Oblíbené hry

Pony Care

27.12.2013
94%
Hra - Pony Care
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jaké je to vlastnit koně, není to jen zábava, ale i starosti. Ve hře bude vaším úkolem uklidit stáj, vybrat si koníka, kterého budete mýt, čistit zuby a vyměňovat podkovy. Nakonec mu můžete vybrat pěkný kostým.

Inked Up Tattoo Shop 2

23.12.2013
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Ve hře Inked Up Tattoo Shop 2 se stanete majitelkou tetovacího salonu. Chodit k vám budou různé zákaznice, které vám o sobě řeknou několik důležitých informací. Ty si musíte zapamatovat a následně podle nich zvolit to nejvhodnější tetování.

Jumporama

30.5.2011
85%
Hra - Jumporama
Video se načítá
Zahrajte si tuto hru s koníkem a překonejte celou trasu. Vaším úkolem je co nejrychleji proběhnout určenou cestu, ale musíte si dávat pozor na překážky, které stojí v cestě. Ty můžete přeskočit, důležité je ale odhadnout správný čas výskoku. Čím lépe se vám bude dařit, tím vyšší levely jsou vám k…

Baby Hazel Bed Time

1.11.2013
86%
Hra - Baby Hazel Bed Time
Video se načítá
Baby Hazel vás chce za pečovatelku. Proč? Protože ví, že se o ní jistě dobře postaráte. Po celém dni se Hazel potřebuje umýt a uložit do postýlky. Dokážete uspat Hazel a pořídit, vše co potřebuje?

Monster High Memory

6.4.2012
68%
Hra - Monster High Memory
Video se načítá
Máte rády seriál Monster High? Pak Vás jistě potěší toto super pexeso s jeho hlavními hrdiny. Hledejte vždy dvě stejné karty a zkuste být co nejrychlejší! Budete si moct vybrat ze tří obtížností, takže hru zvládne opravdu každý.

Nefera de Nile Dress up

15.4.2012
72%
Hra - Nefera de Nile Dress up
Video se načítá
Je tady další výborná oblíkačka v hlavní roli s jednou z žaček strašidelné střední školy. Učešte a oblečte v tom pravém egyptském stylu Neferu de Nile. Nakonec jí samozřejmě budete moct vybrat barvu pleti a nejrůznější doplňky.
Hra - Monster Baby Diaper Change
Video se načítá
Monster holčička potřebuje vaši péči, protože je ještě malá a nedokáže se o sebe postarat. Přebalte holčičku a udělejte ji šťastnou. Aby se nerozplakala, je nutné se řídit bublinkami nad ní.

Howleen in 13 Wishes

4.6.2013
74%
Hra - Howleen in 13 Wishes
Video se načítá
Nejen milovnicím seriálu Monster High se jistě bude líbit tato povedená oblíkačka, ve které por Howleen vyberete nejen nové oblečení, ale i některý ze zajímavých účesů, barev vlasů a doplňků.
Hra - Cleo de Nile Scaris Style
Video se načítá
Je tady další ze studentek strašidelné střední školy Monster High, aby se od Vás nechala upravit. Jak to bude Cleo de Nile nevíce slušet. Vybírat můžete ze široké nabídky nejrůznějších účesů, barev vlasů i melírů a samožřejmě taky doplňků a mnoha oblečení. Dáte jí některé ze sexy šatů, nebo raději…
Hra - Monster High Twins Babysitter
Video se načítá
Hlídání dětí jako způsob přivýdělku je čím dál oblíbenější u spousty studentek, a ani slečny z Monster High nejsou vyjímkou. Pomozte jedné z nich postarat se o dvojčátka, které musí vykoupat, nakrmit, hrát si s nimi a hlavně je udržovat stále spokojené.
Hra - Monster High Real Haircuts
Video se načítá
V této skvělé hře ze série Real Haircuts dostaneš ke zkrášlení Draculauru ze známého seriálu Monster High. Myslíš, že jí dokážeš vymyslet co nejšílenější účes? K dispozici máš spoustu nástrojů i barev na vlasy, které můžeš použít.
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…
Hra - Draculaura Fantastic Makeover
Video se načítá
Pomozte Draculauře z Monster High, aby byla ještě krásnější než je. Tentokrát nepůjde o styl ani oblečení, ale o samotný obličej. Vyčistěte jí póry, dejte masku, upravte obočí, naneste korektor... prostě všechno, co je potřeba, aby vypadala úplně co nejlépe.

Monster High Pedicure

12.7.2012
81%
Hra - Monster High Pedicure
Video se načítá
Užijte si pedikůru v pravém strašidelném stylu studentek Monster High. Zvolte odpovídající laky, vzory s netopýry a lebkami i temné tetování na kotník. Nakonec budete moct nohy ozdobit prstýnky, náramky na kotník a obout je do slušivých botiček podle svého výběru.

Gigi Tattoo Shop

7.8.2013
81%
Hra - Gigi Tattoo Shop
Video se načítá
Vyzkoušej si další hru spojenou s Monster High. Tentokrát má Gigi svůj vlastní tetovací salón. Myslíš, že zvládneš vybrat jejím kamarádkám vhodné tetování a nakonec jim ho vytetovat?
Hra - Monster High Howleen Wolf Manicure
Video se načítá
Nalakuj nehty Howleen Wolf z Monster High! K dispozici máš deset barevných laků, deset vzorovaných laků a na výběr z mnoha nálepek na nehty, tetování na ruku a prstenů.
Hra - Jinafire Long Oriental Makeover
Video se načítá
Jinafire Long je další ze studentek z oblíbeného seriálu Monster High, která potřebuje vaši pomoc při péči o svůj vzhled. Docela totiž zanedbala čištění obličeje a tak jí teď musíte odstranit všechny nečistoty, nepříjemné pupínky i přerostlé chloupky. Nakonec jí vyberte i nejlepší oblečení a líčení.

Frankie Stein Hairstyles

28.3.2013
86%
Hra - Frankie Stein Hairstyles
Video se načítá
Frankie Stein z Monster High potřebuje Vaši pomoc s úpravou vlasů. Nejdřív jí je pořádně umyjte, dejte jí vyživující balzám i masku. Potom co jí vlasy vysušíte a učešete můžete začít s kreativním výběrem toho nejzajímavějšího střihu a barvy. Před koncem jí nezapomeňte udělat ani make up a zvolit…

Draculaura Hairstyles

1.5.2013
86%
Hra - Draculaura Hairstyles
Video se načítá
Další ze studentek Monster High, tentokrát Draculaura, je tady, aby si od Vás nechala upravit účes. Před tím, než popustíte uzdu své fantazii a vkusu při výběru účesu, barvy vlasů a oblečení jí musíte vlasy pořádně umýt, dát masku, vyfoukat i rozčesat. Pojďte na to a dobře se bavte :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.