Poslední hrané hry

Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Video se načítá
Je tady už třetí pokračování super logické adventury ze série Monkey Go Happy, kde bude zase pomáhat jedomu z velké rodiny smutných opiček hledat všech 15 jejich maličkých potomků. Aby se Vám to na velké lodi podařilo, musíte rozluštit několik logických hádanek a dobře použít všecny užitečné věci.…
Hra - Kuře na venkovský způsob
Video se načítá
Sezóna grilování a zahradních párty je v plném proudu a Vy se teď můžete naučit další super recept, jak připravit kuře na gril. Postupně připravíte brambory jako přílohu, pak marinádu a samotné kuře. Nakonec vše upečete na grilu.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Squares vs. CirclesHra na skóreHra o medaile

1.10.2014
74%
Hra - Squares vs. Circles
Video se načítá
Posbírejte všechny žluté čtverce. Čtverce sbíráte postupně a na výběr máte buď kruh nebo čtverec. Mají rozdílné vlastnosti, kruh je rychlejší, ale čtverec má větší výdrž.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Release the Mooks 3Hra na skóreHra o medaile

8.8.2014
78%
Hra - Release the Mooks 3
Video se načítá
Release the Mooks 3 je zábavná logická hra, ve které budete umisťovat kostky a snažit se udržet rovnováhu. Vaším úkolem bude pustit kostku vždy ve vyznačeném poli a přitom si dávat pozor, aby se nepřevážila nebo nespadla dolů.

Blueprint 3D - HardHra na skóreHra o medaile

6.7.2014
80%
Hra - Blueprint 3D - Hard
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, která prověří vaši představivost. Ve hře Blueprint budete otáčet obrázky tak, aby daly jednotný objekt. Hra obsahuje 65 obrázků s objekty.

In Couples

14.1.2014
89%
Hra - In Couples
Video se načítá
Zahrajte si tuto logickou hru, ve které budete pomáhat pejskům a kočičkám ke šťastnému shledání. Budete používat pouze myš. Dávejte pozor, abyste se kočka, nepotkala se psem. Určitě víte, že tyto spory vždy dopadají špatně. Zdolávejte různé překážky, strážce a pomozte jim se šťastně shledat.

Hamster KingdomNÁŠ TIP

10.12.2014
98%
Hra - Hamster Kingdom
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastního křečka? Křeček je však náročné zvířátko. Musíte mu koupit klec, hračky, krmení a také může být nemocný. Všechno je to velmi nákladné a vy nemáte ani korunu. Tak šup vydělávat penízky!

AirportHra na skóreHra o medaile

5.5.2014
74%
Hra - Airport
Video se načítá
Zahrajte si skvělou postřehovou hru, ve které hlavně o čas! Musíte správně roztřídit krabice podle barev určení. Na jedoucím páse pak musíte měnit šipky tak, abyste dostali všechny krabice na správná místa!

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Water ManiaHra na skóreHra o medaile

26.2.2014
80%
Hra - Water Mania
Video se načítá
Zahrajte si tuto bezvadnou hasičskou hru, ve které se budete odvážně vrhat do boje se zákeřným ohněm. Musíte ho uhasit, co nejrychleji to půjde, jinak se rozroste všude. Taky musíte dávat pozor, aby vám nedošla voda, jinak musíte začít znova.

Angry Birds MahjongHra na skóreHra o medaile

21.11.2014
78%
Hra - Angry Birds Mahjong
Video se načítá
Zahrajte si parádní mahjong s tématikou Angry Birds. Čeká na vás mnoho obtížných kol a hlavně deseti minutový časový limit.

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaile

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Podaří se vám odpálit tučňáka co nejdále? Vaším úkolem bude odpálit tučňáka, který seskočí dolů. Na získání největšího skóre máte 5 pokusů, které se sečtou.

Tree Fender

20.4.2012
79%
Hra - Tree Fender
Video se načítá
V této bojové hře se stanete hrdinou, jehož úkolem je ochránit posvátný strom před hordami golemů. Nepřátele můžete likvidovat mečem, který máte k dispozici nebo můžete postavit obranné věže, avšak pouze v případě, že máte dostatek energie. Nechybí ani různé vylepšení, které zvýší útok hrdinovi i…

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Baby Hazel Dolphin Tour

11.5.2015
81%
Hra - Baby Hazel Dolphin Tour
Video se načítá
Baby Hazel a její sestřenice jdou na výlet do Akvária. Postarejte se o obě, aby si tento výlet užili a setkali se s delfíny.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.