Poslední hrané hry

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?
Hra - Disney Princess Spring Ball
Video se načítá
Dívky se chystá na letošní ples. Pomoz každé z nich s výběrem krásných šatů, účesu a doplňků. Budou se návštěvníkům líbit?

The Wok

20.1.2012
85%
Hra - The Wok
Video se načítá
The Wok je logická hra, ve které se ocitnete v kůži malého indiána. Ten se odvážně vydal vstříc nebezpečí, aby vrátil svému kmeni posvátnou zlatou misku co byla ukradena. Na cestě ho ale čeká spousta nástrah a překážek. Pomůžete mu je překonat klikáním a používáním správných věcí?

Block Story

3.2.2014
85%
Hra - Block Story
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru, která je velmi podobná hře minecraft. V Block Story můžete stavět a vyrábět co se vám zamane, pokud na to tedy máte suroviny. Ty nacházíte po celém světě, ať už v podobě dřeva, kamen či drahokamů.
Hra - Barbie's Selfie Make-up Design
Video se načítá
Barbie chce poslat na sociální sítě své nové šelf a proto musí vypadat krásně. Pomozte jí s aplikací make-upou a výběrem vhodným šatů.

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.
Hra - Barbie Flight Attendant in Paris
Video se načítá
Barbie pracuje jako letuška a proto potřebuje vybrat kostým na let. Vyberte jí nějaký pěkný a převlékněte ji do civilního oblečení, když letadlo přiletí do Paříže.

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.

Wedding Lily

19.3.2014
94%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá
Svatba se už blíží a Lily se nemůže dočkat. Navrhněte její krásné šaty, aby byla tou nejkrásnější nevěstou. Nezapomeňte ani na krásný účes, make-up a doplňky.
Hra - Rainbow Cutie Beauty Steps
Video se načítá
V této hře se budete starat o duhovou krásku! Pomozte jí se zbavit pupínků, vythrejte jí vyčnívající řasy, dejte jí pleťové masky, aby se cítila dobře. Hezky jí namalujte, změňte jí účes a hurá na oblékání.

Pour the Fish

7.3.2014
91%
Hra - Pour the Fish
Video se načítá
Pour The Fish je logická hra, ve které budete muset dostat vodu k bílé rybičce. Do země musíte vytvářet vhodné stezky, abyste ji rychle, ale i ve velkém množství k rybce dopravili. Vyplnit můžete i, prázdné lahve, za které získáte body.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Super Volleyball Brazil

28.4.2014
85%
Hra - Super Volleyball Brazil
Video se načítá
Výborně graficky zpracovaná hra Super Volleyball Brazil přináší zcela nový zážitek při hraní volejbalu. Dokážete pěknou rozehrávkou rozhodit soupeře a dorazit jej přesnou smečí, která nedává šanci na odpověď?

Cute Owl

2.5.2015
77%
Hra - Cute Owl
Video se načítá
Vytvoř si za pár minut nádhernou sovičku. Změnit její můžete tělo, hlavu ale i různé doplňky.

Pooh Big Show

1.5.2012
80%
Hra - Pooh Big Show
Video se načítá
Kdo by neznal medvídka Pú. V této milé hře s krásnou grafikou mu budete pomáhat, jak jinak než se sběrem medu. Medové džbánky bude muset Pú sebrat a odnést na křížkem označené místo. Ale pozor, musí to stihnout dříve, než ho zpozoruje Kryštůfek Robin.
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.

Dress my Baby

15.8.2011
77%
Hra - Dress my Baby
Video se načítá
Ve hře Dress my Baby je vaším úkolem oblékat miminko. Není to však pouze na vás, musíte děťátko obléct podle toho co se mu líbí, jinak bude plakat. Abyste postoupili do dalšího levelu, musí být vaše miminko šťastné.

Goodgame Big Farm

31.12.2011
94%
Hra - Goodgame Big Farm
Video se načítá
POZOR! GoodGame Farmer prošel několika vylepšeními a změnou názvu. Nově se jmenuje BigFarm a na našem webu si ho můžete zahrát kliknutím na následující odkaz. Zahrajte si Goodgame BigFarm ZDE! Do nového roku Vás může provázet tato výborná farmářská hra z dílny Goodgame, ve které se budete…

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Ponořte se do světa dávných hrdinů, bojovníků za čest a slávu, vládců i poddaných. Budujte svou vesnici, ze které se stane město. Cvičte vojáky na obranu i bojové výpady a ověřte si své vůdcovské schopnost i strategii. Když se do hry přihlásíte, můžete komunikovat s ostatními hráči, uzavírat…
Hra - Barbie Welcome Baby Brother
Video se načítá
Barbie chce překvapit svou mamku, ale i bratříčka tím, že mu vylepší pokoj a vybere si nové oblečení. Pomozte jí s tímto skvělým nápadem.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.