Poslední hrané hry

Light The Lamps

13.2.2015
72%
Hra - Light The Lamps
Video se načítá
Chceš-li si procvičit svoje mozkové buňky, pak si zahraj tuto hru. Cílem je zapojit funkční elektrický obvod. Musíš tedy střídat kladné a záporné elektrody, jinak nepostoupíš do dalšího kola.

Riddles Of Rome

4.6.2015
78%
Hra - Riddles Of Rome
Video se načítá
Dokážete najít všechny cennosti poházené všude kolem? Budete mít větší šanci, protože dostanete seznam, podle kterého je zaručeně najdete. Tak neváhejte a hledejte.

Lemic ZoneHra na skóreHra o medaile

15.9.2014
76%
Hra - Lemic Zone
Video se načítá
Lemic Zone je skvělá logická hra, ve které musíte dostat Lemica k hroudě zeleného hnisu. Přitom musíte odstranit objekty, které vytvářejí překážku k vašemu cíli.
Hra - Little Shop of Treasures
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, kde budete hledat ztracené předměty. Vždy navštívíte jeden druh obchodu, ke kterému se také vážou ztracené předměty. Můžete využít i nápovědu.

Case of Revenge

8.6.2016
78%
Hra - Case of Revenge
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol pomoci dvojici detektivů polapit zloděje, který před pár dny vykradl dům a zranil jejich kolegu a přítele. Aby se vám to podařilo, musíte nasbírat dostatek důkazů. Mnoho z nich je dobře ukrytých, takže musíte být při hledání skutečně pozorný.

Love Factory

10.3.2015
78%
Hra - Love Factory
Video se načítá
Vaším úkolem v této logické hře s valentýnskou tématikou bude spojovat stejné symboly a tím nahrát dostatek bodů. Symboly můžete spojovat jen pokud se vedle sebe nacházejí alespoň tři stejné. Čím více symbolů najednou spojíte, tím více bodů získáte.

Monster RunHra na skóreHra o medaile

5.9.2014
72%
Hra - Monster Run
Video se načítá
Monster Run je postřehovka, ve které se snažíte uběhnout co nejdále to půjde. Musíte skákat přes propasti a sbírat dortíky za 100 bodů. Pro dvojitý skok zmáčkněte klávesu skoku 2x.

3 Pyramid Tripeaks 2

4.2.2016
74%
Hra - 3 Pyramid Tripeaks 2
Video se načítá
V této verzi karetní hry soliter budete skládat karty na dolní kartu z balíčku. Vždy musí jít číselně po sobě. Tudíž na eso můžete položit dvojku nebo krále. Na barvě karty nezáleží. Můžete využít kartu s broukem jako žolíka.

Blow and Raze

12.5.2013
63%
Hra - Blow and Raze
Video se načítá
Ve hře Blow and Raze bude vaším úkolem v každém kole zdemolovat jednu budovu. Stačí pouze umístit dynamit na strategická místa, stisknout spoušť a dívat se jak se budova sesune. Při každém odpalu je důležité, aby budova spadla pod zelenou značku.

Snow Village

30.12.2015
80%
Hra - Snow Village
Video se načítá
V této postřehové hře s vánoční tématikou se vydáte na severní pól, kde budete muset pomoci skřítkům, pracujícím pro Santa Clause, zabalit vánoční dárky. Aby byl každý dárek dokonalý, musíte každý krok přípravy správně načasovat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.