Poslední hrané hry

Makeover Designer 2

10.9.2012
85%
Hra - Makeover Designer 2
Video se načítá
Je tady vynikající oblíkačka, ve které budete upravovat celou mladou rodinu? Jak bude vypadat žena, muž i jejich malé dítě? Vyberte jim podle sebe ten nejlepší účes, oblečení i doplňky, aby jim to opravdu společně slušelo.
Hra - Rosy Creativity: Necklace Maker
Video se načítá
Vytvořte si za pár minut vlastní náramek. na výběr máte širokou škálu barev a tvarů. Podaří se vám vytvořit ten nejlepší náramek?

Shopping street

7.7.2011
79%
Hra - Shopping street
Video se načítá
V této budovatelské hře se staráte o to, aby vaše obchody, které vystavíte, vydělávali co nejvíce. Můžete si vybrat ze spousty různých obchodů, ať už jde o zlatnictví či hračkárny. Ve hře máte také několik možností, jak udržet zájem kolemjdoucích. Dokážeš zařídit, aby tvé obchody úspěšně fungovaly?

Little Pony Big War

9.12.2013
81%
Hra - Little Pony Big War
Video se načítá
V této hře budete pomáhat říši poníků se ubránit před nájezdy krvelačných psů. Základem je mít co nejvíce králíčků, kteří těží mrkve. Za ty mrkve můžete kupovat jednotky a hrdinu, který je nejdůležitější článek armády. Zvládnete vyhrát tuto válku?

Virus Wars

1.4.2014
76%
Hra - Virus Wars
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou strategii, ve které budete hrát za viry. Vaším úkolem se bude množit a roztahovat po buňkách. Tahem myši můžete přesunovat viry do boje. Co se týče vylepšení, můžete upravit rychlost, sílu, obranu a množení. Podaří se vám dostat až na konec?

Unfreeze Me! 3

26.2.2014
85%
Hra - Unfreeze Me! 3
Video se načítá
Máme tu pro vás třetí pokračování této senza logické hry, ve které bude vaším úkolem osvobozovat malé ptáčky uvězněné v ledu. Nasměrujte děla plná vody a ostatní prvky tak, abyste je vždy mohli osvobodit.

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.
Hra - Hannah Montana's Music Adventure
Video se načítá
Hannah Montana a její oblíkačka spojená ještě s jednou hrou. Nejdříve tuto známou celebritu oblékneš a poté budeš mít za úkol klikat na různé obrázky, což nebude tak lehké, a dostávat body. Jako bonus si vybereš jednu ze tří truhel.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)
Hra - Winx na kolech omalovánka
Video se načítá
Je tady další skvělá omalovánka, tentokrát s vílami Winx. Ty se rozhodly vyjet si na projížďku na kolech a je jen na Vás jak budou i s okolním světem vypadat. Dáte jim barvy podle toho, jak si je pamatujete ze seriálu, nebo popustíte uzdu své fantazii?
Hra - Winx Club Fashion: Bloom Vs. Flora
Video se načítá
Oblečte si známé hrdinky ze seriálu Winx - Bloom a Floru. Která z nich bude krásnější?

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.
Hra - Subway Surfers Face Tattoo
Video se načítá
Vytvořte Surfer krásný make-upu v podobě různých zvířat. Po nákresu se můžete pustit do malování, aby vypadal realisticky. Nakonec mu samozřejmě můžete vybrat doplňky a oblečení.
Hra - Kreativní stříhání papíru
Video se načítá
Máte tvůrčího ducha? V této hře si budete moct on-line vyzkoušet bezvadné vystřihování z papíru. Zvolíte si pozadí i vzor papíru a pak už budete pomocí myšky jen stříhat složený papír. Co Vám po odstranění odstřižených částí vznikne?

Summer Lily

12.7.2014
90%
Hra - Summer Lily
Video se načítá
Obleč si Lily do letního oblečení. A proč? Protože je léto! Jaké šaty nebo jiné oblečení jí vybereš? Pohraj si s tvarem, barvou a také doplňky!

Manga Lily

3.2.2014
91%
Hra - Manga Lily
Video se načítá
Lily je mladá dívka, která potřebuje pomoci s výběrem oblečení, které můžete všemožně dekorovat. Platí to i s doplňky a účesem.

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.