Poslední hrané hry

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

WinterHra na skóreHra o medaile

24.9.2014
70%
Hra - Winter
Video se načítá
Winter je parádní hra, ve které budete chytat zmrzlé žaludy. Žaludy padají z roury, která se pohybuje, takže je musíte chytat. Dávejte si však pozor na postavičku, která hází sněhové koule. Pokud vás trefí, přijdete o 5 žaludů. Dávejte si také pozor na čas.

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…
Hra - Which Song Best Decribes Your Life?
Video se načítá
Zkuste si tento kvíz, který vám na konci ukáže písničku, která vás nejvíce vystihuje. Stačí když odpovíte na několik otázek.

AlienDashHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
72%
Hra - AlienDash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které na vás neúprosně tlačí čas! Ovládáte malého panáčka, který má za úkol přejít rušnou ulici, aniž by ho přejelo vozidlo. S každou úrovní se rychlost aut zvyšuje!

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaile

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Podaří se vám odpálit tučňáka co nejdále? Vaším úkolem bude odpálit tučňáka, který seskočí dolů. Na získání největšího skóre máte 5 pokusů, které se sečtou.

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

King Pin BowlingHra na skóreHra o medaile

15.3.2012
71%
Hra - King Pin Bowling
Video se načítá
Hrajete rádi bowling? V této skvělé hře si ho budete moct opravdu realisticky vyzkoušet. Koulí se napřáhnete tak, že myší kliknete na tlačítko GO a když stisknutí povolíte, kouli hodíte. Ale pozor, jde o to vystihnout správný okamžik hodu. Ten se zobrazuje u obrázku s panáčkem a čím blíže budete…

Hidden HillsHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Hidden Hills
Video se načítá
Hidden Hills je výborná hra na procvičení vašeho zraku. Vaším úkolem je hledat skryté symboly a snažit se je najít v co nejkratším čase. Čím dříve je najdete, tím více dostanete bodů.

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

Run RunHra na skóreHra o medaile

5.6.2014
73%
Hra - Run Run
Video se načítá
Zahrajte si parádní skákačku, ve které budete překonávat překážky ve více jak 20 úrovních. Pro přeskočení můžete využít jak malého, tak i velkého skoku.

Princess Slacking

16.8.2013
88%
Hra - Princess Slacking
Video se načítá
Jestliže tě baví Slacking hry, můžeš si zahrát další. Pro tentokrát se šíleně nudí princezna a snaží se dělat věci, které by princezna dělat neměla, aniž by jim při tom někdo viděl. Kolik se ti podaří získat bodů?

Jumper 3Hra na skóreHra o medaile

3.6.2014
72%
Hra - Jumper 3
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Jumper 3, která je na skóre! Vaším úkolem bude udržet panáčka na plošinách a nespadnout. Můžete získat i extra body za to, když budete skákat přes hlavu uprostřed. Dávejte si pozor na černé mraky!

Balance on ropeHra na skóreHra o medaile

25.11.2014
75%
Hra - Balance on rope
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se snažíte jet na kole po provazu. Musíte přitom držet balanc a dávat si pozor na olejové skvrny a ptáčky, kteří vám rozhodí rovnováhu.

Sky DropHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - Sky Drop
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které se budete snažit dostat atrakci s dětmi co nejvýše. Vždy se musíte snažit, aby ukazatel byl na zeleném či modrém poli.
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.
Hra - Social Media Phone Dress Up
Video se načítá
Vytvořte si za pomoci barev a doplňků svůj nový nádherný mobil, se kterým se můžete pochlubit svým kamarádům.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.