Poslední hrané hry

Hra - Princess Eurotrip Planning
Video se načítá
V této hře pomůžete naplánovat slečně její výlet po Evropě. Vyberete si 4 různé destinace, kam se chcete podívat. Jakmile vyberete destinace, musíte nakoupit letenky. Snažte se nakupovat co nejvýhodněji. Následně budete v každé destinaci muset vybrat hotel, ve kterém přespíte. Jakmile budete mít…

Yin Finds Yang

30.7.2012
73%
Hra - Yin Finds Yang
Video se načítá
Yin Finds Yang je logická hra, ve které budete mít za úkol spojit dva symboly Yin a Yang. Toho docílíte vhodným odebíráním herních prvků, které znaky uvedou do pohybu a dostanou je tak k sobě. Pokud chcete získat co nejvyšší skóre, nezapomeňte v každém levelu sebrat zlatou hvězdu.

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Evino vlasové studio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové studio
Video se načítá
Staňte se na chvíli prvotřídní kadeřnicí a splňte svým zákaznicím každé přání. V této hře můžete povolit uzdu své fantazii, zvolit si některou z modelek a vytvořit jí účes podle sebe, nebo zkusit zákaznici ostříhat, nabarvit a upravit co nejpodobněji jejímu přání.

Business Fun

5.11.2011
88%
Hra - Business Fun
Video se načítá
Opět jedna hra, ve které se budete starat o provoz restaurace či jiného obchodu. Za peníze, které jste zdědily si můžete vystavět vlastní obchod, ať už půjde o hračkářství či knihkupectví. Váš obchod můžete později vylepšovat a lákat na něj tak více zákazníků.

Santa Ville

7.9.2013
75%
Hra - Santa Ville
Video se načítá
Vzpomeň si na zimní čas Vánoc a zahraj si hru se Santou, který buduje vesnici plnou elfů, aby měl jaké dárky rozdávat. Ale aby je elfové mohli vyrábět, musí mít kde bydlet, co jíst a hlavně - musí být šťastní. Kromě továren na různé hračky tak potřebujete stavět i například nemocnici nebo vánoční…

Lab Mouse Escape

11.11.2013
75%
Hra - Lab Mouse Escape
Video se načítá
Lab Mouse Escape je logická adventura, ve které musíte pomoci malé myšce utéct z klece v laboratoři. V cestě za svobodou vám však bude stát mnoho překážek, které lze vyřešit pouze vhodným použitím předmětů, které najdete ve svém okolí.

Naughty Boy

20.4.2014
76%
Hra - Naughty Boy
Video se načítá
Tento zlobivý chlapec si opravdu užívá, když dělá to, co nemá. Pomozte mu tedy provádět další a další lumpárny! Zjistěte, kdy máte přestat a nenechte se přistihnout.

Naughty Babysitter

25.6.2012
83%
Hra - Naughty Babysitter
Video se načítá
V této hře budete pomáhat klukovi, aby mohl políbit slečnu na hlídání, která se stará o něj a jeho malého sourozence když rodiče nejsou doma. Co všechno bude muset použít, aby se dostal k polibku od starší slečny, která má navíc ještě přítele?

Stock O Mania

31.10.2013
78%
Hra - Stock O Mania
Video se načítá
Pro všechny fanoušky strategií a budování impéria je zde hra Stock O Mania. Je nutné budovat menší firmy, abyste v každém regionu USA mohli koupit ten největší business. Jednotlivé firmy můžete také vylepšovat, takže za jejich zboží dostanete více peněz. Pokuste se prodávat zboží ze skladu pouze…

Shopping street

7.7.2011
79%
Hra - Shopping street
Video se načítá
V této budovatelské hře se staráte o to, aby vaše obchody, které vystavíte, vydělávali co nejvíce. Můžete si vybrat ze spousty různých obchodů, ať už jde o zlatnictví či hračkárny. Ve hře máte také několik možností, jak udržet zájem kolemjdoucích. Dokážeš zařídit, aby tvé obchody úspěšně fungovaly?

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

Mine Clone

4.7.2013
80%
Hra - Mine Clone
Video se načítá
Zahrajte si hru, která je velmi podobná pařbě minecraft. Vlastně je to minecraft, akorát pro prohlížeče, takže si jí můžete zahrát pohodlně bez nutnosti instalace. Ve hře pak můžete každý den plnit úkoly, bourat nebo stavět. V inventáři máte dostatek materiálu a hlavně, máte k dispozici nekonečné…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.