Poslední hrané hry

Hra - My Little Pony Rainbow Rocks DJ Pon-3 Dress Up
Video se načítá
Pomozte Dj-ce z My Little Pony s výběrem oblečení, bot a doplňků, aby mohla jít na koncert.
Hra - Bratz módní návrhářka
Video se načítá
V této hře se stanete módní návrhářkou pro známé panenky Bratz. Zvolte si jednu z nich a stylově je oblečte. Hra funguje zároveń jako omalovánka, takže si barvy každého typu oblečení můžete zvolit podle sebe.

Dollhouse decoration

12.8.2011
59%
Hra - Dollhouse decoration
Video se načítá
Máte rádi zdobení a dekorační hry? V tom případě si jistě oblíbíte tuto onlinovku. Vyberte si dům, který chcete vybavit a pusťte se do práce. Ke každému pokoji v domě je potřeba vybrat a umístit nábytek, což bude vaším úkolem. Připravte krásný domov nové rodině, která se tam nastěhuje.

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Winx Club Just Layla

2.6.2013
85%
Hra - Winx Club Just Layla
Video se načítá
Máte rádi seriál Winx? Ano? Tak tato hra se vám určitě zalíbí. Poskládejte si vaší oblíbenou Laylu. Máte na výběr z 11 obrázků. Nejste omezeni časem, ale hra je na skóre, takže čím rychleji tím lépe. Pokud by vám hra přišla příliš lehká, tak vlevo máte panel, na kterém si můžete nastavit velikost a…

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Miniwinx Dollhouse

14.5.2013
87%
Hra - Miniwinx Dollhouse
Video se načítá
Pro všechny milovnice krásných víl z klubu Winx je tady bezvadná dekorační hra, ve které můžete úplně podle svých představ přestavět jejich nový dům. Pro každou je v něm nachystaná ložnice a je jen na vás, kde bude která víla bydlet a jak budou pokoje vypadat. Tak uplatňete své estetické cítění a…

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Domov čarodějek

23.5.2012
87%
Hra - Domov čarodějek
Video se načítá
Zařiďte bydlení pro malé čarodějky. Jsou docela moderní a ve svém příbytku budou spát, učit se i kouzlit. Nachystejte jim proto všechno, co by mohly potřebovat.

Králičí farma

11.3.2012
76%
Hra - Králičí farma
Video se načítá
Vytvořte si podle svých představ celou barevnou farmu plnou těch nejkrásnějších a nejmilejších králíčků. Můžete si vybrat z několika prostředí a králíčkům dát nejrůznější hračky a jídlo. Na svou farmu pak dáte hopkající králíčky v nejrůznějších barvách i pozicích.

Legacy Day Apple White

18.1.2014
74%
Hra - Legacy Day Apple White
Video se načítá
Pomozte Apple vybrat vhodné oblečení na korunovaci. Změnit jí můžete tvar, ale i barvu účesu a kombinovat oblečení podle vašeho stylu. Příjemnou zábavu.
Hra - Ever After High Raven Queen Dress Up
Video se načítá
Pomozte Raven s výběrem oblečení a doplňků. Nezapomeňte jí vybrat zajímavý účes s odlišných barevným odstínem.
Hra - Ever After High Poppy O'Hair Dress Up
Video se načítá
Vyberte Poppy pěkné oblečení, účes a doplňky, které by k ní pasovaly.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…
Hra - Sofia the First at the Dentist
Video se načítá
Malá Sofie je poprvé na návštěvě u zubaře. Dokážete jí pomoci s jejím chrupem. Je nutné všechny zuby prohlédnout, zbavit je kazů, vyleštit a případně vytrhnout. Následně můžete Sofii vytvořit zcela nový chrup. Dokážete si poradit se všemi problémy?

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Valet Parking 2

10.1.2015
65%
Hra - Valet Parking 2
Video se načítá
Pokud máte rádi auta a parkování, je tato hra přímo pro vás. Vaším úkolem je parkovat auta svým zákazníkům na požadovaná místa. Po několika hodinách si zákazník své auto vyzvedne a vaším úkolem je ho doručit v nepoškozeném stavu.

Minion Parking

26.8.2015
68%
Hra - Minion Parking
Video se načítá
Všichni víme, že Mimmoni jsou sem tam nešikovní a proto je na vás, abyste jim v této hře pomohli s parkováním auta. Dokážete to?
Hra - Elsa & Anna in Rock'n'Royals
Video se načítá
Elsa a Anna budou vystupovat na koncertě a proto potřebují krásné šaty a moderní účes. Pomozte jim s výběrem a připravte jim pódium.

Elsa Realife Shopping

3.2.2016
76%
Hra - Elsa Realife Shopping
Video se načítá
Pomozte Else se vyděláváním peněz, aby si mohla nakoupit nové oblečení. Pomáhat jí samozřejmě budete i při výběru oblečení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.