Poslední hrané hry

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Butterfly Fantasy 3Hra na skóreHra o medaile

22.9.2014
78%
Hra - Butterfly Fantasy 3
Video se načítá
Butterfly Fantasy 3 je skvělá hra s příběhem, ve které budete hledat rozdíly na obrázcích. Obrázků je ve hře více než 10 a na každém je několik rozdílů. Zbývající čas jsou vaše body a pokud budete klikat na špatná místa, tak o body přijdete.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

CollapseHra na skóreHra o medaile

5.11.2014
75%
Hra - Collapse
Video se načítá
Další hra, ve které budete spojovat stejně barevné kuličky. Spojit můžete nejméně dvě stejně barevné kuličky. Pokud kliknete pouze na jednu kuličku, tak přijdete o body.

Into The Unknown

8.3.2016
70%
Hra - Into The Unknown
Video se načítá
Dokážete najít všechny ukryté předměty v této hře? Tak se dobře dívejte, také budete mít seznam, podle kterého se vám bude lépe hledat.

The Italian Bazaar

16.9.2015
72%
Hra - The Italian Bazaar
Video se načítá
Dokážete najít všechny ukryté předměty? Tak se ukažte co ve vás je, protože bude jen na vašem postřehu, jestli je dokážete najít.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaile

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, tentokrát se třemi druhy ovoce. Vaším úkolem bude odbourávat stejné ovoce. Vždy musí být minimálně dvě pro odbourání a tři pro získání bodů. Čím více ovoce odbouráte najednou, tím více dostanete bodů.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

Swap GirlHra na skóreHra o medaile

11.11.2014
74%
Hra - Swap Girl
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete spojovat stejné druhy zeleniny. V každém kole máte časový limit a limit bodů, kterých musíte dosáhnout pro úspěšný postup do dalšího kola.

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

Dark Side Of The Forest

22.7.2015
74%
Hra - Dark Side Of The Forest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem najít všechny předměty v temném lese. Dávejte pečlivý pozor a sledujte seznam, podle kterého vám půjde věci lépe najít.

History Of Beauty

20.2.2016
78%
Hra - History Of Beauty
Video se načítá
Procvičte si váš postřeh a snažte se najít všechny rozházené předměty. Budete mít se seznam, podle kterého vám to půjde rychleji. Podaří se vám je všechny najít a označit?

Where is my Wallet

28.10.2013
67%
Hra - Where is my Wallet
Video se načítá
Hra Where is my Wallet testuje hráčův postřeh a také schopnost hledat věci. V každém kole je seznam věcí, které je potřeba najít. Někdy jsou na seznamu i zvířata, takže si užijete mnoho zábavy. Dokážete najít vždy všechny předměty?

Magical Morning

5.10.2015
70%
Hra - Magical Morning
Video se načítá
Zvládnete najít všechny předměty? Tak se ukažte co ve vás je, budete je hledat podle seznamu.

Chain ReactionHra na skóreHra o medaile

4.6.2014
72%
Hra - Chain Reaction
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které jde hlavně o řetězovou reakci co nejvíce molekul. Vždy si vyberete jednu molekulu, na kterou kliknete a počkáte, kolik reakcí se vám povede. Výsledek můžete následně uložit.

Looney MahjongHra na skóreHra o medaile

22.3.2012
68%
Hra - Looney Mahjong
Video se načítá
Je tady další z klasických her mahjong, kdy máte za úkol odstranit z hracího pole všechny kameny. A to tak, že vytvoříte dvojice vždy se stejným obrázkem. Aby ale kameny zmizely, musejí být alespoň z jedné dlouhé a jedné krátké strany volné. Podaří se Vám to v této hře s krásnými obrázky z…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.