Oblíbené hry

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Red Ball 4 vol.3

6.10.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.3
Video se načítá
Vydejte se se sympatickým kulatým panáčkem na dobrodružnou cestu a pomozte mu zachránit jeho přátele, kteří byli proměněni na kostky v logické skákačce Red Ball 4 vol.3. Vaše cesta bude plné nástrah a protivníků, takže dojít až do cíle nebude jednoduché.

School Flirt

30.5.2011
80%
Hra - School Flirt
Video se načítá
Neobvyklá hra, ve které je tvým úkolem získat co nejvíce kluků, kteří se do tebe zahledí. Stačí si některého z nich vybrat a zaměřit se na něho. Nejsi ovšem jediná, kdo se takhle snaží kluky ošálit, na ulici jsou i jiné dívky. Můžeš s nimi svádět o kluky souboje, rychlým klikáním získáváš nad…

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Ace Gangster Taxi

8.8.2013
72%
Hra - Ace Gangster Taxi
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za chlapíka, kterého požádá jeho dlouholetý kamarád, aby mu pomohl s jeho krachující taxi službou. Vše mu bylo zabaveno až na jedno taxi, které vám pronajme. Vaším úkolem bude jezdit po městě, nabírat a odvážet zákazníky pokud možno bez bouraček na dané…

Mk5 WorkBot

22.6.2013
84%
Hra - Mk5 WorkBot
Video se načítá
Otestujte si svůj postřeh, rychlost a reakce v této povedené hře Mk5 WorkBot. Kde hrajete za malého robota, který má za úkol sbírat zelené krabičky a nosit je k zelenému světlu. V tom vám budou bránit různé překážky a nástrahy, které musíte zdolat. Dávejte si pozor, robota nesmíte nabourat, jinak…

LL City Parking 2

1.3.2013
75%
Hra - LL City Parking 2
Video se načítá
Zaparkujte své auto přesně a hlavně bezpečně. Druhý díl této parkovací hry přináší nová a těžší kola a nová auta. Parkovat se snažte přesně, rychle a hlavně bez poškození.

Pet Soccer

1.6.2013
82%
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Pet Soccer je skvělá hra pro každého. Zahrajte si fotbal se zvířátky. Vyberte si mazlíčka (pejska nebo kočku), za kterého budete hrát a vyberte mu dva spoluhráče. Kdyby vám přišla hra moc jednoduchá tak si nastavte obtížnost na normal nebo si zahrajte s kamarádem.

Park It Fast

24.11.2012
70%
Hra - Park It Fast
Video se načítá
Zaparkujte desítky aut na vyznačené místo na parkovišti bez toho, aby jste nabourali v parkovací hře Park It Fast. Ve hře musíte být skutečně rychlý, protože se vám při parkování každého auta odpočítává čas, který se částečně doplní, až auto zaparkujete.

Hanger 2Hra s oceněním

3.11.2011
88%
Hra - Hanger 2
Video se načítá
Povedená onlinovky, u které určitě strávíte spoustu času. Co je jejím cílem? V každém levelu musíte dostat panáčka až do cíle a to pouze pomocí lan, kterými se přichytává na strop. Cestou byste ho měli co nejméně zranit a k tomu, abyste se dostali do cíle byste měli použít minimum lan.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.