Poslední hrané hry

Cold FusionHra na skóreHra o medaile

8.11.2014
72%
Hra - Cold Fusion
Video se načítá
Zahrajte si pardní hru, kde musíte spojovat stejné obrázky. Spojit musíte vždy minimálně dva, abyste je odstranily. Čím více jich spojíte, tím více dostanete bodů.

CubitsuHra na skóreHra o medaile

4.10.2014
72%
Hra - Cubitsu
Video se načítá
Musíte měnit pole a hledat hvězdičky, které musíte spojit vždy 3, abyste měli nárok na body. Dávejte si pozor na čas. Můžete najít hodiny, které vám dají bonus k času. Rozhodně však nespojujte lebky.

High School Project

2.2.2016
77%
Hra - High School Project
Video se načítá
Přeneste se na střední školu a pomozte bezradným učitelem najít věci, které ztratily v jejím okolí. Většina předmětů je dobře ukryta nebo se nachází na neobvyklých místech, takže najít je nebude jednoduché. Naštěstí budete mít k dispozici nápovědy, které můžete kdykoliv využít.

Stop The Bus

24.6.2013
90%
Hra - Stop The Bus
Video se načítá
Tato výborná logická hra, vás určitě pobaví! Hrajete proti třem hráčům, každý dostane tři karty a vaším úkolem bude poskládat kombinaci 3 stejných karet (3 kluci, 3 desítky, 3 dvojky). Jde o to, aby vám v součtu vyšlo nejlépe číslo 30. Nebo kombinaci v jedné barvě můžete poskládat. Čísla mají…

Shuigo

13.5.2014
65%
Hra - Shuigo
Video se načítá
Shuigo je hezká a jednoduchá hra na styl Mahjongu pro mladé a děti. V této hře musíte spojovat malé kostičky se stejnými obrázky, protože když je nezadáte ve správném pořadí tak se vám nepodaří ji dokončit, není tak náročná jako ostatní varianty Mahjong. Tak si vyzkoušejte, jaký máte postřeh.
Hra - Winter Wonderland Match
Video se načítá
Zahrajte si pexeso ve vánoční tématice. každým kolem se navíc obtížnost hry bude zvyšovat tím, že vám přibudou nové kartičky. Zvládnete všechny úrovně?

Trace of Evidence

4.1.2014
67%
Hra - Trace of Evidence
Video se načítá
mít dobrý postřeh je základním předpokladem pro úspěšné dohrání hry Trace of Evidence. Musíte hledat předměty, které jsou ukryty na pozadí mezi dalšími objekty. Pokud si nebudete vědět rady, můžete jednou za čas použít i nápovědu, která zobrazí náhodný předmět.

Daughter Of The Moon

8.2.2015
71%
Hra - Daughter Of The Moon
Video se načítá
Dokážete najít všechny předměty ze seznamu? Neváhejte a ukažte se, čím rychleji je všechny najdete, tím lépe. Dávejte pozor, ať neklikáte vedle. Klikejte pouze, když vidíte předmět. Dokážete je najít všechny?

Dangerous Journey

11.4.2015
70%
Hra - Dangerous Journey
Video se načítá
V této hře budete pomáhat krásné paní Marii najít věci na seznamu. Když si nebudete vědět rady tak použijte nápovědu (hint). Dokážete je všechny najít?

Fairy Treasure

19.3.2012
82%
Hra - Fairy Treasure
Video se načítá
Zahrajte si tento skvělý arkanoid, ve kterém bude vaším úkolem zničit všechny kostky na herní ploše za pomoci letícího míčku. Ze zničených kostek vám navíc budou padat různé bonusy, jako silnější či rychlejší míček.

Ladybug Differences

1.4.2020
80%
Hra - Ladybug Differences
V této hře bude vaším úkolem najít všech sedm rozdílů v každém z mnoha připravených levelů. Vše ale musíte stihnout před vypršením časového limitu, který je neúprosný a mnohdy budete muset být velmi ostražití a dávat dobrý pozor, aby jste našli všechny rozdíly. Dokážete to? Tak vzhůru do hledání.

Wonders Of Egypt

19.8.2015
75%
Hra - Wonders Of Egypt
Video se načítá
Dokážete najít všechny ukryté starověké předměty? Tak se ukažte, co ve vás je a použijte seznam, podle kterého se vám bude lépe hledat.

Five Camping Tips

1.11.2015
72%
Hra - Five Camping Tips
Video se načítá
Máme tu pro vás další hledačku, ve které bude na vás najít všechny předměty ze seznamu. Podaří se vám je všechny posbírat?

Theater Whispers

9.5.2015
77%
Hra - Theater Whispers
Video se načítá
V této hře se vydáte do divadla, kde budete muset najít a posbírat různé ztracené předměty. V každé scéně se vám předměty, které máte hledat zobrazí ve spodní části hrací plochy. Pokud nebudete moci nějaký předmět najít, použijte nápovědu.

Merchant of Persia

26.9.2015
77%
Hra - Merchant of Persia
Video se načítá
Staňte se Perský obchodníkem v této zajímavě zpracované hře. Vaším úkolem bude chodit na místa plná různého haraburdí a hledat tam cenné předměty, které by bylo možné prodat. Aby se vám podařilo všechny věci ze seznamu najít, musíte být velmi pozorný.

Crazy Bomb

7.5.2012
66%
Hra - Crazy Bomb
Video se načítá
Určitě znáte hry, ve kterých musíte spojit vždy tři a více stejných symbolů. I tato výborná hra je založená na stejném principu. Díky svému barevnému ladění je trošku těžší pro Vaši pozornost, ale zase má spoustu vychytávek, jako je barevný symbol s ničivým účinkem, který se objeví, když se Vám…

Theban Triad

22.10.2013
68%
Hra - Theban Triad
Video se načítá
Máme tu pro vás jednoduchou postřehovku, ve které bude vaším úkolem spojovat vždy tři stejné obrazce. Klikáním na šipky na bocích obrazovky můžete posouvat řádky. Zvládnete nahrát TOP skóre?

Clockworld Mystery

27.4.2016
78%
Hra - Clockworld Mystery
Video se načítá
Pokuste se vyřešit tajemnou zahradu v této zajímavé hře. Vaším úkolem bude najít všechny ztracené předměty, které jsou na hrací ploše ukryté. Předměty se často nacházejí na neobvyklých místech, takže musíte být při hledání pozorný. V případě potřeby můžete využít dostupnou nápovědu.

House of Talents

15.7.2015
77%
Hra - House of Talents
Video se načítá
Najděte v místnostech po celém domě ztracené předměty v této zajímavé hře. Předměty se mohou nacházet prakticky kdekoliv, takže objevit je nebude vůbec jednoduché. V případě, že si nebudete vědět rady, využijte dostupnou nápovědu.

Golden Cliff

14.4.2015
76%
Hra - Golden Cliff
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol pomoci hlavní hrdince vydělat dostatek peněz, které můžete následně využít na stavbu různých budov. Peníze získáte za nalezení ztracených předmětů. Pokud nebudete moci nějaký předmět najít, můžete použít nápovědu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.