Poslední hrané hry

Garden TD

21.10.2012
74%
Hra - Garden TD
Video se načítá
Garden TD je skvělá tower defensovka, v níž se vydáte do světa, abyste ochránili všechny zahrady před hmyzem a dalšími škůdci. Využívat k tomu budete zahradní trpaslíky, kteří vám pomohou zbavit se každého protivníka a dokonale tak ochránit každou zahradu.

Minecraft Tower Defense

4.11.2012
79%
Hra - Minecraft Tower Defense
Video se načítá
Minecraft Tower Defense je perfektní strategická hra, ve které budete muset pomoci postavě ze známé hry Minecraft ubránit její dům před útokem nejrůznějších příšer. To bude vyžadovat postavení desítek obranných věží, které zničí všechny nebezpečné nepřátele.

Douchebag Workout 2

17.4.2013
65%
Hra - Douchebag Workout 2
Video se načítá
Douchbag Workout je perfektní hra, ve které bude vaším úkolem pomoci chlapíkovi jménem Vince dostat se do formy. Posilovat můžete všechny partie těla, abyste získali dobrou postavu. Kromě toho budete i vydělávat peníze, seznamovat se s novými lidmi či flirtovat s různými ženami.

Grow RPG

1.11.2013
85%
Hra - Grow RPG
Video se načítá
Ve hře Grow RPG si dobře rozmyslete strategii, jak budete stavět jednotlivé budovy, protože jejich pořadí je rozhodující pro jejich vývoj. Hru úspěšně dokončíte pouze v případě, kdy porazíte zlé démony a věřte, že k tomu vede pouze jedna jediná cesta. Pokud ji nedokážete najít, nezachráníte ani…

Ninja Pi Ro

7.10.2012
95%
Hra - Ninja Pi Ro
Video se načítá
V této super adventuře budete ovládat hned tři hlavní hrdiny najednou. Ninja, pirát i robot mají jiné dovednosti a schopnosti, které se budou hodit v jiných situacích. Zajímavé je, že všichni jsou v jednom těle a vy musíte mezi nimi přepínat kolečkem nad hlavou. Zvládnete s nimi splnit náročné mise?

The Visit

22.3.2015
78%
Hra - The Visit
Video se načítá
Dostaňte hlavního hrdiny k jeho milované v této krátké adventuře. Aby se vám to podařilo, musíte si poradit s různými překážkami a nástrahami. Hra je však plná nečekaných zvratů, které vás mohou dovést až na elektrické křeslo či do vězení.

Sweet Feeding

13.11.2014
55%
Hra - Sweet Feeding
Video se načítá
Tato hra je velmi jednoduchá vaším úkolem je za pomoci Amandy podávat jídlo jejímu příteli. Poté můžete sledovat jeho reakci.

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)

Barbie Paris Vs New York

11.5.2016
87%
Hra - Barbie Paris Vs New York
Video se načítá
Oblečte Barbie do Paříže a do New Yorku. Který styl se k Barbie bude hodit víc?

Coaster Racer 3

11.5.2014
87%
Hra - Coaster Racer 3
Video se načítá
Skvělá závodní hra, která se dočkala i 3. pokračování je tady! Tentokrát na Vás čeká mnohem více tratí, po kterých se budete se svým vozem či motocyklem prohánět. Vozidla se odemykají postupně, podle dosažené úrovně a všechny je možné upravovat za vydělané peníze. Tak hurá na horskou dráhu!!
Hra - The Simpsons Movie Similarities
Video se načítá
Hledejte rozdíly v této jednoduché hře. Najděte 5 rozdílů a postupte do dalšího levelu. Čím rychlejší budete tak body navíc vás neminou.

Crazy Homer Simpson

2.6.2014
70%
Hra - Crazy Homer Simpson
Video se načítá
Podívejte se na Homerovi výlevy a ksichty, které vydává, když na něj kliknete.
Hra - Donald Trump vs Hillary Clinton
Video se načítá
Donald Trump a Hillary Clintonová soupeří o místo kulaté pracovně. Na vás bude je obléct a upravit podle vašich představ.

Douchebag's chick

4.7.2013
91%
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
V této hře hrajete za ošklivou ženu, která potřebuje práci, aby měla peníze na to se udělat krásnější. Napřed jí přes internet najděte práci, abyste mohli vydělávat peníze. Potom můžete chodit nakupovat oblečení, boty a doplňky. Můžete chodit i do salónu krásy, kde vám můžou udělat naprosto vše od…
Hra - Ultimate Douchebag Workout
Video se načítá
Kluk v této hře nebyl nikdy moc oblíbený a vzhled mu nikdo také nezáviděl. Rozhodl se to však změnit! Pomůžete mu na cestě k větším svalům a čistější pleti?
Hra - Monster High Boo York Cleo de Nile Dress Up
Video se načítá
Cleo se chystá na společenskou událost, kde se má setkat s několika kamarádkami. Pomozte jí s výběrem oblečení a doplňků.
Hra - Monster High Operetta Dress up
Video se načítá
Co by podle Vás nejvíc slušelo Operettě z Monster High? Vyberte jí to nejlepší oblečení i účes, barvu vlasů i pleti a nezbytné doplňky, aby se stala hvězdou školy.

Computer Crash

18.12.2014
55%
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Naštval vás někdo? Můžete si váš vztek vymlátit na tomto počítači. Aby toho nebylo málo, při práci s ním vyskočí okno a všechno je v tahu. Rozbijte počítač na atomy a zničte i jeho příslušenství.

Rapunzel

21.9.2014
88%
Hra - Rapunzel
Video se načítá
Obléct si ve hře dneska můžeš snad každou princeznu. Tentokrát je tu Locika a její růžové šaty. Nebo ji oblečeš do něčeho jiného?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.