Poslední hrané hry

Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.
Hra - Barbie the Princess and the Popstar
Video se načítá
Cílem hry Barbie the Princess and the Popstar je najít všechna zbývající písmena. K dispozici máte lupu, která Vám zvětší vybranou část obrázku.

CrashHra na skóreHra o medaile

30.10.2014
72%
Hra - Crash
Video se načítá
Další hra, ve které budete muset odbourat stejně barevné kostičky. Pro jejich odbourání musí být minimálně 3 stejné. Ze spodní hranice se neustále objevují nové řady kostiček a vy se musíte snažit, aby nedosáhli stropu.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.
Hra - Green Room Hidden Objects
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete hledat objekty schované po místnosti. Vždy máte zobrazeno, jaký předmět máte najít. Dávejte si pozor, máte omezený čas.

Peppa Pig Memo

8.3.2015
63%
Hra - Peppa Pig Memo
Video se načítá
Zahrajte si společně s prasátkem Pepou pexeso a vylepšete si tím svou paměť. Abyste ve hře zvítězili musíte najít všechny páry v čas. Dokážete to?

Critter mach

16.4.2012
63%
Hra - Critter mach
Video se načítá
Critter mach je krásné pexeso s velice roztomilými zvířátky, které se bude určitě líbit hlavně nejmenším hráčům a hráčkám. Procvičte si svou paměť a najděte všechny dvojce v co nejkratším čase.

Kids Animals Memory

8.9.2015
60%
Hra - Kids Animals Memory
Video se načítá
Zahrajte si pexeso a procvičte si svou paměť na zvířecích kartičkách. Postupně se kartičky budou přidávat a hra bude obtížnější, splést se můžete pouze 3 krát.

Dogs Connect Deluxe

16.4.2020
80%
Hra - Dogs Connect Deluxe
V této hře budete muset zapojit trochu mozkové závity. Musíte totiž najít před vypršením časového limitu všechny stejné dvojice roztomilých pejsků. Spojit je však můžete tehdy, mají-li k sobě volnou trasu. Hru ovládáte myší.

Gem Match Deluxe

22.7.2014
82%
Hra - Gem Match Deluxe
Video se načítá
Zahrajte si klasickou hru, ve které musíte spojovat vždy 3 stejné drahokamy. Jakmile se vám to podaří, tak zmizí a místo nich se objeví další. Hra končí, jakmile zmizí z hrací plochy všechna červená pole.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.