Najdeš na každém obrázku šest rozdílů? Sleduj díky jejich hledání příběh malé ďáblice, která se rozhodla škodit andílkovi. Když nebudeš moct nějaký rozdíl najít, klikni na lupu a dostaneš nápovědu.

Butterfly fantasy 2

29.9.2014
68%
Hra - Butterfly fantasy 2
Video se načítá
V druhém pokračování této hry budete opět hledat rozdíly v obrázcích. Podaří se vám všechny rozdíly najít v časovém limitu?

Butterfly fantasy

28.9.2014
68%
Hra - Butterfly fantasy
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem najít v dostatečném předstihu rozdíly na obrázku. Podaří se vám to během časového limitu?

The Power of Illusion

28.3.2015
78%
Hra - The Power of Illusion
Video se načítá
V této hře se vydáte s kouzelníkem do zábavního parku, kde budete muset najít ztracené předměty. V každé scéně je potřeba najít všechny předměty, které jsou zobrazeny v dolní části hrací plochy. Čím rychleji se vám to podaří, tím více peněz získáte.

Beautiful Beginning

27.1.2016
77%
Hra - Beautiful Beginning
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude ponacházet rozličné ztracené předměty. Aby se vám to podařilo, musíte být při hledání skutečně pozorný a hledat i na neobvyklých místech. V případě, že nebudete moci najít žádný další předmět, využijte dostupnou nápovědu.

Dream Christmas Link

23.12.2012
63%
Hra - Dream Christmas Link
Video se načítá
Ve vánočním stylu je tady i moc pěkná logická hra Dream Christmas Link, která svým principem připomíná mahjong. Stejně jako u mahjongu musíte spojovat dvojice stejných obrázků mezi kterými není žádný jiný obrázek jako překážka. V této hře jsou ale všechny obrázky v jedné rovině, máte omezený časový…

The Hero Of New York

1.6.2015
73%
Hra - The Hero Of New York
Video se načítá
Ukažte jak umíte hledat ztracené předměty. Dostanete seznam, podle kterého můžete začít.

Shuigo

13.5.2014
65%
Hra - Shuigo
Video se načítá
Shuigo je hezká a jednoduchá hra na styl Mahjongu pro mladé a děti. V této hře musíte spojovat malé kostičky se stejnými obrázky, protože když je nezadáte ve správném pořadí tak se vám nepodaří ji dokončit, není tak náročná jako ostatní varianty Mahjong. Tak si vyzkoušejte, jaký máte postřeh.
Hra - Black And White Mahjong 2
Video se načítá
Zahrajte si další pokračování této hry! Cílem bude jako v každém mahjongu skládat kameny se stejnými obrázky do dvojic. Jenže tady budete muset hledat navíc kameny opačné barvy. Podaří se vám je odstranit dříve, než vám vyprší čas?

Marine Mahjong

14.3.2012
58%
Hra - Marine Mahjong
Video se načítá
Marine Mahjong je logická hra zasazená do námořního prostředí, která je klasickým zástupcem her mahjong. V těch jde v první řadě o to, odstranit z herní plochy všechny kameny. Toho docílíte tak, že vytvoříte dvojce se stejným symbolem. Ale není to tak snadné, kameny zmizí jen tehdy, pokud budou…
Hra - Natural Art 5 Differences
Video se načítá
Zkuste najít 5 rozdílů! V každém levelu na vás bude čekat 5 rozdílů, které musíte na obrázcích najít. Podaří se vám vyřešit všechny levely?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.