Poslední hrané hry

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Wedding Lily

19.3.2014
94%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá
Svatba se už blíží a Lily se nemůže dočkat. Navrhněte její krásné šaty, aby byla tou nejkrásnější nevěstou. Nezapomeňte ani na krásný účes, make-up a doplňky.

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

Pou Girl Flu Care

11.8.2015
45%
Hra - Pou Girl Flu Care
Video se načítá
Pomozte mladé kamarádce Poua s jejím nachlazením. Během hraní si venku nastydla. Dokážete si poradit s měřením teploty, poslechem dechu a také aplikací léků? Kdo ji dokáže nakonec vyléčit?

Pou Beard Salon

30.10.2014
68%
Hra - Pou Beard Salon
Video se načítá
Pou už vyrostl a s nimi i jeho vousy, které chce vylepšit. Jak je vylepšíte je to už jen na vás. Můžete je pro zvětšení, natočit nebo ostříhat. Kromě toho mu vousy můžete také přebarvit na libovolnou barvu z palety.

Pou Bathing

25.5.2014
77%
Hra - Pou Bathing
Video se načítá
Pou v koupelně potřebuje tvou pomoc. Vykoupej ho, umyj, podej mu hračky... Pak ho osuš a pomoz mu vybrat tu nejlepší čepici na spaní.

Pou Has a Baby

24.11.2014
84%
Hra - Pou Has a Baby
Video se načítá
Dokážete se postarat o miminko Poua? Chce prakticky stejnou péči jako skutečné děti. Pokud bude plnit vše podle rad, které Vám hra nabízí, pak to nemůžete dopadnout nijak jinak než dobře.

Pou Birthday Party

4.5.2014
62%
Hra - Pou Birthday Party
Video se načítá
Pou slaví své narozeniny doma a proto psi svůj byt potřebuje vyzdobiť a vybrat nábytek. Pomozte mu s výběrem.

Cover Pou

22.5.2014
80%
Hra - Cover Pou
Video se načítá
V logické hře Cover Pou bude vaším úkolem ochránit v každém kole všechny postavičky před deštěm. Využívat k tomu budete bedny, desky a další předměty, které musíte vhodně na plochu rozmístit a vytvořit tak postavičkám bezpečný přístřešek.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.