Poslední hrané hry

Ghosts Revenge

8.1.2015
68%
Hra - Ghosts Revenge
Video se načítá
Tato hra je velmi jednoduchá, pokud se chcete stát vítězem musíte najít jednotlivé rozdíly na dvou téměř podobných obrázků. Rozdíly jsou dobře ukryté proto musíte být obezřetní.

Exposed Evidence

7.1.2014
67%
Hra - Exposed Evidence
Video se načítá
Podaří-li se Vám najít všechny předměty ve hře Exposed Evidence, postupujete do dalšího kola. není to však tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Je třeba pozorně sledovat každé místo. V případě nouze pomůže nápověda.

The Dark Talisman

5.7.2015
74%
Hra - The Dark Talisman
Video se načítá
Najděte všechny ukryté předměty v této hře. Nebude to tak jednoduché, musíte dávat pozor, kam klikáte.

Bob šťastná rybka

21.8.2012
75%
Hra - Bob šťastná rybka
Video se načítá
V této hře se seznámíte se zajímavým příběhem rybičky Boba a jeho rodičů. V každé části příběhu budete nejprve hledat rozdíly mezi dvěma podobnými obrázky a později skládat z tohoto obrázku puzzle.
Hra - Sněhurka - hledání rozdílů
Video se načítá
V této hře s pěknými obrázky z pohádky o Sněhurce a sedmi trpaslících bude Vaším úkolem najít vždy šest rozdílů. Dokážete to a navíc v časovém limitu?

A Dragon’s Tale

10.5.2014
74%
Hra - A Dragon’s Tale
Video se načítá
Máte rádi hry, kde hledáte rozdíly mezi stejnými obrázky? V této hře budete muset pomocí hledání rozdílů odhalit obrázky, které dohromady dávají příběh. Zjistěte, co se nakonec stalo s narozeným dráčkem.

Bunny & Turtle

6.12.2015
78%
Hra - Bunny & Turtle
Video se načítá
Cílem této hry je najít v každém kole mezi dvojicí obrázkem všechny rozdíly. Čím rychleji se vám podaří najít rozdíly, tím lepší hodnocení získáte. V případě, že si nebudete vědět rady, můžete využít dostupnou nápovědu, která vám označí místo s dalším rozdílem.
Hra - Garden Secrets Hidden Objects
Video se načítá
Máte dobré oči? V této hře budete hledat objekty, které jsou ve spodní liště. Všechny objekty jsou schované na obrázku. V každém kole máte omezený čas na hledání.

Dog Mahjong

4.10.2014
81%
Hra - Dog Mahjong
Video se načítá
Máme tu pro vás super mahjong s pejsky! Cílem je odstranit všechny pejsky z pole. Nebude to snadné, protože je nemůžete spojovat jen tak, musí být v bezprostřední blízkosti nebo jim musíte utvořit cestičku.

Forsaken Gems

26.2.2015
75%
Hra - Forsaken Gems
Video se načítá
Procvičte si váš postřeh v této jednoduché hře. Vaším úkolem bude sbírat předměty, které máte na seznamu. Najděte je co nejrychleji a obdržte maximální počet hvězdiček, také si na konci budete moci vybrat odměnu.

The Locked Room

1.7.2015
66%
Hra - The Locked Room
Video se načítá
Najdete všechny ztracené věci? Tak ukažte jaký postřeh máte a najděte je všechny.

Sacred Elements: Water

31.5.2015
76%
Hra - Sacred Elements: Water
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem najít všechny předměty ze seznamu. Jako zní to jednoduše, ale možná se i zapotíte. Dokážete je všechny najít?

In Search of Identity

24.6.2014
69%
Hra - In Search of Identity
Video se načítá
Ve hře In Search of Identity si dokonale procvičíš postřeh. Cílem je hledání předmětů, které jsou ukryty na pozadí. Čím dříve je najdeš, tím rychleji budeš v dalším kole, kde čekají nové výzvy.

The last Cowboy

21.7.2014
70%
Hra - The last Cowboy
Video se načítá
Cílem hry The last Cowboy je hledání předmětů ukrytých na pozadí. Dokážete je všechny najít aniž byste využili nápovědu?

Butterfly Fantasy 3Hra na skóreHra o medaile

22.9.2014
78%
Hra - Butterfly Fantasy 3
Video se načítá
Butterfly Fantasy 3 je skvělá hra s příběhem, ve které budete hledat rozdíly na obrázcích. Obrázků je ve hře více než 10 a na každém je několik rozdílů. Zbývající čas jsou vaše body a pokud budete klikat na špatná místa, tak o body přijdete.

Pony Spot The Difference

10.9.2012
79%
Hra - Pony Spot The Difference
Video se načítá
Ověřte si svůj postřeh a oči v krásné hře s roztomilými poníky, kde budete mít za úkol hledat rozdíly mezi dvěma skoro stejnými obrázky. Jak rychle najdete všechny rozdíly a postoupíte k dalšímu obrázku?

Birdies

6.12.2012
70%
Hra - Birdies
Video se načítá
Birdies nebo česky ptáčci jsou moc povedá hra na hledání rozdílů. Na každém obrázku s krásnými ptáčky budete muset najít 7 rozdílů. Podle toho jak rychle to zvládnete a jestli budete potřebovat nějaké nápovědy dostanete body.

Devilish Christmas

2.5.2014
86%
Hra - Devilish Christmas
Video se načítá
Vánoce mají být svátky klidu a míru. Ďáblice si to ale nemyslí, a tak se zase vydává páchat nějaké neplechy andílkovi. Jak to dopadne tentokrát? To zjistíš z obrázků. Na každém ale musíš najít šest rozdílů, abys mohla dál. Pokud si nebudeš vědět rady, klikni na lupu.

Monster Mirror

6.4.2016
76%
Hra - Monster Mirror
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru a snažte se najít všechny rozdíly včas! U každého obrázku můžete také využít nápovědu. K odemčení další sady potřebujete co nejvíce správných rozdílů.
Hra - Dora The Explorer Spot The Difference
Video se načítá
Dokážeš najít na dvou na první pohled stejných obrázcích pět rozdílů. Není to vůbec jednoduché, protože se často jedná o velmi malé detaily. Chce to postřeh a také trochu trpělivosti.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.