Poslední hrané hry

Baby Blimp

16.2.2012
92%
Hra - Baby Blimp
Video se načítá
Věříte, že čáp nosí děti? V této hře rozhodně ano. A zajímalo by Vás kde je bere? No přece v továrně na děti! A právě v této továrně budete obsluhovat výrobu dětí a podle zakázek jejich rodičů posílat na zem holčičky, nebo chlapečky. Nejdůležitější ale bude se o ně postarat v době, než budou…

Nadia Catwalk Show

16.7.2011
93%
Hra - Nadia Catwalk Show
Video se načítá
Máš ráda módní přehlídky? Tak potom bude tahle hra určitě vhodná pro tebe. V této hře je tvým úkolem nastrojit modelku podle toho, na které přehlídce bude vystupovat. Tvé schopnosti potom ocení porota, která ti uděluje za dobrý vkus body a hvězdičky.
Hra - Draculaura's Sweet 1600 Drive
Video se načítá
Draculaura se chce upravit za jízdy. Na vás bude uřídit auto a zároveň jí upravit.
Hra - Monster High Avea Trotter Dress Up
Video se načítá
Avea je další hrdinka z Monster High, která potřebuje vaši pomoc s výběrem oblečení a výběru účesu. Budete jí nápomocné?

Cake Factory

30.4.2012
81%
Hra - Cake Factory
Video se načítá
V této hře se stanete obsluhou běžícího pásu v cukrárně, která vyrábí dorty. Vašim úkolem bude dělat dorty přesně podle zakázek. Musíte přepínat stroje a dávat na dorty správnou polevu i ozdoby. Když bude vše podle objednávek, dostanete zaplaceno.

Obama burgers

27.11.2011
80%
Hra - Obama burgers
Video se načítá
Dokážete pomoci americkému prezidentu Obamovi s přípravou burgerů? Hra vás provedete celým procesem krájení a přípravy tohoto pokrmu, ovšem snažit se budete muset sami. Budou vaše burgery tak hezké jako na předloze?

Spongebob patty dash

2.4.2012
85%
Hra - Spongebob patty dash
Video se načítá
Obslužte všechny kamarády seriálového hrdiny Spongeboba. Ti budou hladoví chodit do Vašeho bistra a vy je musíte rychle nakrmit hamburgery a hranolkami. Když budete rychlí a Vaše jídlo bude dobré, dostanete zaplaceno a postoupíte do dalšího levelu. V každém levelu pak budete mít více ingrediencí a…

Monster Evolution

24.8.2012
72%
Hra - Monster Evolution
Video se načítá
Monster Evolution je bojová hra, ve které bude vaším hlavním cílem přežít a vyvinout své monstrum na co nejvyšší stupeň evoluce. Za každého snědeného nepřítele získáte body, které vám při vylepšení vašeho monstra pomohou. S novým stupněm evoluce však nezískáte jen novou podobu, ale i nové…

Fish Tales Deluxe

31.8.2013
90%
Hra - Fish Tales Deluxe
Video se načítá
Jako malá rybička v moři tě čeká těžký úkol. Musíš jíst, ale sníst můžeš pouze ryby, které jsou menší než ty. Postupně rosteš a rosteš a můžeš jíst i větší ryby. Některé na tebe ale budou velké vždycky. Snaž se uhnout všem nástrahám a dostat se do dalšího kola!

Barbie Yoga Teacher

13.9.2013
75%
Hra - Barbie Yoga Teacher
Video se načítá
Aby si barbie udržela štíhlou linii musí chodit pravidelně cvičit. Tentokrát si vybrala Yogu protože je relaxační a dokáže povzbudit nejen tělo, ale i ducha. Ale i tentokrát má problém v tom, že si neumí vybrat správné oblečení a účes. Pomůžeš jí se správným výběrem?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.