Poslední hrané hry

Hra - Chicken Run Find The Alphabets
Video se načítá
Zahrajte si prima hru, ve které bude Vaším úkolem najít všechna písmenka abecedy v krásném obrázku z filmu Slepičí úlet. Ti, kdo písmenka ještě neznají, se je tak třeba i naučí, nebo je můžou hledat jako obrázky.

Tin Tin the Difference

3.5.2012
60%
Hra - Tin Tin the Difference
Video se načítá
Tin Tin a jeho dobrodružství v novém filmu si můžete připomenout v bezvadné logické hře, která prověří Váš postřeh a vnímavost. V obrázcích (nebo spíš fotkách) z tohoto filmu budete totiž hledat vždycky osm rozdílů. Když se Vám to v časovém limitu povede, postoupíte do dalšího levelu, k dalšímu…

Statečná kočička

9.7.2012
75%
Hra - Statečná kočička
Video se načítá
Příběh o statečné kočičce v této zajímavé hře je ilustrován vždy dvěma stejnými obrázky, mezi kterými jsou ale rozdíly. Vždy když všechny rozdíly najdete, posunete se k další části příběhu. Jediným problémem může být to, že je vše napsáno v angličtině. Ale nebojte se, pokud anglicky neumíte, vždy si…

Doll Maker

1.12.2011
58%
Hra - Doll Maker
Video se načítá
Doll Maker je typický hra pro dívky, ve které budete muset v každém levelu najít na vaší panence několik rozdílů. Ty jsou ovšem často velmi dobře skryty a tak jejich nalezení nebude vůbec snadné. Pokud je však nenajdete všechny, nedostanete se do dalšího levelu.

Gimme 5 dog

20.2.2012
74%
Hra - Gimme 5 dog
Video se načítá
Potrapte své mozkové závity ve skvělé hře na hledání rozdílů. Ta se bude líbit hlavně milovníkům psů, protože rozdíly budete hledat vždy na dvou fotografiích vážně moc pěkných pejsků.
Hra - Antarctic Expedition Mahjong
Video se načítá
Všichni dobrodruzi si jistě rádi zahrají hru Antarctic Expedition Mahjong. Cílem je spojování dvou stejných obrázků. Motivem jsou obrázky, na nichž najdeme předměty, které se používají na cestách za severním pólem.

The Princess's Tiara

7.7.2011
55%
Hra - The Princess's Tiara
Video se načítá
V této logické hře máte za úkol pomoci princezně Tiaře s posbíráním ztracených drahokamů. Abyste je získali, musíte ovšem vyřešit logickou hádanku. Hádanka funguje na principu spojování krystalků stejných barev, platíte ovšem pouze v daném kruhu. I když se může zdát hra jednoduchá, určitě to tak…

Mahjong Underwater

27.4.2015
70%
Hra - Mahjong Underwater
Video se načítá
Dokážete si poradit s odebíráním kamenů v netradičním mahjongu. Hru dohrajete pouze v okamžiku, kdy zmizí z hrací plochy všechny kameny. Vždy můžete odebrat dva stejné kameny, které mají volné strany.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Mission Antarctica

28.11.2015
77%
Hra - Mission Antarctica
Video se načítá
Vydejte se do zmrzlé Antarktidy a pomozte skupině dobrodruhů najít všechny předměty, které zde ztratily. Každý předmět se snažte najít v co nejkratším čase. Pokud si nebudete vědět rady, můžete využít jednu z dostupných nápověd.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.